Lente Wishlist | Zwijnenburgmode

Nu het eindelijk lente is kan ik niet wachten tot de bloesem weer mooi in bloei staat en de lammetjes door de weides dartelen. Het liefst wil ik mijn kledingkast compleet vullen met lieve zachte pasteltinten, ben ik toe aan een nieuwe licht gekleurde jeans en kunnen fleurige tops niet ontbreken. Vandaag deel ik graag mijn lente wishlist met jullie! 

Wishlist fashion zwijnenburgmode Gerry Weber Supertrash Vero Moda Vera Mont Villa Object G-Star

Broekpak Supertrash | Top Villa | G-Star Jeans | Vero Moda shirt | Gerry Weber top | Vila Coat | Object vest | Vera Mont | Object shirt | Supertrash flaphoed | Korte laars Gabor | Gabor damesschoen

Pasteltinten geven mij het heerlijke romantische Franse gevoel, het fijne is dat ze makkelijk te combineren zijn met een goede jeans, korte laarsjes en ook qua make-up kan ik mijn hartje sneller laten kloppen. Hiernaast haalt het de kleur in jou gezicht naar boven. Een goede witte basis top mag dit voorjaar ook zeker niet ontbreken, net als het lieve kanten broekpakje van Supertrash, zeker in de aanloop naar de zomer. Ook een fijne flaphoed mag niet ontbreken deze lente om jou gezicht tegen teveel zon te beschermen en tot slot een fijn dik vest voor wanneer de zon ondergaat en het weer wat frisser word.

Deze wishlist stelde ik samen met items uit de fijne en uitgebreide webshop van Zwijnenburg Mode, een webshop met items voor hem en haar. Zo vind je voor hem o.a. mooie schoenen van Van Bommel en leuke shirts van Jack and Jones.

 

Welk item zou ik terug kunnen vinden op jou lente wishlist?

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Delen:

12 Reacties

 1. 30 maart 2015 / 17:59

  Mooie wishlist! Ik vind dat broekpak er verrassend leuk uitzien!

  • Linda
   Auteur
   31 maart 2015 / 00:00

   Ik vind hem ook onwijs tof! Nu nog het bijpassende weer haha 🙂

  • Linda
   Auteur
   31 maart 2015 / 00:01

   Mooi compliment, lief dat je het zegt!

 2. 30 maart 2015 / 11:50

  Prachtige wishlist, wat een leuke items ze passen helemaal bij jou. Vind je stijl erg leuk. Zelf vind ik de broek van Gstar echt heel mooi.

  • Linda
   Auteur
   30 maart 2015 / 15:19

   Dank je wel Saar! Ik ben ook helemaal weg van de jeans <3 Ze zitten ook zo fijn van G-Star!

  • Linda
   Auteur
   30 maart 2015 / 15:19

   Dank je wel! 🙂

 3. 27 maart 2015 / 11:25

  Wat is dat witte shirtje met die ritsjes leuk! <3

 4. 27 maart 2015 / 09:50

  Prachtige schoenen, die top van de Vila is ook erg mooi!
  Liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
i love sleep tag mediactive medi-active sleep comfort Living Comfort TAG blogger slaap syndroom wat doe je als je niet kan slapen wakker liggen
I ♥ sleep-tag

Als rasechte nachtbraker leek het mij extra leuk om deze I ♥ sleep-tag in te vullen. Want wat doe ik als ik...

Sluiten