Glow like a goddess | Sleek Cleopatra’s Kiss

 

Sleek Cleopatra’s Kiss

 

 Sleek Cleopatra's kiss highlighting palette

 

Het prachtige gouden palette past met zijn minimalistische design perfect in mijn collectie. De binnenkant is nóg mooier (wait for it!). Het fijne aan dit palette is dat hij 4 verschillende highlighters heeft. Waarvan 2 luxueuze crème formules en 2 baked powders. De kleuren variëren in warmte waardoor ze perfect aansluiten op iedere look. En daar word ik blij van. Alhoewel ik zelf nooit met de highlighter trend heb meegedaan ben ik inmiddels toch wel verliefd geworden op dit palette. Ik kan op geen betere manier vieren dat Sleek sinds kort tot dierproefvrij is bestempeld.

Het enige wat ik minder vind aan dit palette is het feit dat het kwastje vrij hard is. Leuk voor noodgevallen. Maar als ik gewoon thuis ben grijp ik eerder naar mijn eigen kwasten en brengt een crème highlighter nog steeds het fijnst aan met mijn vingers. Ja mijn vingers. Zo simpel kan het leven zijn.

 

Sleek Cleopatra's kiss highlighting palette

 

Glow it all out

Het palette bevat v.l.n.r. de kleuren Sphinx, Delta, Dynasty en Goddess. Sphinx is een gouden poeder highlighter en geeft jouw look een zomerse feel. Delta is ook een goud bruine highlighter, maar is iets minder intens omdat het een crème highlighter is. Dynastie (crème) heeft een geel/gouden kleur. En de laatste, Goddess (poeder) heeft een zilveren/roze finish, en geeft jouw look een romantische uitstraling.

Je bent vrij om alle 4 de highlighters te gebruiken waar je wilt. Van je gezicht, tot je schouders en desnoods je gehele lichaam. De crèmes creëren een perfecte lichtgevende glans die voor mij intens genoeg zijn. Is de quote ‘you can never add to much glow to your look’ op jouw lijf geschreven, pak dan uit met een poeder. En creëer een intense metallic finish op de huid. Over de pigmentatie valt niet te twisten, die is gewoon goed. En omdat het palette met een magneet sluit durf ik hem ook zeker mee op reis te nemen.

 

Het Cleopatra’s Kiss highlighting palette van Sleek is verkrijgbaar voor €13,99. 

 

Sleek Cleopatra's kiss highlighting palette

 

 

Glow like a goddess

 

 

 Sleek Cleopatra's kiss highlighting palette

 

Zeker in de zomer kan ik een mooie highlighter op de huid goed waarderen. Voor deze look ben ik all out gegaan. Wat dus best heftig is voor mij als liefhebber van een matte look. En ik zal je even door mijn look heen lopen. Ik heb Sphinx aangebracht op mijn wenkbrauwbot. Dynastie heb ik op mijn jukbeenderen aangebracht. Mijn neusbrug heb ik gehighlight met Delta. En als laatste heb ik de cupidoboog van mijn lippen aangezet met Goddess. En zo werd het na aanbrengen een heel mooi geheel. Zeker in natuurlijk daglicht heeft het mijn look iets extra’s gegeven.

 

 Sleek Cleopatra's kiss highlighting paletteSleek Cleopatra's kiss highlighting paletteSleek Cleopatra's kiss highlighting palette

 

De zomer is en blijft mijn favoriete seizoen. Het zorgt ervoor dat ik veel energie heb en het beste uit mijzelf kan halen. Mijn huid knapt zichtbaar op en daardoor ben ik eerder geneigd om eens iets nieuws uit te proberen als het op beauty aankomt. Heerlijk. Het feit dat Sleek nu dierproefvrij is maakt mij ook erg blij. Zeker omdat steeds meer merken de overstap naar het Chinese vaste land lijken te maken. En dan is goed nieuws extra welkom.

Daarnaast wil ik het reviewen van producten weer op gaan pakken. Mijn lichaam lijkt na 2,5 maand qua gezondheid eindelijk weer de betere kant op te gaan. En dat maakt mij simpelweg erg gelukkig. Het ontbrak mij namelijk aan energie om een look te maken en deze te fotograferen. Stiekem hoop ik ook dat het tarwe nog even op het land blijft want ik heb een nieuw favoriete plekje ontdekt om mijn foto’s te maken. Wie mijn eedere artikelen heeft gezien is dit vast niet ontgaan.

 

Wat is jouw favoriete betaalbare beauty product?

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat een product wat ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

7 Reacties

 1. 27 juli 2017 / 12:50

  Een heel mooi palette, en je hebt volgens mij echt de geschikte plaatsen in het gezicht uitgekozen voor de verschillende highlighters. Ik hoop mee voor de tarwe, die maakt de foto’s zo speciaal!

 2. 27 juli 2017 / 08:13

  Het is zo’n mooi palette! Ik moet hem zelf nog uitproberen, maar ik ben al heel erg benieuwd geworden. En wat een prachtige foto’s weer! Fijn dat het weer wat beter met je gaat, hopelijk gaat het weer in een stijgende lijn omhoog.

 3. 26 juli 2017 / 20:25

  Wat een super mooi palette. Ik heb op dit moment nog maar twee highlight producten: ééntje van The Balm (de bekende Mary Lou) en een palette van E.L.F. Verder heb ik alles weg gedaan. Juist ook omdat ik vrijwel geen highlighter gebruik. Ik vind het snel te heftig. Dat is bij dit product niet aan de orde zo te zien! 🙂

 4. 26 juli 2017 / 07:54

  Ik heb hem nog héél even in de test! Het is zo’n beauty 🙂

 5. 26 juli 2017 / 07:24

  Wat een prachtige highlighter. Hij geeft je een mooie en subtiele glans. Hartstikke leuk dat je het reviewen weer gaat oppakken en wat fijn om te horen dat het met je lichaam weer de betere kant op gaat!

 6. 26 juli 2017 / 06:29

  Ik vind dit echt een prachtig palette. Leuk dat je weet wat vaker producten gaat reviewen/ looks maaks. Highlighters zijn één van mijn favoriete producten :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
onrealistische wishlist
Mijn onrealistische wishlist

[dropcap]H[/dropcap]oe zal jouw wishlist eruitzien als jij iedere maand zo'n €10.000 vrij te besteden had? Alle prijzen die je via...

Sluiten