Geurwolkje aroma diffuser & etherische oliën

Geurwolkje aroma diffuserNoord-Brabant, juli 2021

Na een aantal drukke maanden van verbouwen in huis, met als afsluiting de verbouwing van de tuin, is het tijd om écht van het huis te gaan genieten. Thuis volledig jezelf kunnen zijn en thuis kunnen ontspannen vind ik erg belangrijk. Door omringd te zijn door muren waar jij je binnen veilig vult, spullen met veel (emotionele) waarde voor jou, samen met mensen die je lief hebt. Geuren en kleuren zijn daar voor mij een groot onderdeel van. Net las groen, heel veel groen. De juiste sfeer maakt van je huis al snel een thuis. Onderlaatst mocht ik, na er zelf al heel lang naar te hebben gekeken, een Geurwolkje aroma diffuser uitkiezen. Ik laat je mijn diffuser zien en een selectie van de etherische oliën die ik erbij bestelde.

 

– Geurwolkje –

aroma diffuser & etherische oliën

 

etherische olie

Geurwolkje etherische olie

 

– Geurwolkje aroma diffuser –

etherische oliën

Een aroma diffuser werkt heel erg simpel. Je stopt de stekker in het stopcontact, vult de diffuser met water en voeg daar enkele druppels van de etherische oliën aantoe. Je kunt voor enkele geuren kiezen, maar ook een mix. Natuurlijk kun je zelf ook gaan experimenteren en je eigen favoriete geuren combinatie maken.

Je kunt het Geurwolkje in iedere gewenste ruimte plaatsten. Gebruiken om het huis lekker te laten ruiken, om een bepaalde sfeer te creëren, om even wat nieuwe energie te krijgen halverwege een werkdag of om juist heerlijk bij te ontspannen.

Geuren die lemongrass of citroen bevatten werken ook nog een goed als anti muggen middel. Deze gebruik ik dan ook graag voor het slapen gaan. Ik zet de aroma diffuser al op tijd aan en laat hem zo’n 3 uur vrolijk stomen. Je kunt namelijk heel makkelijk een timer instellen.

Tevens is de diffuser een nachtlampje, dit helpt je extra met ontspannen omdat je verschillende kleuren kunt instellen.

Geurwolkje aroma diffuser

 

Morning Daisy is één van mijn favorieten. Ondanks dat de naam doet vermoeden dat het een ochtend geur is, vind ik hem de gehele dag door fijn. Zeker omdat de blend van de etherische oliën lemongrass, rozemarijn en cajeput ervoor zorgt dat muggen op afstand blijven. En zo val ik iedere avond rustig in slaap.

Je besteld jouw Geurwolkje gemakkelijk online bij Geurwolkje. De diffuser op de foto is de Love Sensez Diffuser, die is verkrijgbaar voor €39,95 en tevens ook een nachtlampje. De inhoud is 300ml. De etherische oliën zijn verkrijgbaar vanaf €6,96 (5ml.) en €8,95 (10ml.).

 

Wat is jouw favoriete geur?

Liefs Linda

 

 

De producten in dit artikel zijn beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

 

 

 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Landelijke slaapkamer
In 7 stappen een stijlvolle slaapkamer

Noord-Brabant, juni 2021   Een stijlvolle slaapkamer We brengen ongemerkt vele uurtjes door in de slaapkamer. Daarom is het belangrijk...

Sluiten