Favoriete beauty producten | maart

Waar ik mij in het vorige beauty overzicht aan het klaarmaken was voor de lente lijkt het nu haast wel zomer! Het zonnetje schijnt, de eerste lammetjes lopen buiten en de bomen fleuren helemaal op met alle bloesem. Ook mijn beauty producten maken samen met mij de opmars naar de zomer. En begin ik steeds meer mijn weg te vinden met alle dierproefvrije producten. Want een nieuwe stash creëren met nieuwe favorieten kan een aardige zoektocht zijn. Ik laat je dan ook graag mijn favoriete beauty producten van maart zien.

 

Favoriete beauty producten | maart

 

 Favoriete beauty producten maart 2017Favoriete beauty producten maart 2017

 

Cant’ leave the house without my lipstick on..

Nude kleurige lips of een zacht tintje, ik ben er dol op. Zeker nu de zon heerlijk schijnt breng ik graag wat extra kleur aan op mijn gezicht. Zo lijk je al snel een stuk minder bleek. Mijn nieuwe lipstick van Marc Jacobs is ook echt een nieuwe favoriet geworden. Zeker met de toegevoegde verzorgende ingrediënten zijn mijn lippen netjes verzorgd. En toch voorzien van een fijn kleurtje. San Paulo van NYX blijft ook een favoriet. Hij is zo fijn dat ik eigenlijk alweer toe ben aan mijn derde lip cream.

 

 Favoriete beauty producten maart 2017

 

Make me blush..

Ondanks dat je mij zelden zonder een kleurtje op mijn lippen aan zal treffen, staan blushes op een gedeelde eerste plek. Ik kan simpelweg heel erg blij worden van een mooie blush. En als ik mij aan het opmaken ben maakt een blush mijn look dan ook écht af. Deze NARS Orgasm is een van de meest favoriete blushes van menig beauty liefhebber, en ik snap wel waarom. Deze limited edition is extra groot. En zo kan ik extra lang genieten van deze mooie warme kleur.

 

 Favoriete beauty producten maart 2017Favoriete beauty producten maart 2017

 

A kiss on the cheeks

Nu het zonnetje volop aan het schijnen is wil ik eigenlijk zo min mogelijk make-up dragen als ik buiten ben. Als ik de deur uit ga vind ik een BB Cream wel erg fijn om te dragen. Maar als ik rondom het huis ben of ik alleen een kleine boodschap ga doen, dan ga ik toch al snel voor een blote billen gezicht (op mijn wenkbrauwen en wimpers na). Ik vind het nou eenmaal fijn om een kleurtje op te doen. En om mijn huid hiervoor klaar te stomen heb ik 5 lege LUSH verpakkingen ingeleverd en nam ik deze Rosy Cheeks mee naar huis. Ik heb hem nu een aantal keer aangebracht en mijn huid reageert er verrassend goed op. De review volgt binnenkort!

 

Favoriete beauty producten maart 2017

 

Blossom like a Lily

In de lente heb ik ineens zin in zachtere, bloemige en frisse geuren. Deze White Lily van The Master Perfumer past perfect bij het zachte lente weer waar wij de afgelopen week al op getrakteerd worden. Heerlijk. De Eau de Toilette is een frisse, zachte, iets wat zoete mix van oranje bloesem, lelie en amber. En maakt mij na het aankleden en opmaken helemaal klaar voor een nieuwe dag. En hij mag daarom ook zeker niet ontbreken in mijn overzicht van favoriete beauty producten.

 

Welk parfum draag jij vandaag?

 

 
Delen:

8 Reacties

 1. 30 maart 2017 / 09:50

  Wat een fijne favorieten! Ik wil nog heel graag nars orgasm aanschaffen, die lijkt mij zo fijn!
  Liefs,
  Evelien

  • Linda
   Auteur
   30 maart 2017 / 11:15

   Dat is hij ook! Daar ga je vast geen spijt van krijgen 😉

 2. 30 maart 2017 / 08:02

  Hihi ik heb ook de zomer in mijn bol! ♡ Hele mooie producten ik ben ook ZO blij met de Kruidvat parfums!

  • Linda
   Auteur
   30 maart 2017 / 11:17

   Het begint hier al te kriebelen om weer een nieuwe geur te kopen, heb toch een beetje het ‘spaar ze allemaal’ gevoel met deze geuren hihi! 🙂

 3. 30 maart 2017 / 07:15

  De producten klinken stuk voor stuk heel erg fijn. Over die verse gezichtsmaskers van Lush heb ik al veel positieve verhalen gehoord. Een reden om toch eens wat bij Lush te gaan shoppen 🙂 En wat is die blush mooi!

  • Linda
   Auteur
   30 maart 2017 / 11:18

   Of simpelweg 5 lege verpakkingen inleveren, dan krijg je er een gratis masker bij 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Groen leven update
Groen Leven Update | Hoe dit mijn leven positief verandert

Vorig jaar april vertelde ik jullie al dat Lifestylebylinda.nl iets groener zou gaan worden. En boy, ik had toen nog...

Sluiten