Best 9 on Instagram | March

Maart was verrassend, en verrassend goed voor ons. Van winderige zondagen die perfect waren voor lange wandelingen langs het strand, tot warme terrasjes dagen. Maart gaf het ons allemaal. Nu wij april alweer mogen verwelkomen, en de 1 april grappen je om de oren vliegen, is het tijd om mijn 9 beste foto’s van Instagram van de afgelopen maand op een rijtje te zetten. Omdat Instagram stiekem wel mijn meest favoriete platform blijft. En de foto’s in de lente altijd weer een stukje fijner worden.

 

Best 9 on Instagram | March

 

Best 9 on Instagram March

 

Lush Life | Onderlaatst mocht ik naar de opening van de nieuwe Lush winkel aan de Kalverstraat, en dat was toch wel even een mega blog goal als je het mij vraagt. Een paar dagen later besloot ik ook de nieuwe winkel in Den Haag te gaan bekijken, leverde ik 5 lege verpakkingen in en nam ik Rosy Cheeks mee naar huis. Maandag verschijnt de review van dit hemelse masker.

A perfect Sunday | Op een hele winderige zondag besloot ik er toch even heerlijk op uit te gaan. Om uit te waaien hoefde je namelijk niet helemaal naar zee. Heerlijk. Ik geniet zo intens van de ongedwongen zondagen waarop je gaat doen waar je zin in hebt. En je weet wat ze zeggen over a Sunday well spent.. 

 

Best 9 on Instagram March

 

All White Coat | Ik word er zo intens gelukkig van dat mijn vintage vondsten het zo goed doen op de foto’s. Een locatie zoeken die perfect bij de outfit past vind ik dan ook enorm leuk om te doen. En lucky me, is er altijd wel iemand die zich voor een foto sessie op wilt offeren (thanks mams!). Deze wollen coat kocht in in Brussel, en vult mijn jassen collectie perfect aan.

Bohemian Boots | En deze nieuwe vintage vondsten trek ik aan als een tweede huid. Nooit had ik gedacht dat duurzaamheid mijn nieuwe standaard zal gaan worden. Mijn laarsjes daarentegen zijn wel nieuw, en helemaal boho. Liefde.

 

Best 9 on Instagram March

 

Riet | Pastelkleurige luchten en natuur maken het buiten fotograferen zo onwijs leuk. Het is net of er iedere keer kleine schilderijen ontstaan. En de lente leent zich er perfect voor. Genieten jullie ook zo van het mooie weer?

NARS ORGASM | Het blijft een fijne blush zeg, deze beauty van NARS. Deze staat samen met mijn blush van delilah op een gedeelde eerste plek.

 

Best 9 on Instagram March

 

Beach | Beach (nou) – A place of relaxation, rest and tranquility. 

Favorieten |  Terwijl de winter plaats maakt voor de lente merk ik ook een veranderingen in mijn beauty stash. Ik ga steeds vaker voor een neutrale look, gemaakt met bijzondere en dierproefvrije producten. Deze keuze past zo onwijs goed bij mij, dat ik mij haast dagelijks afvraag waarom het zoveel jaren heeft moeten duren voor het besef kwam dat niet alle make-up en parfum dierproefvrij is. En nu maak ik er een persoonlijke missie van om uit te dragen dat er heel veel mooie merken die al dierproefvrij zijn!

 

Best 9 on Instagram March

 

Biesbosch | Ik naam een van mijn favoriete vintage schatten mee naar de Biesbosch. De natuur was zo zacht en sprookjes achtig aan het begin van de maand, dat ik hier wel een halve dag door moest brengen. De honden genieten er ook iedere keer van als ik hier met mijn moeder ga wandelen. Op een fijn plekje achter ons huis. En dat ik hier binnen een paar minuten ben maakt het extra bijzonder. En heb je Ben al gespot die stiekem mijn foto ‘bombt’?

 

April

Ik ben enorm blij dat het zonnetje is gaan schijnen, de natuur weer tot leven komt en de temperaturen omhoog gaan. Mijn energie neemt nu ook weer toe en kan ik er weer heerlijk op uit om foto’s te maken. Samen met alle ideeën die naar boven komen borrelen om nieuwe content te creëren. En eindelijk kunnen mijn boho jurkjes weer uit de kast en word mijn heimwee naar Azië iets minder. Fijn. Ik ben dan ook reuze benieuwd wat april voor ons in petto heeft!

 

Wil je mij op Instagram volgen? Je kunt mij onder @Lifestylebylinda.nl vinden en hier volgen.

 

Wat is jouw hoogtepunt van de afgelopen maand?

 

Delen:

16 Reacties

 1. 1 april 2017 / 17:29

  Je maakt prachtige foto’s. Ik ben benieuwd naar rosy cheeks

  • Linda
   Auteur
   2 april 2017 / 19:33

   De review van Rosy Cheeks komt toevallig morgen online 🙂

 2. 1 april 2017 / 16:00

  Wat een fijne fototjes! Ik ga je zo even opzoeken (stalken) op Insta. Haha. X

 3. 1 april 2017 / 10:25

  Ik snap het weer volkomen meid, echt mooi allemaal weer <3 Ik val in herhaling hihi!

 4. 1 april 2017 / 08:26

  Zo mooi jouw foto’s!
  Een van mijn hoogtepunten was dat ik mijzelf voor het eerst echt een salaris durf uit te betalen. Het voelt zo goed!

  • Linda
   Auteur
   2 april 2017 / 19:34

   Wat een mooi hoogtepunt, dat klinkt inderdaad heel erg goed! #GirlBossGoals 🙂

 5. 1 april 2017 / 08:21

  Wat een schitterende foto’s – stuk voor stuk! Ik kijk altijd mijn ogen uit op je Instagram. Je hebt er zulke prachtige natuurfoto’s, foto’s van jezelf en vakantiefoto’s tussen staan. Echt geweldig! Er staat trouwens een klein foutje onderaan in je Instagramnaam: er ontbreekt een ‘d’ in ‘Linda’ 😉

  • Linda
   Auteur
   2 april 2017 / 19:35

   Wat een lief berichtje van jou! En.. dank je wel voor de tip, ik heb het gelijk veranderd toen ik je berichtje zag 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Favoriete beauty producten maart 2017
Favoriete beauty producten | maart

Waar ik mij in het vorige beauty overzicht aan het klaarmaken was voor de lente lijkt het nu haast wel...

Sluiten