Marc Jacobs Understudy – new nudes

 

Marc Jacobs Understudy

 

 Marc Jacobs Understudy new nudes lipstickMarc Jacobs Understudy new nudes lipstick

 

Ik weet niet wat het is, maar ik val iedere keer weer als een blok voor de prachtige producten van Marc Jacobs. Deze New Nudes lipsticks hebben een satin finish, en zijn verkrijgbaar in 11 verschillende tinten. Uiteenlopend van een zachte, warme nude pink, tot iets donkerdere bruine tinten. Stuk voor stuk beauty’s om te zien.

 

 Marc Jacobs UnderstudyMarc Jacobs Understudy

 

Understudy

Deze Understudy is wat ze een terracotta pink noemen. De tint is een fractie lichter en zachter dan Eat Cake, die ik in de zomer van vorig jaar ontdekte. Beide zijn hele draagbare kleuren en maken een dagelijkse look af. Zeker omdat ik het fijn vind als lippen mooi verzorgd zijn, en voorzien zijn van een subtiele, natuurlijke glans.

 

 Marc Jacobs Understudy new nudes lipstickMarc Jacobs UnderstudyMarc Jacobs Understudy new nudes lipstick swatch

 

Deze lipstick is alles behalve een teleurstelling als het op aanbrengen komt. De structuur is zacht voor de lippen en glijd als boter over de huid. Ook de pigmentatie is goed. En is hij goed in kleur op te bouwen.

 

 Marc Jacobs UnderstudyMarc Jacobs UnderstudyMarc Jacobs Understudy new nudes lipstick

 

De lipstick is verrijkt met Manoï Boter, wat wordt gewonnen uit de Tiaré tahiti bloem. En heeft een verzachtende, kalmerende en zuiverende werking. De kokos olie heeft een hydraterende werking op de huid zodat hij ook na een paar uur, nog steeds comfortabel aanvoelt op de lippen. Deze nude lipstick zal na zo’n 3 á 4 uur langzaam slijten. De lipstick is vrij van parabenen en sulfaten. Wel bevat hij vitamine E en myrrh extraxt, wat een zuiverende werking heeft.

 

 Marc Jacobs UnderstudyMarc Jacobs Understudy

 

Marc Jacobs – Understudy 114

Blij ben ik zeker met mijn nieuwe aankoop. De huls is prachtig, en doordat hij met een magneet sluiting sluit, voelt het ook echt luxe aan. De formule is rijk en zacht voor de huid, waardoor je een paar uur van mooi gestifte lippen kunt genieten. Hij is dan ook perfect als aanvulling op mijn dagelijkse routine, als ik er toch netjes, maar niet té opgemaakt uit wil zien. Het is als het op kwaliteit aankomt ook echt een high-end product, met een prima high-end prijs, en heeft qua inhoud ook net iets meer dan vergelijkbare merken (MAC en CHANEL -die overigens wél op dieren testen-).

 

De New Nudes lipsticks van Marc Jacobs zijn verkrijgbaar bij Sephora voor €29,50 (3,6 gram).

 

Draag jij graag nude kleurige lipsticks?

 

Delen:

13 Reacties

 1. 7 maart 2017 / 09:40

  Ik ben echt dol op nude kleurtjes. Dit is echt een prachtige lipstick.
  Zelf heb ik er nog nooit 1 gehad van Marc Jacobs maar ze zijn alleen al super mooi om te zien.

  • Linda
   Auteur
   7 maart 2017 / 20:11

   Dat vind ik nou ook, ze zijn alleen al mooi om zo neer te zetten op de kaptafel haha 🙂

 2. 6 maart 2017 / 20:25

  Waaaauw! <3 Wat een super mooie lipstick. Die nudekleurtjes staan je ook gewoon heel erg goed. Zo ook deze lipstick.

 3. 6 maart 2017 / 15:29

  Wat een prachtige lipstick! Ik kan me voorstellen dat je ervoor gevallen bent. Dit is zeker een kleur die ik zou dragen. Ik draag meestal (oud)roze lipsticks en semi transparante lipglosses, weinig nudes op het moment. Maar heb nog wel een paar mooie exemplaren liggen die ik binnenkort eens uit moet proberen.

 4. 6 maart 2017 / 08:34

  O wat een mooie kleur is dat zeg! Heel bijzonder, dat zie ik niet zo vaak. Ik wil graag meer nude kleurtjes gaan dragen. Malou x

 5. 6 maart 2017 / 06:28

  Echt een prachtig kleurtje. hier zou ik helemaal blij van worden!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Instagram Best 9 februari
Best 9 on Instagram | februari

Fotograferen is voor mij meer dan simpelweg vastleggen van een moment. Als ik een foto bekijk kan ik weer even...

Sluiten