Fall Neutrals | Slow Fashion Outfit ☾

Volg:
Share:

5 Reacties

 1. 13 november 2017 / 14:56

  Leuke outfit en mooie foto’s zeg! Ik vind neutrale kleuren en pasteltinten in de herfst en winter altijd mooi, zeker omdat je toch al gauw veel zwart en donkere kleuren ziet.

 2. 9 november 2017 / 19:30

  Wat een ontzettend mooie outfit! Hij is volgens mij helemaal jou en de kleuren staan je ook prachtig. Ik vind het ook altijd even zoeken naar geschikte kleding met het koudere weer, maar ga vaak toch voor winterjurkjes of ik draag een zomerjurkje met een dik vest of een mooi jasje eroverheen. Zo kan ik mijn favoriete kleding toch nog een beetje het hele jaar door dragen 🙂
  Wat mooi om te horen dat je ook een haarroutine hebt gevonden waar je je echt goed bij voelt en die ook veel goeds doet voor je haar. Ik kan me voorstellen dat zoiets je zelfvertrouwen echt goed kan doen 🙂

 3. 9 november 2017 / 10:52

  Ik vind de laarsjes zo tof! En ik heb ooit eens highlights gehad, maar verder doe ik nooit wat aan mijn haren haha!

 4. 9 november 2017 / 08:09

  Mooie outfit! Ben zelf niet zo van de neutrale/lichtere kleuren, maar vind vooral je jeans en de manier waarop je de laarsjes hebt gecombineerd erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.