Fall Neutrals | Slow Fashion Outfit ☾

Delen:

5 Reacties

 1. 13 november 2017 / 14:56

  Leuke outfit en mooie foto’s zeg! Ik vind neutrale kleuren en pasteltinten in de herfst en winter altijd mooi, zeker omdat je toch al gauw veel zwart en donkere kleuren ziet.

 2. 9 november 2017 / 19:30

  Wat een ontzettend mooie outfit! Hij is volgens mij helemaal jou en de kleuren staan je ook prachtig. Ik vind het ook altijd even zoeken naar geschikte kleding met het koudere weer, maar ga vaak toch voor winterjurkjes of ik draag een zomerjurkje met een dik vest of een mooi jasje eroverheen. Zo kan ik mijn favoriete kleding toch nog een beetje het hele jaar door dragen 🙂
  Wat mooi om te horen dat je ook een haarroutine hebt gevonden waar je je echt goed bij voelt en die ook veel goeds doet voor je haar. Ik kan me voorstellen dat zoiets je zelfvertrouwen echt goed kan doen 🙂

 3. 9 november 2017 / 10:52

  Ik vind de laarsjes zo tof! En ik heb ooit eens highlights gehad, maar verder doe ik nooit wat aan mijn haren haha!

 4. 9 november 2017 / 08:09

  Mooie outfit! Ben zelf niet zo van de neutrale/lichtere kleuren, maar vind vooral je jeans en de manier waarop je de laarsjes hebt gecombineerd erg leuk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Lush Karma Solid Parfum vegan
Lush Karma | Solid Parfum

[dropcap]D[/dropcap]e combinatie van zoete sinaasappel, warme kruiden en de klassieke patchouli is wat dit vaste parfum zo'n bijzonder en boho...

Sluiten