Deze reizen wil ik graag nog eens overdoen

 

Deze reizen wil ik graag nog eens overdoen

 

 Deze reizen wil ik graag nog eens overdoen Marrakech Deze reizen wil ik graag nog eens overdoen Marrakech Deze reizen wil ik graag nog eens overdoen Marrakech

 

Marrakech | Marokko

Marrakech staat stipt op één in dit lijstje, terwijl de rest eigenlijk niet zozeer op een volgorde is gebaseerd. Nog voor Marrakech Instagram waardig was en alle influencers hier te vinden waren bezocht ik deze magische stad. Met als doel om in december kerstinkopen te doen, maar daar is uiteraard (zoals op de meeste vlieg tripjes met dit doel) weinig van terecht gekomen. We wandelden door de vele soeks, belandde in een sprookje op het Djemaa el Fna Plein en bezochten de prachtige watervallen van Ouzoud. Dronken veel te dure drankjes in het La Mamounia en ik kocht de leukste accessoires. Juist omdat deze stad zo onwijs goed is bevallen zal ik graag in het voorjaar of in het najaar een city trip plannen.

 

Deze reizen wil ik graag nog eens overdoen LondenDeze reizen wil ik graag nog eens overdoen Londen

 

Londen | Engeland

Van the London Eye, The Big Ben, Grand Palace, de vele shopping malls en de oneindige thee pauzes. Londen staat zeker op mijn lijstje van bestemmingen die ik graag nog eens opnieuw bezoek. Een paar jaar geleden ben hier slechts een paar uur geweest toen mijn tijdens een Europa trip een lay-over van een dag had. En het was absoluut geen straf om deze trip in Londen te beginnen. Maar absoluut veel te kort om Londen echt te verkennen.

 

Deze reizen wil ik graag nog eens overdoen TunesiëDeze reizen wil ik graag nog eens overdoen TunesiëDeze reizen wil ik graag nog eens overdoen Tunesië

 

Hammamet | Tunesië

Tunesië is zo’n land wat net als Marokko, uit een sprookje lijkt te komen. De gekleurde kleedjes, palmbomen, de vele soeks, de heerlijke maaltijden, mooie oude stadjes, de kamelen en de prachtige stranden dragen hier allen aan bij. Het is alweer een paar jaar geleden dat ik hier met vrienden neer streek voor een zon vakantie. En ondanks dat de wanderlust flink in mij omhoog borrelde (je kan in de woestijn overnachten, en vele mooie trips maken) bleef het bij een zon en stap vakantie. En heb ik een enorm goede reden om nog eens terug te gaan.

 

 Deze reizen wil ik graag nog eens overdoen BudapestDeze reizen wil ik graag nog eens overdoen BudapestDeze reizen wil ik graag nog eens overdoen BudapestDeze reizen wil ik graag nog eens overdoen Budapest

 

Budapest | Hongarije

Budapest lijkt ook uit een sprookje te komen. Het Vissersbastion, het Hongaarse parlementsgebouw (Országház) en de rivier de Donau zorgen voor schilderachtige uitzichten. De stad heeft duidelijk meer te bieden dan fijne winkels, restaurants, gezellige pleintjes en fijne badhuizen. Zelf bezocht ik deze stad in de winter, en een tripje naar Budapest in een warmere tijd van het jaar lijkt mij dan ook erg fijn. Zeker omdat de stad dan tot leven komt en de bomen weer mooi in het blad zitten. Het lijkt mij heerlijk om nog eens door de straatjes te dwalen en mij wat meer in de cultuur en gebruiken van het land te verdiepen.

 

Deze reizen wil ik graag nog eens overdoen ZakynthosDeze reizen wil ik graag nog eens overdoen Zakynthos

 

Zakynthos | Griekenland

Griekenland heeft iets wat mij altijd blijft trekken. Zowel het vaste land als de vele eilanden. Dit komt misschien ook, naast het feit dat het eten er zo onwijs lekker is, en de mensen zo onwijs vriendelijk, omdat de variatie zo groot is. Niet één eiland is hetzelfde. Zakynthos heeft mooie natuur, en is omdat het een iets minder populair eiland is, ook een stuk rustiger als het over toerisme gaat. Deze vakantie hebben wij toen door niet zulke leuke omstandigheden thuis op de helft moeten afbreken. En de dingen die ik daar nog graag wilde doen, -zoals snorkelen tussen de zeeschildpadden- blijven dus nog mooi op mijn Zakynthos bucketlist staan. Het eiland heeft namelijk veel te bieden.

 

Deze reizen wil ik graag nog eens overdoen Hong KongDeze reizen wil ik graag nog eens overdoen Hong KongDeze reizen wil ik graag nog eens overdoen Hong KongDeze reizen wil ik graag nog eens overdoen Hong KongDeze reizen wil ik graag nog eens overdoen Hong Kong

 

Hong Kong

Hong Kong, wat een beleving was deze stad. Juist omdat het mijn eerste kennismaking was met Azië en ik daardoor compleet van mijn stoel ben geblazen. De stad leeft, 24/7. Is bijzonder. En heeft mij op alle punten verrast. Maar omdat mijn fotografie skills verbeterd zijn, ik ondertussen vaker in Azië geweest ben en de cultuur shock dus aardig weggeëbd is. En ik alles nu zoveel beter in mij opneem, mag deze stad zeker niet ontbreken op mijn ‘deze reizen wil ik graag nog eens overdoen’ lijstje.

 

Deze reizen wil ik graag nog eens overdoen ParijsDeze reizen wil ik graag nog eens overdoen Parijs

 

Parijs | Frankrijk

Paris, Parijs. De stad van de romantiek. Ondanks dat ik al een aantal keren in deze stad geweest ben, blijft deze Franse stad trekken. Het heeft simpelweg zoveel te bieden. Graag zal ik er nog eens verschillende mooie outfit foto’s maken. Wil ik graag nog eens verdwalen in de tuinen van Versailles, de zonsondergang vanaf de Eiffeltoren bekijken. Struinen langs de Champs-Élysées, vintage winkels bezoeken en genieten van alle mooie pittoreske straatjes. Je hebt simpelweg nooit genoeg van deze stad.

 

 

Welke reis zal jij graag nog eens overdoen?

 

 

 

 

Dit artikel is ontstaan vanuit een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Delen:

9 Reacties

 1. 15 november 2017 / 22:31

  Zowel Marrakech als Budapest staan echt op mijn “to travel” lijstje. Marrakech ook omdat mijn zusje een relatie heeft met een jongen die in Marokko woont. En Budapest omdat ik al zo veel enthousiaste verhalen heb gehoord over deze prachtige stad maar ik er zelf spijtig genoeg nog steeds niet ben geweest. Maar als ik zo naar jouw foto’s kijk dan zou ik gewoon overal naartoe (moeten) willen. Wauw!

  • Linda
   Auteur
   16 november 2017 / 12:24

   Budapest is inderdaad net een sprookje, en ook een stad die niet snel zal vervelen. Eigenlijk zullen we gewoon een blog trip moeten regelen, kunnen we zoveel mooie foto’s maken <3 haha!

 2. 15 november 2017 / 22:28

  Als jij deze reizen gaat overdoen wil ik wel in jouw koffer hoor haha! prachtige landen

  • Linda
   Auteur
   16 november 2017 / 12:26

   Jaaa gezellig! Laten we er gelijk een fijn blog tripje van maken <3

 3. 15 november 2017 / 19:02

  Wauw, wat een schitterende locaties! Sommige hiervan staan ook op mijn ‘nog eens overdoen’-lijstje, maar er staan ook plekken tussen die ik heel graag voor de eerste keer zou bezoeken tijdens een mooie reis. Boedapest, Londen en Parijs blijf ik geweldig vinden en zou ik graag nog eens naartoe gaan. Maar ook Marrakech ziet er prachtig uit. Daar wil ik zeker ooit in mijn leven voor de eerste keer naartoe gaan 🙂

  • Linda
   Auteur
   16 november 2017 / 12:27

   Jij hebt ondertussen ook al hele mooie plekken bezocht, leuk om te lezen dat deze steden jou ook inspireren en goed bevallen. Marrakech blijft ook echt sprookjesachtig, en met alle mooie Instagram foto’s die voorbij komen kan ik echt niet wachten om te winkelen bij de Soeks en mooie foto’s te maken.

 4. 15 november 2017 / 11:36

  Wat een gaaaaave foto’s <3 En hele toffe locaties!! Gelukkig is niet alles ver weg, dus je zou die nog eens snel over kunnen doen 🙂

 5. 15 november 2017 / 08:31

  Mijn vriend en ik zijn net terug van een klein weekje Praag. Die stad stond ook al erg lang op m’n lijstje. Zo ontzettend mooi en sprookjesachtig. Boedapest lijkt me eveneens prachtig. En zelfs in Londen ben ik nog nooit geweest!!
  Goh, welke reis zou ik graag nog eens overdoen… Sowieso onze reis naar de Oostkust van Amerika. Verder wil ik ook terug naar Italië. Wat een prachtig land – en wat een heerlijk eten! Oh, en Stockholm. Aan die stad heb ik m’n hart verloren. ♡

  • Linda
   Auteur
   16 november 2017 / 12:30

   Wat heb je al prachtige reizen gemaakt zo te zien, wat fijn! Amerika lijkt mij ook heel erg tof, net als Stockholm. Ik ben als tiener een aantal keren in Zweden geweest, maar mijn ouders zijn geen stads liefhebbers, dus Stockholm staat zeker op mijn lijstje!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
fall neutrals outfit slow fashion
Fall Neutrals | Slow Fashion Outfit ☾

[dropcap]W[/dropcap]aar we deze herfst vooral veel rode kledingstukken zien, roze jassen en vele groen en zachte bruin tinten, mis ik...

Sluiten