Fairy Doors | Elfen deurtjes in het bos

elfen deurtjes Dordrecht De Elzen Linda's Wholesome LifeDe Biesbosch, november 2020

 

Fairy Doors | Elfen deurtjes zoeken in het bos

Er gebeuren magische dingen in het bos. Onze rustige zondag ochtend wandeling kreeg wel een heel bijzondere lading. De afgelopen tijd verschijnen er namelijk steeds meer elfen deurtjes in het bos. Waar ik zelf eerst dacht dat het om kabouters ging, blijken het elfjes te zijn die zich nestelen in de Dordtse Elzen. Van bruine deurtjes bedekt met mos, tot heuse trappetjes naar huisjes die zich hoger in de bomen bevinden. Huisjes met erkertjes en groene deurtjes. Achter ieder voordeurtje schuilt waarschijnlijk een heel mooi verhaal.

Tijdens deze pandemie zijn er steeds meer mensen die het initiatief nemen om bijzondere dingen te doen. Normaal gesproken is het bos al een fijn uitje voor jong en oud. Nu kun je jezelf hier nog beter vermaken. Want eerlijk is eerlijk, zowel jong als oud vermaakt zich nu prima in het bos. En van alle leeftijden wordt er gezocht naar deze magische ‘fairy doors’. Je vindt ze in De Elzen, een gedeelte van Nationaal Park de Biesbosch in Dordrecht. Een magische plek voor wie nog een leuk uitje wilt plannen. En voor wie het te ver reizen is heb ik alvast 5 deurtjes opgezocht en vastgelegd.

Ik kan niet wachten om terug te gaan om de overige deurtjes te vinden, want zoals ik mij heb laten vertellen zijn er nu 7 deurtjes in het bos verschenen. Maar het kan zo maar zijn dat de elfjes aan nieuwe deurtjes werken.

 

Fairy Doors Linda's Wholesome Life

Fairy Doors elfen deurtjes Dordrecht De Elzen Linda's Wholesome Life
Fairy Doors elfen deurtjes Dordrecht De Elzen Linda's Wholesome Life
Fairy Doors elfen deurtjes Dordrecht De Elzen Linda's Wholesome Life
elfen deurtjes Dordrecht De Elzen Linda's Wholesome Life
Fairy Doors elfen deurtjes Dordrecht De Elzen Linda's Wholesome Life

 

Normaal geniet ik al heel erg van een mooie boswandeling in de herfst. Het liefst vermijd ik deze plekken in het weekend omdat het al vrij snel druk kan zijn. Juist op deze zondag ochtend was het gezellig druk (de praktijk wijst altijd uit dat je al snel verspreid door het bos loopt) en een genot om alle zoekende kinderen te zien. Vol spanning opzoek naar deze magische elfen deurtjes. Ik ben benieuwd wie ze allemaal al heeft gevonden.

Na wat speurwerk op het web zie ik dat de credits van deze mooie Fairy Doors én fantastische idee volledig naar Fairy-Tailor Moniek gaan! 

 

Heb jij al eens zo’n bijzonder vondst in het bos gedaan?

 

Liefs Linda

 

 

Delen:

2 Reacties

  1. 5 november 2020 / 11:13

    Ohhhh, wat leuk zeg! Ben er al een tijdje niet meer geweest, maar nu heb ik wel enorm zin om er te wandelen. Zo’n initiatief maakt een boswandeling nog een stuk mooier.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Dr. Organic Coconut Oil Tandpasta
Dr. Organic Coconut Oil Tandpasta

Biesbosch, november 2020   Dr. Organic Coconut Oil Tandpasta | vegan Als iemand bijzondere ingrediënten kan combineren, dan is Dr....

Sluiten