Every blogger needs this in life | FujiFilm Instax mini 8

Hij roze, hij is retro, hij is cool. Mijn nieuwe FujiFilm Instax mini 8 camera. Mijn liefde voor fotografie is met deze leukerd alleen maar toegenomen. Ik kreeg hem afgelopen kerst van lieve Thomas cadeau en daarmee klom hij direct naar de nr. 1 positie van meest originele cadeau’s, ever. Ik ben vrolijk aan het klikken gegaan in Australië, want onze road trip was toen nog lang niet voorbij. Wie mij op Instagram volgt heeft hem al voorbij zien komen en vandaag laat ik hem heel graag hier aan jullie zien. Real life Instagram foto’s, every blogger needs this in life for sure. 

 

FujiFilm Instax mini 8

 

FujiFilm instax mini 8 instant camera pink lifestyle by lindaHij is handzaam, hardstikke pastel roze, heeft een handig koortje, een standaard 0,6 m lens en zoekt automatisch op welke stand jij nodig hebt om het perfecte plaatje te schieten. Of het nu bewolkt is, of je nu binnen bent, buiten in de zon, of in de felle buiten zon, je kan het allemaal instellen. En het voordeel van fotograferen in Australië? De foto’s zijn ook zo ontwikkeld. Ik moest in Zuid-Korea toch een stuk langer geduld hebben en wapperen. En oh voor ik het vergeet, hij heeft ook nog eens een hele gave flitser.

 

FujiFilm instax mini 8 instant camera pink lifestyle by lindaDe camera komt in een speciale box, ik gok dat het een gift set is. Hij is gevuld met wasknijpers inclusief magneet (ik laat ze zien in mijn Australië shoplog) en een leuk foto boekje die ruimte bied aan zo’n 60 foto’s en twee pakjes met blanco foto’s (10 per pak).

 

 FujiFilm instax mini 8 instant camera pink lifestyle by lindaFujiFilm instax mini 8 instant camera pink lifestyle by linda
Het leuke aan fotograferen, ouderwets met een rolletje, is dat je écht goed na moet denken over een bepaalde foto. De luxe die we tegenwoordig kennen -het maken van 1001 selfies en de beste uitzoeken- is er simpelweg niet bij. De foto’s die net wat anders uitpakken dan verwacht en onverwachte foto’s zijn toch echt de leukste. Mijn perfectionistische gen wordt aan de kant geparkeerd, want deze foto’s kunnen niet over en niet gePhotoshopt worden. What you see is wat you get. En die ouderwetse vibe die de foto’s hebben maken ze extra speciaal. Alsof je in een tijdcapsule terug bent gegaan naar de tijd dat mijn oma grote ronde brillen droeg. Heerlijk.

 

FujiFilm instax mini 8 instant camera pink lifestyle by linda

 

A trip down memory lane.

 

FujiFilm instax mini 8 instant camera pink lifestyle by lindaFujiFilm instax mini 8 instant camera pink lifestyle by lindaWanneer ik weer op reis ga, gaat deze FujiFilm Instax mini 8 zeker mee. Wat zal het toch leuk zijn om het fotoboekje te vullen met foto’s van de meest uiteenlopende bestemmingen en foto’s. Uiteraard hoort Nederland daar ook bij. Ik hoop nog wel een leuk hoesje te vinden waardoor hij in mijn tas beschermd is. Mijn tweede ‘rolletje’ films zit er nu in en kan niet wachten om weer heerlijk aan de slag te gaan en mooie polaroid foto’s te maken.

 

De nieuwprijs bij o.a. Bol.com gaat vanaf €74,00 voor de camera en €24,99 voor 20 films. Een combinatie pack heb je voor €95,49.

 

Wat vind jij van mijn nieuwe roze aanwinst?

 

liefslinda2Bloglovin-button
Delen:

11 Reacties

 1. 12 februari 2016 / 22:33

  Echt leuk, zo’n polaroid camera! Ik wil eigenlijk een echte oude kopen, maar ik denk dat die lastig te vinden zijn. Ook als je daar de filmpjes voor moet komen. Daar zo’n Fujifilm Instax Mini vind ik ook wel leuk!

 2. 27 januari 2016 / 09:23

  Ik vind dit zo een leuke camera, maar ik ben bang dat ik het dan maar 1 keer ga gebruiken. Vervolgens ligt het dan te verstoffen in een kastje en vind ik het terug na een paar jaar, haha.

 3. 26 januari 2016 / 08:59

  Het is zo een prachtige camera Linda, lucky you <3 Alleen vanwege de schattige pastelroze kleur wil ik hem al hebben. Maar de foto's die er uit komen vind ik ook verrassend mooi!

 4. 25 januari 2016 / 14:24

  Jaaa, ik vind dit zo’n leuke camera! Ik zou hem stiekem ook wel (in het roze) willen, haha!

 5. 25 januari 2016 / 13:48

  Heel tof dat je ook echt gaat nadenken over de foto’s voordat je ze maakt. En het geef inderdaad wel een beetje een nostalgisch gevoel.

 6. 25 januari 2016 / 12:13

  Jaaa, ik heb deze parel ook, maar dan in het wit! Het is zo’n leuk systeem.
  Liefs Iep xo

 7. 25 januari 2016 / 11:39

  Ah ik vind ‘m supergaaf en heel retro! Ik zit nog steeds te twijfelen of ik de Instax mini zal aanschaffen, want ik heb wel al een goede digitale camera.

 8. 25 januari 2016 / 11:26

  Hij is zooo leuk! Ik heb deze ook en op vakantie natuurlijk meegenomen ? Ik ga je artikel over Australië even bekijken.
  Je hebt inderdaad een gift set. Want ik had alleen de camera. Enjoy!!

 9. 25 januari 2016 / 10:52

  Hij is erg leuk! Inderdaad prijzig, dat houdt me ook wel tegen. Maar inderdaad, je gaat veel beter nadenken over welke foto je maakt en dat lijkt me ook niet verkeerd.

 10. 25 januari 2016 / 06:43

  Ik vind dit zo’n tof ding.. Toch geef ik mijn geld nu uit aan andere dingen.. Maar mooi is hij zeker!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lifestyle by linda
Opknappen & oma

Het is de week waarin ik opknapte van de griep en mijn oma langzaam af zag takelen. Een energie vretende...

Sluiten