Gezond & Lekker | Met o.a. Lovechock & Yespers

Tegenwoordig kan je meer dan alleen op een droog blaadje sla knabbelen om gezond te leven. Zeker nu veel mensen met goede voornemens aan de slag zijn gegaan, en nu zo’n 3 weken verder zijn, kan ik mij voorstellen dat de standaard gezonde dingen een beetje saai beginnen te worden. Zelf ben ik op een suikervrij-leven-missie, vermijd ik zoveel mogelijk melk, en vind ik dat ik mijzelf zo nu en dan eens op een verantwoorde snack mag trakteren. Maar ook de goede vervangers kun je gemakkelijk introduceren in je voedingspatroon, je moet ze alleen even weten te vinden.  Omdat ik weet hoe belangrijk een gevarieerd eet patroon is deel ik vandaag o.a. lekkernijen voor op brood, gezonde chocolade en verantwoorde drankjes met jullie.

 

Gezond leven hoeft niet ingewikkeld te zijn

 

Healthy People kokoswater cranberry watermeloen superfruits nieuwe smaken gezond drinken dranken gezonde lifetsyle by lindaDe sappen van Healthy People zijn door de jaren heen wel aardig bekend geworden denk ik zo. Er zullen er veel zijn die vast al een pak in de koelkast hebben gehad of op een verjaardag een glaasje hebben gedronken. De sappen bevatten fruitsappen, water en zitten vol met vitamines en mineralen, niet verkeerd toch? Waarom zal je extra suikers en smaakstoffen toevoegen aan een sap? Dat is wat zij hier dus ook zeker niet doen. Ik laat jullie graag de nieuwste twee smaken zien.

De watermeloen variant heeft een heerlijke frisse watermeloen smaak en een glaasje bevat al snel 30% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan vitamine C én E. Zelf ben ik dol op kokoswater en ik was dan ook erg benieuwd naar deze nieuwe smaak met cranberry erbij gevoegd. Kokoswater staat bekend als natuurlijke dorstlesser en hydrateert je lichaam goed. Ook deze sap is 100% natuurlijk, vol met vitamine C en bevat weinig calorieën. De frisse smaak van het kokoswater doet het ook goed met de friszure smaak van de cranberry’s, wat mij betreft een welkome afwisseling, zeker als je van kokoswater houd.

Je vind de sappen en producten van Healthy People bij jou in de supermarkt.

 

Healthy People kokoswater cranberry watermeloen superfruits nieuwe smaken gezond drinken dranken gezonde lifetsyle by lindaLovechock happiness inside organic raw chocolate sweet nibs sea salt 86% cacaoEen mens wordt niet alleen blij van chocolade (denk aan de liefdesstofjes die erin zitten) het is nog lekker én gezond ook. Zeker de fraai uitziende Lovechock repen die gemaakt worden van de beste biologische cacao uit Ecuador. Wat ze gezond maakt zijn de ongebrande cacaobonen die koud gemalen worden, waardoor de antioxidanten bewaard blijven en ze dus onder RAW food vallen. Ook zijn ze melkvrij, sojavrij en glutenvrij. Lekker én gezond dus! Doe mij nog maar zo’n reep, ook deze combinatie met Sweet nibs & sea salt is erg lekker.

 

Lovechock happiness inside organic raw chocolate sweet nibs sea salt 86% cacao Healthy People kokoswater cranberry watermeloen superfruits nieuwe smaken gezond drinken dranken gezonde lifetsyle by linda

Yespers Yesper's nieuwe natuur fruit en groente spreads mango en ananas appel en framboos bessen en aardbei gezond brood belegYespers Yesper's nieuwe natuur fruit en groente spreads mango en ananas appel en framboos bessen en aardbei gezond brood belegHoe krijg je een heerlijke fruit smoothie op je boterham? Heel simpel met de nieuwe Fruit & Groente spreads van Yespers! Zo heb je een Hollandse belegde boterham die heerlijk zoet is en wat meer dan prima binnen een gezond voedingspatroon past. Ze zijn verkrijgbaar in 3 heerlijke smaak combinaties; mango & ananas, appel & framboos, bessen & aardbijen.

Zelf ben ik dol op jam, maar dit laat ik eigenlijk altijd staan omdat er zo onwijs veel suiker in zit (als het te weinig suiker bevat mag het niet eens jam heten, gek hé?). De spreads bevatten alleen natuurlijke fruit suikers. Zo is een zoete boterham ook ineens gezond! Daar wordt een mens toch blij van?

De fruit spreads van Yespers zijn nieuw en vinden hun weg naar steeds meer winkels, ze zijn online verkrijgbaar en in het vegetarische koelvak bij de Jumbo, MCD, Dekamarkten. Zie waar te koop? voor meer in formatie.

 

Yespers Yesper's nieuwe natuur fruit en groente spreads mango en ananas appel en framboos bessen en aardbei gezond brood belegLombardia hot drinks www.lombardiahotdrinks.com detox love organic ananas kurkumaHeb je zin in een oppepper maar ben je onderhand weleens uitgekeken op koffie en thee? Probeer dan zeker eens de heerlijke, verfrissende warme dranken van Lombardia. De warme dranken komen uit Antwerpen over gewaaid naar Nederland. En vorig jaar liet ik jullie al kennis maken met het concept van Lombardia en hun eerste drank, Ginger Love.

Lombardia zit niet stil en zijn met een nieuwe, heerlijke smaak gekomen; DetoxLove. Het is een mélange van ananas, citroen, bergamot en zuiverende gember en kurkuma. Ananas, citroen en bergamot staan bekend als natuurlijke vetverbranders. De specerijen als gember en kurkuma staan weer bekend om hun zuiverende eigenschappen. Zo heb je een gezond kopje (want: ongezoet, vezelrijk, vegan, 100% biologisch) waardoor jij er weer fris en energiek tegenaan kunt!

Eens proberen? Als je toevallig in Antwerpen bent, ga dan zeker langs bij het Bio restaurant Lombardia, of bestel je dranken online.

 

Lombardia hot drinks www.lombardiahotdrinks.com detox love organic ananas kurkuma typo

 

Ik denk dat het vooral een kwestie van proberen is, kijken wat je lekker vindt (want eerlijk, rauwe chocolade is héél anders als een reep Milka chocolade) en weten waar je wat kunt kopen. Met deze producten kun je op een hele simpele manier een gezondere en bewuste levensstijl verrijken en hierdoor makkelijker volhouden. Zoet beleg op brood wat ook nog eens verantwoord is. Ik word daar persoonlijk heel erg blij van. Niet alleen omdat ik dol ben op fruit, maar zeker ook omdat een suiker vrij eetpatroon erg saai kan worden. En als ik heel eerlijk ben zal ik al deze bovenstaande producten niet laten zien als ik er niet blij van zal worden en er niet achter sta. Zoals ik al zei is het echt een kwestie van proberen en proeven zodat jij jezelf verantwoord kunt verwennen!

 

Eet jij gezond én bewust?

 

liefslinda2Bloglovin-button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

9 Reacties

 1. 28 januari 2016 / 16:47

  Hey Linda, wat een mooie producten, ik heb onlangs ook redelijk wat gezonde producten in huis gehaald. Helemaal niets mis mee. Eigenlijk best lekker. Ik vind vooral de drankjes van healthy people lekker. Ik deel binnenkort ook mijn bio producten in een artikel. Ik zal dan ook naar jou artikel doorlinken. XOXO

 2. 27 januari 2016 / 14:28

  Hi Linda,

  Dat ziet er allemaal lekker uit! Wij begrijpen goed dat het lastig is om gezonde maar ook lekkere tussendoortjes te vinden. Wij hebben verschillende producten in ons portfolio die hier aan voldoen, heb je hier toevallig al eens kennis mee gemaakt? Mocht je benieuwd zijn neem dan eens een kijkje op http://www.d-drinks.nl of op https://www.facebook.com/ddrinks.

  Groetjes

 3. 27 januari 2016 / 13:45

  Wat een lekkere foto’s allemaal! Ik probeer ook zo min mogelijk suiker te eten haha,

  • Linda
   Auteur
   27 januari 2016 / 20:13

   Goed voornemen! En hopelijk lukt het jou ook goed om het vol te houden 🙂

 4. 27 januari 2016 / 13:11

  Ik eet niet altijd gezond en bewust maar probeer er steeds meer op te letten! Yespers klinkt goed. En het watermeloen sap ga ik snel eens proberen!

 5. 27 januari 2016 / 10:42

  De smoothie spreads lijken me erg lekker. Vooral omdat ik normale jam dan ook echt te zoet vind .

  • Linda
   Auteur
   27 januari 2016 / 20:13

   Ik vind jam nu ook te zoet inderdaad omdat ik veel suiker vrij eet, dan is dit een veel lekkerdere en betere keuze!

 6. 27 januari 2016 / 09:37

  Hmmm wat een hoop lekkers allemaal,krijg er spontaan trek van Linda! De Lovechock reep had ik laatst ook en die vond ik bijzonder lekker. De smoothiespreads waren ze bij ons laatst in de supermarkt aan het demonstreren, ben daar nu wel erg benieuwd naar!

  • Linda
   Auteur
   27 januari 2016 / 20:14

   Wat fijn dat ze de spreads bij jou in de super verkopen, ik moet nog even kijken of bij ons filiaal ze ook in de vakken liggen. Ik hoop het. Ze zijn écht lekker <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
FujiFilm instax mini 8 instant camera pink lifestyle by linda
Every blogger needs this in life | FujiFilm Instax mini 8

Hij roze, hij is retro, hij is cool. Mijn nieuwe FujiFilm Instax mini 8 camera. Mijn liefde voor fotografie is...

Sluiten