Australië & Zuid-Korea Shoplog + gekregen kerstcadeau’s 2015

Hi iedereen! Deze week is officieel omgetoverd tot Australië week! Gisteren trapte ik al af met de eerste vakantie vlog en vandaag is het tijd om mijn geshopte items te laten zien. Zowel in Australië als in Zuid-Korea heb ik gewinkeld en het leek mij erg leuk om mijn in Australië gekregen kerstcadeau’s ook bij te voegen in deze video. Het belooft een gezellige (kan je het zien aan mijn humeur dat dit land mij goed doet?) en vooral een hele vrolijke en kleurrijke shoplog te worden. Van rosé gouden sieraden naar ananassen, kleding, make-up, accessoires en nog meer ananassen. Kijk je gezellig mee naar deze Australië & Zuid-Korea shoplog XXL?

 

Australië & Zuid-Korea Shoplog + gekregen kerstcadeau’s 2015

Kun je de video niet zien? Don’t panic & klik hier.

 

Wat is hij vol hé de video? Ik kon hem dan ook echt niet korter maken. Een happy overload aan vrolijke en kleurrijke items, stijlvolle accessoires voor in huis, een toffe nieuwe camera en mooie nieuwe sieraden. Ik ben zo dankbaar en blij met alles wat ik jullie heb laten zien. Australië is helemaal mijn land en de items die daar vandaan komen maken mij dan ook helemaal happy. Ook de cosmetica uit Zuid-Korea vind ik prachtig, kan dan ook niet wachten om dit uitgebreider aan jullie te laten zien. The history of Whoo is namelijk een merk wat voorheen alleen gebruikt mocht worden door The Royal family. En nu ligt het gewoon thuis op mijn kaptafel. Hoe bijzonder!

 

Wat vind jij het leukste item uit mijn shoplog?

 

liefslinda2Bloglovin-button

 

Delen:

12 Reacties

 1. 6 januari 2016 / 07:17

  Wauw, toffe items allemaal. Jaaa een polaroid camera, tof! Dat make-up setje van Guerlain is prachtig.

 2. 5 januari 2016 / 19:16

  Ananassen zijn leuk! Wat een super gave shoplog zeg, ik word er ook enthousiast van!

 3. 5 januari 2016 / 19:02

  Woooohoooooow Linda! Hahaha, je ananassenliefde is echt geniaal. Als ik voortaan ergens iets met ananassen zie dan zal ik je meteen een berichtje sturen. 🙂 Het is echt een flinke video geweest maar wel vol met happy stuff en daardoor ontzettend leuk om te zien. Ik ga snel eventjes je andere artikelen over Australië bekijken.

 4. 5 januari 2016 / 16:02

  Ah je paspoort houder is zo leuk. De rest van je cadeaus zijn ook erg leuk!

 5. 5 januari 2016 / 13:49

  Er loopt op mijn youtube ook een winactie voor spulletjes bij de polaroid! hij is zo leuk ik kan er alleen niet hele goede duidelijke foto’s mee maken helaas! vaak overbelicht… liefs

 6. 5 januari 2016 / 11:05

  heel erg leuk om te zien en wat slim dat jullie naar de koers keken! en al die rosé gouden dingen!

 7. 5 januari 2016 / 09:41

  Wat heb je er een hoop mooie items bij Linda. Je paspoort houder is super pretty in dat opvallende kleurtje! En ah, ik ben verliefd op de rose gouden ananas, zo pretty! En wauw, de roze Instax mini is wel echt een mega gaaf en toepasselijk cadeau! Daar heb je vast ontzettend veel plezier aan gehad tijdens je trip!

  • 5 januari 2016 / 10:23

   Dank je wel! <3 ik ga nog een overzicht plaatsen van de door mijn gemaakte foto's daar met de Instax, omdat echt iedereen wel zo'n camera mee zal moeten nemen op vakantie hihi. De vintage sfeer vind ik zo leuk op de foto's, net of je sprongen terug doet in de tijd 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Weekvlog 8 deel 2 uitgelicht Brisbane
Weekvlog 8 deel 2 | Hallo Brisbane!

Kan jij je mijn laatste weekvlog die ik begin december uploadde nog herinneren? Deze stopte abrupt op een late woensdagavond...

Sluiten