Een trendy waterfles | Plastic dieet

Een trendy waterfles iDeal of Sweden x Glacial CampaignBiesbosch, Dordrecht

 

 

– Een trendy waterfles –

iDeal of Sweden X Glacial

Misschien heb je het ook wel gemerkt nu je meer tijd thuis doorbrengt, dat je ongemerkt best veel items in de afvalbak gooit. Een rasechte minimalist zal ik nooit worden. Net als het hebben van een 100% Zero-Waste levensstijl, die target zal ik ook niet halen. Waar ik mij wel enorm van bewust ben is mijn ecologische voetafdruk en de hoeveelheid afval ik iedere week weer weg breng. Tijd om daar verandering in te brengen en de tijd thuis te benutten om een leven met minder afval te creëren. Want die zero-waste target, wil ik wel zo goed mogelijk behalen. Ik ga op een plastic dieët!

Een simpele stap om mee te beginnen is nee te zeggen tegen ‘single use plastic’. Gebruik je een item slechts één keer, kijk dan of je er een duurzamere variant op kunt vinden. Van bamboe en roestvrijstalen rietjes tot het gebruiken van een glazen fles. Kleine stapjes richting een zero-waste leven. Een leven zonder wegwerpartikelen.

iDeal of Sweden lanceerde onlangs een nieuwe campagne met Glacial. Ze maken een herbruikbare waterfles hiermee ineens heel erg hip en fashion. Je kunt namelijk jouw glazen drinkfles aanpassen op jouw telefoon hoesje. Hoe stylish wil je het hebben? Met de code Lindaswholesomelife krijg je 15% korting op jouw volgende iDeal of Sweden bestelling.

Nu de halve wereld stil ligt krijgt Moeder Natuur de kans om weer op adem te komen. De lucht is schoner, dieren worden weer in grote steden gezien en het water in Venetië is de afgelopen jaren niet zo helder meer geweest. Met het verminderen van ons plastic verbruik en het gescheiden inleveren ervan worden onze zeeën en oceanen hopelijk een heel stuk schoner.

 

Een trendy waterfles iDeal of Sweden x Glacial Campaign
Een trendy waterfles iDeal of Sweden x Glacial Campaign
Een trendy waterfles iDeal of Sweden x Glacial Campaign

 

 

Wat doe jij om jouw plastic verbruik te verminderen?

 

 

Liefs Linda

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking. Lees mijn disclaimer

 

 

Delen:

2 Reacties

  1. 16 april 2020 / 18:40

    Leuk deze fles! Ik heb er een van Swell die ik overal mee naartoe neem. Daarnaast gebruik ik blokken shampoo en conditioner om mijn plastic verbruik te verminderen.

  2. Caroline
    15 april 2020 / 13:55

    Mooi is die fles he? Mijn zoon had ‘m ook al mogen ontvangen om te promoten. Heel fijn in gebruik.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Preloved Lente Outfit Linda's Wholesome Life
Nieuwe preloved designer tas | + tips

Biesbosch, april 2020     - Nieuwe preloved designer tas - Classic Q Percy Bag   Oops, I did it...

Sluiten