Dr. van der Hoog | Hydro Active ooggel

Dr. van der Hoog Hydro Active ooggel

Dr van der hood hydro active hydraterende ooggel review lifestyle by lindaDr. van der Hoog is een merk wat zich kenmerkt met strakke, tijdloze verpakkingen. Een merk wat ik zelf al jaren ken, maar eigenlijk, naast de maskers, nog niet uitgeprobeerd heb. Doordat ik zelf een chronisch energie tekort heb, wat samen gaat met een inspanningsintolerantie is het bij mij altijd te zien wanneer ik de dagen ervoor iets gedaan heb. Ook slechte nachten tekenen heel snel en geven een vertekenend beeld over hoe ik mij vaak van binnen voel. Naast dat je er op de 26ste gewoon niet oververmoeid uit wilt zien. Ik stond er dan ook om te springen om deze hydraterende ooggel te proberen in de hoop dat het mijn tekenen van vermoeidheid zal verminderen.
Dr van der hood hydro active hydraterende ooggel review lifestyle by lindaWat ik zoek in een ooggel is het feit dat hij mijn (donkere) kringen onder mijn ogen verminderd, al dan niet laat verdwijnen. Ook moet hij zacht zijn voor mijn huid en geen vettige waas achterlaten waardoor mijn foundation gaat vlekken.

Deze ooggel belooft de gevoelige huid rondom de ogen te verstevigen, zonder te irriteren. Wat deze samenstelling zo fijn maakt is dat de ingrediënten uit de natuur komen, hij parfum vrij is en toegevoegde aloe vera bevat.

Dr van der hood hydro active hydraterende ooggel review lifestyle by lindaDr van der hood hydro active hydraterende ooggel review lifestyle by lindaDe ooggel komt in een fijne kleine tube, bevat 15 ml en is na openen 12 maanden houdbaar. Hiernaast is hij geschikt voor de normale en gemengde huid. Maar zelfs met mijn over gevoelige huid kan ik goed met deze ooggel overweg. Juist omdat er geen parfum in verwerkt is (en wie wenst er nou een ooggel die lekker ruikt?) is hij zo zacht voor de huid.

Dr van der hood hydro active hydraterende ooggel review lifestyle by lindaDr van der hood hydro active hydraterende ooggel review lifestyle by linda

Ingrediënten

Opvallend is dat er veel water in zit, Glycerin is een alcohol, Alcohol Denat wordt aan het product toegevoegd zodat het goedje vies smaakt en niet opgedronken word (raar maar waar). Aloe Barbadensis Leaf Juice word gewonnen uit de bladeren van de Aloe Vera. En is hiernaast ook als meest werkzame stof. Zo helpt het vanwege zijn anti-veroudering eigenschappen en daarnaast heeft het een kalmerende werking en helpt het huidirritaties verminderen. Penthenol heeft een kalmerende en hydraterende werking. Terwijl de Paardekastanje juist weer een verzachtend en verstevigend effect heeft op de ooghuid. Caffeïne heeft een vochtafdrijvend effect, wat ervoor zorgt dat er minder vochtophoping rondom de ogen ontstaat.

Dr van der hood hydro active hydraterende ooggel review lifestyle by linda

Dr van der hood hydro active hydraterende ooggel review lifestyle by lindaDe tube, hier kun je zachtjes in knijpen en de ooggel zal zich dan over de kogel heen verdelen. Met een rollende beweging breng je de ooggel onder je ogen aan. Maar niet voordat je jou gezicht goed gereinigd hebt en verzorgd. Zelf gebruik ik hem als laatste stap in mijn verzorgingsritueel. Een kleine hoeveelheid is voldoende en vervolgens klopt je het met je vinger (zelf gebruik ik hier mijn middelvinger voor) van buiten naar binnen in je huid. En laat het vervolgens helemaal intrekken voor je jou make-up aan gaat brengen.

Dr van der hood hydro active hydraterende ooggel review lifestyle by lindaZoals je goed kunt zien is de gel transparant en aardig dik van formule. Hierdoor blijft wat je hebt aangebracht ook goed op zijn plaats.

Dr van der hood hydro active hydraterende ooggel review lifestyle by linda

Conclusie

Ben ik tevreden over deze hydraterende ooggel van Dr. van der Hoog? Na alle positieve verhalen over het merk was ik heel erg benieuwd geworden en gelukkig ben ik niet teleurgesteld. Terwijl mijn verwachtingen laag waren (mijn huid accepteert een product vaker niet dan wel)  ben ik verrast. Mijn huid accepteert de ooggel goed. Hij brengt fijn aan en de koele kogel geeft een heerlijk fris gevoel zonder mijn huid te irriteren. Je voelt het frisser worden en hij trekt ook redelijk snel in. Zeker op vakantie (waarin ik graag actief ben) was deze ooggel niet uit mijn dagelijkse routine weg te denken. Mijn kringen worden inderdaad minder naar mate je het product langer gebruikt. Ze zijn niet compleet verdwenen, maar zijn wel duidelijk verminderd. Als ik wakker de deur uit wil gaan, is deze ooggel niet meer weg te denken.

De Dr. van der Hoog Hydro Active hydraterende ooggel is voor €12,49 te verkrijgen bij Drogist Plein

 

Gebruik jij een ooggel?

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 


Dit artikel bevat een product wat mij ter beschikking is gesteld voor een review. Lees mijn disclaimer.


 

Delen:

5 Reacties

 1. Ineke
  20 juni 2017 / 20:55

  Hoi is deze ooggel nog te koop? Op diverse sites is hij niet leverbaar.

 2. 24 september 2015 / 10:04

  Naast de maskertjes heb ik ook nog nooit wat van Dr. van der Hoog gebruikt. Maar ik denk dat daar verandering in gaat komen als ik dit artikel zo lees! Ik ben heel benieuwd geworden naar dit product. 🙂

 3. 24 september 2015 / 09:12

  Ik vind de producten van Dr. van der Hoog ook altijd erg fijn! Deze ooggel klinkt ook weer als een topper. Heel fijn dat er geen parfum in zit, want dat vind ik altijd een no-go. De overige ingrediënten klinken erg fijn en verzorgend. Deze ga ik onthouden <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
top 10 zomer foto's 2015 IG Instagram populair meeste likes lifestyle by linda
Mijn 10 meest populaire Instagram foto’s van deze zomer

Hi iedereen! Ik herinner het nog als de dag van gisteren, een dag waar ik een hele herfst, winter en...

Sluiten