Mijn 10 meest populaire Instagram foto’s van deze zomer

Hi iedereen! Ik herinner het nog als de dag van gisteren, een dag waar ik een hele herfst, winter en lente naar uitkijk; de aller áller eerste zomerse zonnestralen. Daarom leek het mij wel een leuk idee om mijn meest populaire (laten we eerlijk zijn, de foto’s met de meeste likes) van deze zomer eens op een rijtje te zetten. Want als lifeblogger, welke foto’s doen het dan eigenlijk het beste op mijn meest populaire app? Daarom presenteer ik u vandaag mijn10 meest populaire Instagram foto’s, van de afgelopen zomer. En stiekem ook omdat ik nog geen afscheid kan nemen van de zomer. Kijk je mee? 


 

Mijn 10 meest populaire Instagram foto’s van de zomer


Life is better on an island ❤️ Een foto die is geplaatst door Linda (@lindavandel) op

#10 Een foto van een stralende dag op het tropische eiland Phi Phi Leh, vlakbij het eiland waar Leonardo DiCaprio werkte aan filmopnames voor The Beach. Uiteraard in Thailand. Wat dit prachtige eilandengroepje na het uitbrengen van de film omtoverde tot een waar paradijs voor toeristen. Maar de foto heeft het allemaal; palmbomen, blauwe lucht en een wit strand. Een idealistisch zomer plaatje. I love it!

  Bucket list material: sipping coconut milk from a fresh cut coconut on a beautiful beach ??   Een foto die is geplaatst door Linda (@lindavandel) op

#9 Zo zal ik iedere dag wel wat tijd door willen brengen. Weg met het gehaaste leven, drukkende deadlines en leven op de klok. Even stilzitten, van de zon genieten, de rust en het uitzicht. Leven in het hier en nu. Hadden wij dat maar meer in Nederland, dan zal de wereld hier gelijk een stuk fijner zijn.

The sunsets on Ao Nang Beach are one of the prettiest I’ve seen in my entire life ❤️ Een foto die is geplaatst door Linda (@lindavandel) op

 #8 Bucketlist materiaal: de zon onder zien gaan op een prachtig strand ver van huis!

 #7 Ook mijn #GayIsOk bar van Lush doet het goed. Naast dat hij heerlijk (verrukkelijk!) ruikt is het ook nog eens voor een heel mooi doel. Vrijheid voor iedereen!

Life is a beach ?? Een foto die is geplaatst door Linda (@lindavandel) op

#6 Strandfoto’s zijn duidelijk populair onder de fanatieke hartjes klikkers op IG. Komt het doordat we dit haast allemaal in gedachten hebben als wij denken aan ontspannen en vakantie? Bij mij in ieder geval wel. En wanneer je dan aankomt op vakantie en voor het eerst voet zet op het fijne zand. Juist, daar rollen zulke foto’s uit. 

This morning we woke up in paradise. No lie! Getting ready for the day with some fruit and this beautiful view ??

Een foto die is geplaatst door Linda (@lindavandel) op

 #5 Dit is mijn eerste ontbijt foto uit Thailand. Ik at een vers gebakken eitje en vers fruit bij het zwembad. Life is good at the pool.  

S.U.M.M.E.R. V.I.B.E.S. ? Een foto die is geplaatst door Linda (@lindavandel) op

 #4 Is dit Australische zwembad niet magisch mooi? Als ik zo thuis dit artikel zit te typen terwijl het buiten regent en ik sloffen aan mijn voeten heb om het niet koud te krijgen, is het haast moeilijk voor te stellen dat ik hier heel wat uurtjes heb rondgedobberd. Mooi blijft het zeker. Net als de dagdromen dat ik deze winter weer ga, dat maakt het aftellen naar kerst dit jaar iets minder moeilijk (ik ben wat dat betreft écht een zomer mens). Zie jij jezelf hier ook al ronddobberen? I Bet you do! 

The beautiful Ao Nang Beach with my love ❤️ I’m home when I’m with you.

Een foto die is geplaatst door Linda (@lindavandel) op

 

#3 Het was even een gedoe om de camera goed neer te zetten. Als perfectionist ben ik nou eenmaal niet snel tevreden over foto’s wanneer iemand anders ze maakt (Is that just me?). En daarom functioneert een trap, een boom of een muurtje vaak prima. Lief gaat klaar staan om vervolgens een sprintje te trekken, uit te puffen en op tijd te glimlachen. Vooral de spring foto’s samen vergt uiterste concentratie en team work. Maar dat doet weinig af aan het lieve zomerse gevoel van de foto, toch? Leuk zijn de foto’s maken in ieder geval altijd, aangezien je er eerst een paar moet maken voor je een fatsoenlijke hebt samen hihi.

In serious need of an ice coffee on a pool side ?   Een foto die is geplaatst door Linda (@lindavandel) op

#2 Een zwembad in een tropisch oord en een verrukkelijke verse ice coffee. No words needed.

Let’s celebrate a brand new sunny weekend! ?✨   Een foto die is geplaatst door Linda (@lindavandel) op

#1 De eerste foto die ik maakte tijdens het mooie weer is ook gelijk de meest gelikte foto. Er zullen vast een hoop IG’ers zijn die hun hand niet omdraaien voor 115 hartjes en dit in een minuut halen, voor mij is dit toch echt wel een toppertje deze zomer op mijn account. Een selfie samen met mijn fringe bikini (die echt een favoriet werd deze zomer) en mijn TOMS zonnebril. Gotta love those first hours of the early summer sun! 

 

Het zijn overduidelijk de zonnige foto’s die het het beste hebben gedaan deze zomer. Het zijn dan ook foto’s waar ik zelf heel erg vrolijk van word. Want dat is het fijne aan de zomer. Naast de zon, palmbomen en verse kokosnoten op het strand maak je herinneringen die mij iedere dag weer een glimlach op mijn gezicht toveren.

Het lijkt mij ook erg leuk als je mij wilt volgen op Instagram, je kunt mij hier vinden of onder de naam @lindavandel. Zie ik je daar?


 

Wat is jou meest zonnige Instagram foto?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

5 Reacties

 1. 24 september 2015 / 10:55

  maar het zijn dan ook wel prachtige foto’s!

 2. 23 september 2015 / 09:26

  Ik snap wel dat deze foto’s het meest populair waren op jouw Instagram. Ze zijn schitterend! mijn favoriete zijn nummer 4 en 2!

 3. 23 september 2015 / 09:03

  Ik hoop dat ik mijn meest zonnige foto in november nog ga maken haha, dan ga ik namelijk pas op vakantie. Wat een prachtige foto’s zijn dit allemaal!

 4. 23 september 2015 / 08:56

  Het zijn zeker top foto’s, echt mooi en de mooiste is dat het herinneringen weer oproept.

 5. 23 september 2015 / 08:54

  Stuk voor stuk prachtige foto’s Linda. Je bent echt een fotografie talentje. En wat krijg ik weer zin in de zomer van al die mooie Thailand foto’s <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
must haves herfst 2015 accessoires lifestyle by linda
Herfst essentials die je in huis moet hebben

Hi iedereen! Het is weer tijd voor gezellig samen op de bank zitten met een heerlijk geurende geurkaars aan, berenvellen...

Sluiten