#MJDaisyChainAMS Pup-up TweetShop

Daisy 1Marc, hoor ik daar Marc Jacobs? Nog nooit was ik dichterbij een parfum of assecoires van Marc Jacobs. Ik kan er lang over babbelen, want de unieke designs van deze man doen mijn mode hartje al een lange tijd kloppen. Enige nadeel is het prijskaartje wat deze beste man aan zijn producten hangt. Exclusief is het zeker en een mens moet immers wat te dromen hebben. Door middel van een Tweet een item bemachtigen klonk dan ook écht als muziek in mijn oren! Het bezoek stond voor a.s. zondag gepland, maar lucky me kreeg vriendlief vrijdag al mee, yes!

Thuis maakten wij eerst deze foto, mijn Ciaté Caviaar nagels en mijn MJ pronkstuk, Daisy. Uiteraard moest deze foto getweet worden, met de bijbehorende hastag  dat ik onderweg was met een big smile op mijn gezicht mag duidelijk zijn.

daisy 2Na een lange autorit, wat file en een Amsterdamse wandeling met een zonnetje aan een blauwe hemel kwamen wij aan bij de Bijenkorf, aan de kant van de Dam vonden wij gezellige dames in licht blauwe shirts. We waren aangekomen in designer heaven.

daisy 3Een impressie van de kleine, leuke én vooral gezellige shop. De meiden die er werken zijn allemaal super leuk en vrolijk, zulke mooie items weggeven dat doet je humeur duidelijk goed!

daisy 5Dit is het parfum waar het eigenlijk allemaal om te doen is, hét nieuwe Daisy parfum Dream.

daisy 4In de etalages pronken kleurrijke items die iedereen in principe kan winnen, mix een leuke originele Tweet met een leuke én originele foto en de kans is groot dat je creativiteit beloond word. Alleen al van de items in de shop wordt je al vrolijk!

daisyEn kijk deze Daisy’s eens shinen

collageDe shop heeft een heus grasveld met boomstammen en Daisy’s! Ik ging op de foto met dit grote exemplaar en werd verliefd. Ain’t it pretty? Rekende vervolgens af met mijn eerste foto en bemachtigde een heerlijk parfum, de Daisy Eau so Fresh. Heerlijk! Om vervolgens na een paar uur winkelen in Amsterdam met le boyfriend weer terug de winkel ingeroepen te worden. Of ik nooit op mijn telefoon keek.. Ik had namelijk nog een foto getweet in de shop, voor de leuk, en was met deze foto de gelukkige winnaar geworden van een heuse MBMJ zonnenbril! OH MY GOODNES! Kan iemand mij knijpen, heel erg hard?

daisy 8Ik zit voorlopig stevig en muurvast op mijn roze MJ wolk, wauw, wat een ongelofelijke TOP dag! De shop bezoeken was al super leuk, want mensen laten we eerlijk zijn, betalen met een Tweet hoe. te. gek. is. dat! Bedankt dames voor de toffe en heerlijke presentjes, bedankt vriendlief dat je met mij mee op sleeptouw wilde en Marc, mocht je nog eens samen willen werken, bij deze weet je mij te vinden!

Heb jij dit weekend niets te doen? Neem dan zeker een kijkje in de shop, wees origineel, maak een foto, zet er een leuke tekst bij, uiteraard met #MJDaisyChainAMS en maak kans op prachtige items. Het leuke is dat écht iedereen met een goodiebag naar huis gaat. Check voor de openingstijden en meer info de site van de Bijenkorf.

Mooie foto’s van de MJ items kunnen jullie zeer binnenkort verwachten, samen met een MJ aankoop die ik kreeg van le boyfriend. Woohooo! To be continued. 
liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

17 Reacties

 1. 31 augustus 2014 / 19:12

  Echt zo’n origineel idee! De flesjes zijn alleen al altijd zo schattig 🙂

 2. 21 augustus 2014 / 22:28

  Bofbips! Supergaaf dat jou foto de winnende is geworden! 😀
  Lijkt me een leuke store, toch eens een keer op bezoek 😉

 3. 18 augustus 2014 / 00:29

  Die goodies heb je zeker wel verdiend, wat een leuke foto’s!
  Lekker van genieten 😀

 4. 17 augustus 2014 / 17:59

  Oh wat vet dat je dat ‘gewonnen’ hebt & bent geweest zeg! 😀 Lucky you! Ik vind het een enorm leuke actie van MJ!

 5. 17 augustus 2014 / 09:47

  Wat ontzettend tof zeg! Afrekenen met een tweet. Hoe origineel is dat dan, haha! Leuk verslagje en tof van de zonnebril!

 6. 16 augustus 2014 / 19:52

  Oh wauw, wat geweldig! En wat tof dat je de zonnebril hebt gewonnen!

 7. 16 augustus 2014 / 17:42

  Wauw wat leuk! En dat alles alleen met een tweet, Superleuk dat je die zonnebril hebt gewonnen. Volgens mij moet ik ook maar een Twitter account aanmaken haha ^^

 8. 16 augustus 2014 / 15:57

  Wat een leuke actie! En ben echt jaloers op dat je dat gewonnen hebt! Echt geweldig 🙂

 9. 16 augustus 2014 / 11:03

  Woehoehhhhh, ….wat is de reclame flacon van MJ leuk, fijn om te lezen dat je zo een leuke dag gehad hebt, met dit bezoek!

 10. 16 augustus 2014 / 09:52

  Wat een leuke foto’s allemaal! Gaaf dat je de zonnebril had gewonnen! X

 11. 16 augustus 2014 / 09:38

  Waaaauw Linda, wat gaaf dat je de winnares geworden bent van de super leuke zonnebril! Ontzettend gave foto’s!

 12. 16 augustus 2014 / 08:50

  Ah wat super dat je zulke mooie items hebt ‘gekocht’ met je tweets! Lucky girl! Toevallig heb ik vandaag de review over Daisy Dream online staan, hij is inderdaad heel erg lekker :). Geniet van je mooie spulletjes!

 13. 16 augustus 2014 / 08:25

  Wat een ontzettend originele manier 🙂 errug leuk. Wat zijn de Daisy flesjes prachtig hè? Maar, met welke foto heb je nou de zonnebril gewonnen?

  • Linda
   Auteur
   16 augustus 2014 / 15:46

   Ik won uiteindelijk met de foto links onderin, in de laatste collage. De felle kleuren vonden zij helemaal Marc en jippie, ben zo blij dat ik die lipstick op heb gedaan 🙂

 14. 16 augustus 2014 / 07:52

  Wat een originele actie van Marc Jacobs! Super leuk dat je die zonnebril hebt bemachtigd. Leuk verslag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Omarm je imperfecties | Part II

Eind juli kaartte ik het onderwerp voor het eerst aan, ik vroeg jou, als lezer wat jou imperfecties zijn en...

Sluiten