5 redenen om in het naseizoen op vakantie te gaan

Ben jij voor jouw gevoel de enige die deze zomer niet onder de Spaanse, Franse, Griekse of Italiaanse zon te vinden is? Net als de rest van je Facebook tijdlijn en jouw Instagram Feed? Dat is helemaal niet erg. Wil jij liever de lange wachtrijen op Schiphol en de zwarte zaterdagen omzeilen, én tegelijkertijd geld besparen? Ik vertel jou in dit artikel waarom in het naseizoen op vakantie gaan een véél beter idee is.

 

5 redenen om in het naseizoen op vakantie te gaan

 

in het naseizoen op vakantie lifestyle by linda

 

De zelfde vakantie, voor minder geld

In de zomer vakantie gaat het gros van Europa in dezelfde weken op reis. Luchtvaartmaatschappijen, reisbureau’s en hoteleigenaren kunnen deze weken veel meer geld vragen voor dezelfde vakantie. Zeker omdat ze in het hoogseizoen toch wel volgeboekt zitten. Wil je liever langer, of misschien wel twee keer op vakantie naar de zon? Overweeg dan zeker om in het voor- of in het naseizoen te gaan. Dit kan honderden euro’s schelen op dezelfde reis.

 

in het naseizoen op vakantie lifestyle by linda

 

Go get your tan on

Wil jij ook nog even je kleur ophalen voor de bladeren weer gaan vallen? Dan is de nazomer zeer geschikt om nog even aan jouw bruine kleur te werken. Terwijl jouw vrienden alweer zo wit als de kantoormuren zien, lig jij lekker te bakken in de zon. Héé, where is that cocktail at?

 

in het naseizoen op vakantie lifestyle by linda

 

Uitkijken naar jouw nazomer vakantie

Terwijl iedereen terug komt van vakantie en al zeurend weer aan het werk moet, heb jij nog een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan ben jij eindelijk diegene die zonnige foto’s kan plaatsen terwijl iedereen zich in Nederland alweer van 9-5 in het zweet werkt. Zo scoor jij die ene leuke nieuwe bikini nog even in de sale en kan jij heerlijk dagdromen over jouw aankomende vakantie. Goeie deal toch?

 

in het naseizoen op vakantie lifestyle by linda

 

Lege stranden

Ben jij dol op het strand en minder dol op de mensen massa’s die zich hier de hele zomer verzamelen? In het naseizoen hoef jij niet opzoek naar dat ene strandje wat nog niemand ontdekt heeft, omdat de stranden al heerlijk rustig zijn!

 

in het naseizoen op vakantie lifestyle by linda

 

De zee is heerlijk opgewarmd

Omdat de zon het hele seizoen flink heeft geschenen is de zee ook heerlijk opgewarmd. En hierdoor veel warmer. Kan jij ook eindelijk heerlijk ronddobberen op jouw luchtbed zonder een hartverzakking te krijgen zodra je het water aanraakt.

 

In welk seizoen ga jij het liefst op reis?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

10 Reacties

 1. 20 juli 2017 / 00:40

  Allemaal heerlijke redenen om later op vakantie te gaan! Ik ben helemaal voor! Zelf vind ik het vooral fijn om de vakantie nog in het uitzicht te hebben. En ik vind het ook fijn om in de zomer van Nederland te genieten! Als de zon schijnt is Nederland namelijk heel erg fijn!

 2. 2 augustus 2016 / 09:11

  Heerlijk! Wij hebben het geluk dat we (nog) niet vastzitten aan schoolvakanties en gaan vaak een weekje in juni en vervolgens nog een weekje in september. Ik vind dat een heerlijke combinatie. Prijstechnisch is dit hetzelfde als een weekje in het hoogseizoen, maar wij kunnen lekker twee keer genieten.

  Het voordeel van juni vind ik dat de natuur nog zo veel groener is dan in het hoog- of naseizoen.. Het voordeel van september is onder andere de temperatuur van de zee. Verder heeft het sowieso veel voordelen inderdaad. Fijn!

 3. 29 juli 2016 / 22:33

  Meestal ga ik wel in het hoogseizoen op vakantie, maar wat later klinkt ook wel heel goed! 🙂 Toch wat meer rust

 4. 29 juli 2016 / 22:32

  Ik ga altijd wel in het hoogseizoen, maar dit klinkt ook super fijn! Vooral omdat het dan hier minder weer is, haha

 5. 29 juli 2016 / 18:51

  Ben het zó met je eens! Ik ga nooit in het hoogseizoen op vakantie. Als sinds ik niet meer op school zit, dus al aardig wat jaren haha. Zou dat ook nooit meer willen trouwens, mij te druk en te duur. Het najaar en het voorjaar zijn prima! De winter ook trouwens, als je wat verder weg gaat. 🙂

 6. 29 juli 2016 / 12:42

  Ik ga altijd buiten het hoogseizoen, heerlijk! Dit jaar zijn wij de hele maand januari in Florida geweest. Een echte aanrader!

 7. 29 juli 2016 / 11:31

  Dat lijkt me inderdaad fijn als ik dadelijk werk, want nu ben ik gebonden aan mijn vakanties van school!

 8. 29 juli 2016 / 10:09

  Sinds ik niet meer studeer gaan mijn vriend en ik het ook het liefst in het voor- en naseizoen op vakantie, wat wij dit jaar dus ook hebben gedaan. Het bespaard voornamelijk zoveel geld. Toen ik nog wel studeerde gingen we ook altijd zo laat mogelijk. Vind het ook ergl leuk om dan ergens naar uit te kijken. En precies wat je zegt; het is vaak een stuk rustiger en de zee is dan heerlijk warm. Dat was in mei toen ik naar Ibiza ging wel even anders, de zee was toen zo koud haha.

 9. 29 juli 2016 / 08:49

  Het liefste ga ik ook in het voorseizoen of naseizoen op reis, maar nu ik kids heb die naar school gaan, is dat niet meer haalbaar. Daarvoor ging ik gerust in mei of in november naar een lekker warm land om even dat vieze Nederlandse weer te overbruggen :).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Forest Fruit & Munt water recept detox lifestyle by linda
Forest Fruit + Munt | Water Recept

Naast de fijne ontbijtjes, ben ik ook dagelijks in de keuken te vinden om heerlijke fruit water recepten uit te...

Sluiten