Bohemian Ankle Boots ☾

 

Bohemian Ankle Boots ☾

 

 Bohemian Ankle Boots OOTDBohemian Ankle Boots OOTDBohemian Ankle Boots OOTDBohemian Ankle Boots OOTD

 

Nieuwe camera

Inmiddels heb ik mijn nieuwe camera nu twee weken in gebruik. Het is in het begin altijd even wennen als je een stapje vooruit doe. Maar wij beginnen al goede vriendjes te worden. Waar ik voorheen nog weleens heel lui op automatische stand wilde fotograferen als ik op pad was en ‘snel even een foto wilde maken’. Kan dat nu niet meer. Ik moet alles handmatig instellen en dat zorgde in het begin haast voor grijze haren. Maar we komen er. En we beginnen een team te worden. Samen met mijn nieuwe 28mm 1.8 lens ben ik een happy boho girl. En kan ik niet wachten op nieuwe fijne tripjes.

 

 Bohemian Ankle Boots OOTDBohemian Ankle Boots OOTDBohemian Ankle Boots OOTDBohemian Ankle Boots OOTD SPM SoocoSweater – Vintage | Dress – Vintage | Boots – SPM Cuzco Ankle Boots | Bracelet – nukuhiva | Watch – Fossil.

 

Bohemian Ankle Boots ☾

Ik ben dol op de ongedwongen sfeer die boho en vintage fashion items uitstralen. Zo van, pack your bags and let’s go on an adventure. Het jurkje kocht ik net als de trui in een fijne Vintage Kilo Sale shop in Brussel; MeltingPot Kilo Sale. Ik besloot de twee samen te combineren, een combinatie die ik eerder niet snel geprobeerd zou hebben. Een echte hokjes denker ben ik nooit geweest. Maar heb wel vaak gedaan waarvan ik dacht dat het juist was, omdat je het nu eenmaal vaak ziet. Ik wil dit dan ook meer laten varen, en écht mijn eigen pad kiezen. Geen combinaties en content meer creëren omdat anderen dat doen, en er misschien wel succesvol mee zijn. Het draait allemaal om balans. Om doen wat je hart je ingeeft en je echt gelukkig maakt. En is dat niet iets wat wij allemaal willen?

 

De enkellaarsjes die ik draag zijn de enige items die echt nieuw zijn. Ondanks dat ik dol ben op schoenen, koop ik ze eigenlijk niet echt vaak. Natuurlijk hou ik van afwisselen, maar ook ik geloof in het liefdevol dragen van je items. En niet in het laten verstoffen van items in de kast.

 

Bij een conscious lifestyle horen dan ook conscious beslissingen. En schaf ik daarom alleen iets aan als het écht goed voelt. Ik moet simpelweg het gevoel hebben dat ik er echt spijt van ga krijgen als ik het niet mee neem. Deze enkellaarsjes van SPM waren ook liefde op het eerste gezicht. In het voorjaar begint het altijd weer te kriebelen om mijn kast een upgrade te geven, en daarom zijn deze fijne boho laarsjes meer dan welkom. Je vind ze o.a. in de webshop van Sooco, die naast hele fijne laarsjes en sneakers veel fijne collectie aan dames schoenen heeft.

 

 Bohemian Ankle Boots OOTD 

 

Sometimes you have to stop thinking so much.
And just go where your heart takes you.

 

 Bohemian Ankle Boots OOTDBohemian Ankle Boots OOTDBohemian Ankle Boots OOTD

 

Vandaag laat ik mijn stem horen

Vandaag is ook de dag dat ik opsta en ga stemmen voor een mooier Nederland en een mooiere wereld. Ik geloof in de kracht van vrouwen in de politiek. Ik geloof in de kracht van partijen die ervoor willen zorgen dat de basis goed geregeld is. En dat begint bij de zorg en de planeet. Daarom laat ik vandaag mijn stem horen, en stem ik met mijn groene hart en verstand op één lijn. En ik hoop dat jij vandaag hetzelfde gaat doen. Want samen kunnen wij écht een verschil maken. Voor de mens, de planeet en dier.

 

 Wat doe jij het liefst met dit mooie lente weer?

 

 

 

 

 

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking. Lees mijn disclaimer.

Delen:

10 Reacties

 1. 15 maart 2017 / 20:49

  Oh Linda. Wat een perfectie weer, deze foto’s. Ook je outfit is echt heel erg mooi. Ik ben echt jaloers op je blogkwaliteiten. <3 woaaah.

 2. 15 maart 2017 / 14:51

  Wat een prachtige foto’s weer! Daar word ik echt blij van. En gewaagd hoor die blote benen, had je het niet ontzettend koud tijdens het maken van de foto’s? Ik wacht nog even op wat warmer weer voordat overga op rokjes en blote benen 😉

  • Linda
   Auteur
   15 maart 2017 / 17:01

   Zo midden op de dag is het al snel heerlijk buiten de afgelopen dagen, heb vandaag ook weer een jurkje aangehad. De meter tikte zomaar de 18 graden aan, zó lekker! <3 En dank je wel weer voor je enorm lieve berichtje! 🙂

 3. 15 maart 2017 / 05:59

  Wat en mooie foto’s weer en tof dat je steeds wat beter met je camera om kunt gaan. Leuke laarsjes en toffe trui!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
vintage coat kilo sale
Slide – [ Philosophy Blog Talk ]

It's time for a philosophy talk. Nu de lente in de lucht hangt, en wij dit ook echt kunnen voelen, is...

Sluiten