Beauty favorieten van februari

 

Beauty favorieten van februari

 

beauty favorieten van februari lifestyle by lindaNaast dat de Urban Decay paletten mooi zijn, zijn ze ook gevarieerd en onwijs goed gepigmenteerd. Wel merk ik dat ik ze met vlagen gebruik en nu ik in mijn ‘nude fase’ zit komt dit prachtige Naked 2 palette weer helemaal tot zijn recht.

 

De nieuwe Glossy Lip Pen reeks van Yves Rocher verschenen al online en ik moet zeggen dat ik ze nog steeds dagelijks gebruik. Vooral de kleuren Mauve tendre en Rouge bordeaux heb ik veel gedragen. De nude achtige paarse kleur is perfect om overdag te dragen en de rode kleur maakt een avond én party look helemaal af. Daarnaast zitten ze vol verzorgende ingrediënten waar mijn droge lippen erg blij van worden.

 

beauty favorieten van februari lifestyle by lindaPupa Milano, ik heb het merk laatst helemaal ontdekt. Het duurt soms even voor ik van mijn mascara geloof af wil stappen, maar deze heeft mij ook zeker niet teleurgesteld. Diva’s Lashes was aan het begin even wennen, ik ben niet zo thuis in de dikke borstels, maar na een paar dagen had ik de slag al snel te pakken. Jullie kunnen binnenkort een review van mijn laatste Pupa aanwinsten verwachten.

 

Mijn huid veranderd langzaam aan weer in een slagveld en wanneer ik de deur uit ga wil ik dit heel graag verbloemen. The POREfessional van Benefit is mijn redder in nood als het op grover poriën en rode plekjes op mijn neus aankomt.

 

beauty favorieten van februari lifestyle by lindaMijn absolute nummer één deze maand is toch wel het Decadence Eau de Parfum van Marc Jacobs. Het parfum is zwoel, sexy en elegant. En het flacon is al een juweeltje op zich. Een perfecte combinatie en een kroon op mijn Marc Jacobs verzameling!

 

beauty favorieten van februari lifestyle by lindaHet is een gevarieerd beauty overzicht geworden waar je haast een complete look mee kunt maken. Nude kleuren en een heerlijk parfum, dat is wat mij erg blij heeft gemaakt de afgelopen maand op beauty gebied. En tot de zon weer volop gaat schijnen zal ik deze stijl zeker blijven dragen.

 

Wat is jou absolute favoriet van februari?

 

liefslinda2Bloglovin-button
Delen:

8 Reacties

 1. 29 februari 2016 / 21:56

  Wat een fijne favorieten! Over de mascara’s van Pupa heb ik veel goede verhalen gehoord, die wil ik zeker ook nog eens proberen. En die parfum ziet er geweldig uit. Je hebt me nu wel erg benieuwd gemaakt naar de geur!

 2. 29 februari 2016 / 20:14

  Mooie favoriete heb je . Ik ga die parfum van Marc Jacobs kopen als ik in Antwerpen ben

 3. 29 februari 2016 / 12:18

  Leuke favorieten! Het palette van Urban Decay is bij mij ook echt favoriet, wat een fijn palette. de geur van MJ ga ik zeker nog even in de winkel proberen, het ziet er gewoon al zo mooi uit. De PoreFessional hoor ik zoveel goeds over, die ga ik denk ik inslaan!

 4. 29 februari 2016 / 12:09

  De PoreFessional vind ik ook zoooo fijn! En UD <3 heel mooie favorieten 😀

 5. 29 februari 2016 / 11:39

  Heerlijke favorieten! Pupa is een onwijs fijn merk. Ik gebruik er de BB cream van, ook heel fijn. Marc Jacobs parfum blijft een plaatje!

 6. 29 februari 2016 / 10:40

  Wat een leuke favorieten! Marc Jacobs Decadence is sinds ik hem heb (eind september) groot favoriet. Kan maar niet genoeg krijgen van dit parfum. Sterker nog, ik ben al bijna toe aan een nieuwe (oeps!)

 7. 29 februari 2016 / 05:59

  Ik heb Benefit POREfessional ook gevonden! Wat een fijn product zeg! Mooie favorieten heb je :-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
kleine veranderingen op lifestyle by linda
Kleine veranderingen op Lifestyle by Linda

De afgelopen weken ben ik vooral achter de schermen van mijn blog druk bezig geweest. Hier merken jullie opzicht maar...

Sluiten