Kleine veranderingen op Lifestyle by Linda

De afgelopen weken ben ik vooral achter de schermen van mijn blog druk bezig geweest. Hier merken jullie opzicht maar weinig van, maar mijn achterstallige huiswerk bijwerken was ook meer werk dan ik in eerste instantie dacht. Naast dat ik een perfectionist in hart en nieren ben, moet alles achter de schermen vlekkeloos draaien en op orde zijn. Dit is niet alleen voor een betere vindbaarheid op Google (wat wel heel erg belangrijk is om mijn site draaiende te houden) maar ook zeker om het jullie, mijn bezoekers, wat makkelijker te maken.

 

Kleine veranderingen op Lifestyle by Linda

 

kleine veranderingen op lifestyle by linda

 

Zo heb ik afgelopen tijd onder andere het menu wat jullie boven in mijn site vinden een stuk uitgebreid. Wat ik nog miste waren ‘drop down’ menu’s en die heb ik nu eindelijk toe kunnen voegen. Zo kun je makkelijker de juiste beauty categorieën vinden en heb ik er zelfs een dierproefvrije categorie aan toegevoegd. Het is niet zo dat ik de drastische stap maak naar alleen dierproefvrije cosmetica (wat wel een enorm mooi streven zal zijn net als de blogs van Naoki en Teske) maar mijn focus wilt hier wel meer op liggen. En daarom zijn deze producten nu ook makkelijker te vinden. Net als duurzame, schone producten. Het beste voor jou en de natuur. Simpel, omdat ik nou eenmaal heel veel van de natuur en dieren houd.

 

Ook het thema reizen gaat een grotere rol spelen op Lifestylebylinda.nl. Zo kunnen jullie iedere vrijdag al wegdromen bij de mooiste bestemmingen en kan je deze via het menu ook weer makkelijker terug vinden. Without further ado.. hoop ik zo mensen inspireren en helpen bij het plannen van hun droom reis.

 

Ik  hoop dat het op deze manier makkelijker is om bepaalde artikelen te vinden. Persoonlijk vind ik het ook net wat meer uitnodigen dan enkel en alleen een zoek balk op de website. Mocht er nog iets niet helemaal naar behoren werken, dan hoor ik dat natuurlijk graag. Ook ben ik mij er van bewust dat mijn zijkolom wegvalt op beeldschermen kleiner dan 13 inch, hier wordt ook nog een passende oplossing voor gezocht.

 

Happy Sunday folks!

 

liefslinda2Bloglovin-button

 

Delen:

6 Reacties

 1. 29 februari 2016 / 20:39

  Leuk dat menu, erg handig om langer op je blog rond te kijken! Ik moet ook nodig even mijn oude artikelen bijwerken, maar het is echt een flinke klus. x

 2. 28 februari 2016 / 20:35

  Wat fijn dat je de puntjes op de ‘i’ hebt gezet. Dat voelt altijd zo fijn als het voor jezelf gewoon perfect is :). Leuk dat je je meer richt op groene cosmetica en reizen. Ik vind dat ook heel goed bij je passen!

 3. 28 februari 2016 / 17:22

  Hey wauw, wat ziet de dropdown functie die je aan je menu hebt toegevoegd er mooi straks en professioneel uit! Erg leuk. En wat balen dat het zo lastig is met de zijbalk van de website. Ik hoop dat je snel een oplossing vindt zodat dit probleem opgelost is.

 4. 28 februari 2016 / 09:32

  Leuke ontwikkeling! 🙂 Ik ben zelf wel helemaal dierproefvrij gegaan, althans ik werk er aan. Sommige dingen nog opmaken en dan goede vervangers kopen zegmaar!

  • 28 februari 2016 / 10:14

   Oh wauw, dat is nog eens een goed voornemen, heel erg goed van je! En ben erg benieuwd naar alle alternatieven die je gaat vinden voor je producten. Gelukkig zijn er al veel fijne merken overgestapt <3

 5. 28 februari 2016 / 07:15

  Die categorieën was mijn nog niet opgevallen maar het ziet er mooi uit. Kom maar op bij wegdromen op vrijdag ;-)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
massage olie lichaamsolie hammam Rituals review
Rituals Hammam Massage olie

De producten van Rituals veroveren langzaam mijn hart. Ze stralen luxe uit, ruiken heerlijk en ondanks de toegevoegde parfums kan...

Sluiten