Beauty favorieten juni

 

Beauty favorieten juni

 

beauty favorieten juni lifestyle by lindabeauty favorieten juni lifestyle by linda NYX San Paulo Catrice REDiant Energy

 

Gisteren liet ik jullie de nieuwe limited edition nagelakken van Cartice al zien. Mijn eerste en grootste liefde uit deze prachtige Aziatische reeks (Zensibility) is REDiant Energy. Een prachtige donkere framboos kleur die het super goed doet op mijn nagels. Niet eerder had ik zo’n kleur en ik baal er nu al van dat ik slechts één potje van deze kleur mee naar huis nam. Wat mij betreft mag deze zo worden opgenomen in het vaste assortiment.

 

Er is nog geen review over online gekomen, deze soft matte lip cream van NYX in San paulo. Mijn aller eerste NYX product. Ik scoorde hem afgelopen zaterdag in Keulen en sinds dien is hij deze week niet meer van mijn lippen weg te denken. Hij sluit mooi aan bij REDiant Energy en doet het onwijs goed op mijn licht gebruinde huid en bij mijn donker bruine haar. Hij geeft mijn gezicht zoveel meer kleur dat ik zeker weet dat ik deze met liefde helemaal op zal gebruiken.

 

 beauty favorieten juni lifestyle by linda Marc Jacobs Violet

 

Violet van Marc Jacobs is zo’n typische geur waar ik altijd vrolijk van word. De combinatie van Jasmijn, Vanille, Muskus, Viooltjes en Witte Lelie maken het echt een onweerstaanbaar parfum. Ga je binnenkort op reis? Let dan zeker even op dit Travel Exclusive parfum want hij is in de gewone winkels niet verkrijgbaar.

 

beauty favorieten juni lifestyle by linda The Body Shop Papaya Yves Rocher mango & koriander

 

Zo nu en dan val ik met mijn neus in de boter en kom ik bij een outlet de Papaya Body Butter van The Body Shop tegen. Mijn gevoelige vochtarme huid kan altijd wat extra liefde gebruiken en zo nu en dan verwen ik mijn huid dan graag met een heerlijk geurende Body Butter. Deze Papaya is onwijs zomers, ruikt heerlijk en verzorgt mijn huid goed zodat ik zonder problemen met blote armen en benen de deur uit kan.

 

Mango is niet alleen een van mijn favoriete soorten fruit om te eten, maar ook voor een mango douche deins ik niet terug. Deze Mango Koriander Bad & Douchegel van Yves Rocher is plantaardig, wordt goed ontvangen door mijn gevoelige huid en zorgt ervoor dat ik helemaal tot rust kom onder de douche, om hem hierna fris en fruitig te verlaten. Het is een flinke fles en hij is ook nog eens zuinig in gebruik, voorlopig ben ik nog niet aan een vervanger toe.

 

beauty favorieten juni lifestyle by linda Yves Rocher pure ligt cushion foundation

 

De Pure Light Cushion Foundation van Yves Rocher is écht mijn favoriete foundation geworden. Zo fijn dat ik laatst zelfs mijn tweede al aan heb gebroken. En dat is heel wat. Normaal wordt mijn huid zo droog van foundation dat ik het enkel met uitjes en eventueel in het weekend draagt. Deze bevat oliën die mijn huid hydrateren zonder het te irriteren. Wat mij ook verraste is hoe lang hij meegaat, en je kunt hem echt bijna tot de laatste druppel opmaken.

 

beauty favorieten juni lifestyle by linda Pupa Vamp! stylo liner

 

Sinds ik deze eyeliner van Pupa gebruik lukt het mij eindelijk om een mooi, strak lijntje te trekken en mijn oog van een subtiele wing te voorzien. De punt werkt onwijs fijn en de bruine kleur doet het erg goed op mijn blanke huid. Het geeft een hele zachte uitstraling en maakt jouw look tegelijkertijd helemaal af. Deze Vamp! Stylo Liner is binnenkort aan vervanging toe en ik weet zeker dat ik dezelfde ervoor terug ga kopen.

 

beauty favorieten juni lifestyle by linda

 

Ik probeer iedere maand 5 favorieten uit te lichten op mijn blog. Maar deze maand heb ik zoveel producten die ik graag nog een keer extra in het zonnetje wil zetten, dat ik ze allemaal erin terug heb laten komen. Ik heb een nieuwe kleur ontdekt, ben dol op heerlijke tropische geuren en wilde jullie graag nog eens tippen als het om Violet gaat. Die geur is zo onwijs lekker en met de (vlieg) vakanties voor de deur een geur om zeker te onthouden!

 

Wat is jouw favoriete beauty product van juni?

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

9 Reacties

 1. Varenka W
  1 juli 2016 / 00:56

  Al deze producten ruiken en werken idd super fijn 🙂
  Alleen de nagellak heb ik zelf nog nooit geprobeerd.
  MJ geurtje is zo lekker maar wel lastig om er aan te komen.

 2. 30 juni 2016 / 20:09

  Mooie favorieten! Die douchegel van Yves Rocher had ik al op mijn wishlist gezet, vooral dat koriander klinkt interessant. De Body Butter heb ik ook, zalig!! Mooie producten heb je als favoriet.

 3. 30 juni 2016 / 19:42

  Lekker zomers inderdaad! Hopelijk komt dat zonnetje nog 😀

 4. 30 juni 2016 / 19:31

  Wat weer mooie foto’s zeg!! Wauw! Ook mooie producten

 5. 30 juni 2016 / 14:03

  Je hebt me heel benieuwd gemaakt naar de NYX lip cream. Ik ben heel nieuwsgierig hoe mooi deze jou staat. Ook zal ik binnenkort uitkijken naar Violet van Mac Jacobs wanneer we weer op het vliegveld zijn. Een van mijn favoriete producten van juni is Hoola Zero Tanlines van Benefit. Wat een ontzettend fijne bronzer is dat toch. Ik heb er al heel veel plezier van gehad.

 6. 30 juni 2016 / 06:53

  Mooie favorieten! De body butter van TBS en de douchegel van Yves Rocher vind ik ook heerlijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Catrice Zensibility lifestyle by linda
Zensibility by Catrice | 5 Nail Lacquers

Catrice brengt een limited edition op de markt met een Aziatisch tintje. De hele collectie staat in het teken van...

Sluiten