Zensibility by Catrice | 5 Nail Lacquers

 

Zensibility by Catrice

 

 Catrice Zensibility lifestyle by lindaCatrice Zensibility lifestyle by linda

 

Vaak grijp ik mis bij limited edition collecties. Bij het zien van het persbericht zet ik er mijn zinnen op, maar tegen de tijd dat ze in de winkels liggen ben ik ze vaak alweer vergeten. Zo werkt dat met mijn brein en eigenlijk zal ik wat vaker in mijn agenda moeten inplannen. Vorige week was ik dan ook zeer verrast tijdens een random bezoekje aan het Kruidvat, dat de gehele collectie in de schappen stond. Ik hoefde niet te twijfelen, en nam de hele reeks met nagellakken mee naar huis.

 

Catrice Zensibility lifestyle by linda

 

Het was alsof er een vloek rustte op het swatchen van deze nagellak, al vanaf vorige week woensdag heb ik meerdere pogingen gedaan. Maar telkens verscheen er een dik, donker pak wolken voor de zon zodat foto’s maken onmogelijk werd. Nu heb ik wel daglicht lampen, maar er gaat nou eenmaal niets boven natuurlijk licht.

 

Catrice Zensibility lifestyle by linda

 

Met mijn liefde voor Azië groeide ook mijn liefde voor deze collectie. De kleuren zijn draagbaar, divers en de flesjes zijn prachtig vorm gegeven. Zo lijkt het wel of een haarpen van een Geisha in de penselen is verwerkt. Ook hebben ze allemaal een naam wat de producten nog leuker maakt. Ook fijn; ze zijn budget en niet op dieren getest. Voor het Catrice schap kan jij je eigen dus goed en verantwoord laten gaan!

 

Catrice Zensibility lifestyle by lindaCatrice Zensibility lifestyle by lindaCatrice Zensibility lifestyle by linda

 

Als je de nagellak wilt aanbrengen verwijder je eerst het kleine dopje met schroefdraad. Het penceel zit aan de lange ‘haarpen’ vast en klik je als het ware op de dop met schroefdraad. Je kunt het kleine dopje goed en strak aandraaien, verspilling van het product zal je dan ook niet snel hebben.

 

 Catrice Zensibility lifestyle by linda

 

Het kwastje zelf is lang, medium breed en zorgt ervoor dat jij de nagellak moeiteloos en streeploos op je nagels aan kunt brengen.

 

Catrice Zensibility lifestyle by lindaGreatly Greyish Catrice Zensibility lifestyle by linda

 

Zensibility – Greatly Greyish

Greatly Greyish is een lief grijs lakje. Laat zich gemakkelijk aanbrengen en dekt prima na twee dunne laagjes. Droogt ook redelijk snel op. Het is een hele frisse grijze kleur, die heel mooi staat bij een (licht) gebruinde huid.

 

 sheer silence Catrice Zensibility lifestyle by linda

 

Zensibility – Sheer Silence

Zachte roze pastel kleurige nagellakjes kun je nooit genoeg hebben. Wat ze vaak gemeen hebben is dat ze slecht dekken en je hierdoor vaak meerdere lagen nodig hebt voor een mooie dekking. Sheer Silence dekt goed na twee dunne laagjes en laat zich ook gemakkelijk mooi aanbrengen. Op en top zomers.

 

Zensible rose Catrice Zensibility lifestyle by linda

 

Zensibility – Zensible Rose

Een lief roze/koraal kleurig lakje met een mooie finish is de beste omschrijving voor deze Zensible Rose. Ook deze dekt goed na twee dunne laagjes en is gemakkelijk aan te brengen. Niet alleen leuk voor op je nagels, maar zeker ook op je teennagels.

 

 Catrice Zensibility lifestyle by lindaturqouisensai Catrice Zensibility lifestyle by linda

 

Zensibility – Turqouisensai

Turqouisensai is een hele frisse, heldere, zachte blauwe kleur. Deze kleur vind ik onwijs leuk voor de lente en zomer dagen. Een kleur waar je vrolijk van wordt. Hij dekt perfect na twee dunne laagjes, maar één rijk aangebrachte volstaat ook al.

 

REDiant Energy Catrice Zensibility lifestyle by linda

 

Zensibility – REDiant Energy

REDiant Enegry is een mooie donkere framboos kleur waar ik ook echt energie van krijg. Hij is opvallend, knalt van je nagels, geeft een fijne warmte zonder fel of te opvallend te zijn. Precies goed. Een kleur die je niet alleen in de zomer, maar ook in een mooie nazomer en herfst goed op zijn plek is. Een kleur die ook mede door zijn goede dekking, (dekt na één keer aanbrengen) wat mij betreft wel opgenomen mag worden in het vaste assortiment.

 

 REDiant Energy Catrice Zensibility lifestyle by lindaCatrice Zensibility lifestyle by linda

 

Niet iedere limited edition collectie van Carice maakt mij enthousiast, maar bij deze is dat wel anders. Het Aziatische tintje, de ‘zen’ producten en de mooie kleuren maken mij erg blij. Ze laten zich allemaal makkelijk aanbrengen, zijn goed gepigmenteerd, drogen redelijk snel op en de reeks bevat fijne en uiteenlopende kleuren. Hou het schap zeker in de gaten als je nog eens bij het Kruidvat of een Trekpleister binnen stapt.

 

De Zensibility nagellakjes zijn o.a. bij het Kruidvat verkrijgbaar voor €3,49.

 

Heb jij iets van deze Zensibility lijn gescoord?

 

liefslinda2

Bloglovin' button

Delen:

12 Reacties

 1. 6 juli 2016 / 19:32

  Wat een prachtige foto’ s heb je weer gemaakt. ik heb deze in de winkel gezien en heb zo staan klooien met de dop haha ik kreeg hem niet eens open maar nu weet ik dus hoe 😉 de kleurtjes zijn erg mooi!

 2. 29 juni 2016 / 14:09

  Wauw, wat een mooie verpakkingen alleen al! En die kleurtjes, heel mooi 🙂

 3. 29 juni 2016 / 13:36

  Wat een vrolijke lakjes! Ook de vormgeving is weer eens wat anders. De twee roze tinten spreken me het meeste aan,

  Ik snap als geen ander wat je bedoelt met fotograferen van je swatches. Bij natuurlijk zonlicht komt nagellak zoveel mooier uit vind ik. Al heb ik gemerkt dat ik met minder goed licht en behulp van een statief en rommelen met sluitertijd en diafragma op zich nog ok plaatjes kan schieten. Ik vind jouw foto’s trouwens weer top, je maakt sowieso altijd mooie foto’s vind ik.

 4. 29 juni 2016 / 12:42

  Wauw, wat een fijne lakjes zijn dit zag. Ik vind de vormgeving van de flesjes echt ontzettend tof. Het ziet er zo luxueus uit. <3

 5. 29 juni 2016 / 11:24

  Ik vind deze potjes er zo leuk uitzien! Mooie kleurtjes ook.

 6. 29 juni 2016 / 11:19

  Ik vind de verpakkingen ontzettend mooi uit zien. Ik denk alleen dat ik niet met dat kastje overweg kan. En ik vind echt dat je hele tof foto’s maakt :).

 7. 29 juni 2016 / 09:42

  Wat fijn dat het je deze keer wel is gelukt om een aantal mooie producten uit de LE te kopen. Ik vergeet dat tegen de tijd dat het te koop is ook heel vaak, of de collectie is al leeg geplunderd! Ik vind deze lakjes echt onwijs mooi, ben verliefd op de zachte kleurtjes <3

 8. 29 juni 2016 / 09:03

  Toffe tinten en nu snap ik de vormgeving van de flesjes eindelijk haha! Heel tof 🙂

 9. 29 juni 2016 / 07:04

  Ik vind dit hele leuke lakjes om te zien. Mij lijkt die lange ‘steel’ wel wat onhandig werken. Op de blauwe kleur na (is niet zo mijn ding) en rood (vind ik bij mij too much), zou ik de andere kleuren wel willen hebben :-).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
coconut fruit bowl smoothie kokosnoot lifestyle by linda
Coconut fruit bowl

Je mag jezelf zo nu en dan toch best eens goed verwennen, toch? Zeker in de zomer vind ik het...

Sluiten