Aveda Damage Remedy Intensive Restructuring Treatment

Aveda Damage Remedy Intensive Restructuring Treatment haarmasker
Aveda is al langer één van mijn favoriete merken als het op haarverzorging aankomt. Aveda staat bekend om plant power en het feit dat de producten op mensen worden getest, niet op dieren. Het merk staat voor luxe en doet simpelweg wat het belooft. De producten hebben stuk voor stuk de unieke en typische Aveda geur die de kenners ongemerkt geblindoekt nog zullen herkennen. Op reis nam ik afgelopen zomer de travel mini’s van de Aveda Damage Remedy lijn mee en in ik was verkocht. Niet veel later viel deze Aveda Damage Remedy Intensive Restructuring Treatment op de mat, een mond vol voor een plantaardig haarmasker.

 

 

– Aveda Damage Remedy –

Intensive Restructuring Treatment

haarmasker

 

 


 

Aveda Damage Remedy Intensive Restructuring Treatment haarmasker

Aveda’s

Damage Remedy Haarmasker

De naam Damage Remedy zegt het al, deze lijn, en in het bijzonder dit masker is gemaakt om diep in het haar te dringen en beschadigd haar te herstellen. Het masker zit vol met quinoaproteïne en dit zorgt ervoor dat jouw haar weer gezond, soepel en sterk aanvoelt.

De herstellende behandeling is op basis van essentiële proteïnen en lipiden en is speciaal ontwikkeld om het beschadigde haar van binnen uit te versterken. Vanaf de haarwortel tot aan de puntjes, de haarstructuur zelf wordt ook aangepakt. Een unieke melange van lipiderijke biologische castor- en jojobaolie beschermt het haar tegen toekomstige schadelijke invloeden van buitenaf door de natuurlijke beschermlaag van het haar te versterken. Dit alles zonder het haar vet te maken of te verzwaren.

Hoe gaat het in zijn werk? Tijdens een heerlijke me-time moment was je jouw haar en breng je na het wassen het masker op de lengte van vochtig haar aan en laat het zo’n 2 – 5 minuten inwerken. Wil je jouw haar een extra boost geven? Breng dan na het afspoelen Damage Remedy Daily Hair Repair aan.

En soms ben ik ook lui, en plan ik een me-time avond op de bank in en breng in het masker aan op ongewassen haar, wat ik van te voren wel even vochtig maak. Ik laat het dan ook rustig een uur intrekken. Na het wassen is mijn haar dan zijdezacht en is het haast of het net van de kapper kom, zo fijn.

De geur? Die is net zo bijzonder en kruidenachtig als wat je van Aveda gewend bent. Het is een mix van biologische bergamot, ylang ylang, mandarijn en andere pure planten- en bloemenextracten. Het brengt mij in ieder geval helemaal tot rust.

 

Aveda Damage Remedy Intensive Restructuring Treatment haarmasker

 

Leuk weetje: Aveda doet er als bedrijf ook veel aan om zich als een duurzame pionier neer te zetten. Zo komt 65% van het pastic van deze tube uit consumentenafval.

Aveda’s Damage Remedy Intensive Restructuring Treatment is verkrijgbaar voor €41,50 (150 ml), €79,00 (500 ml) en in een reisformaat €9,00 (25 ml).

 

Heb jij een favoriete haarmasker?

 

Liefs Linda

 

 

Pin op Pinterest

 

Aveda Damage Remedy intensive restructuring treatment Linda's Wholesome Life
Aveda Damage Remedy intensive restructuring treatment Linda's Wholesome Life

 

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

2 Reacties

  1. 24 januari 2020 / 11:26

    Dit klinkt echt als een product dat perfect zou zijn voor mijn haar! Ik denk dat ik eens de mini ga bestellen om te kijken of het ook daadwerkelijk wat gaat doen voor mijn haar.

  2. 24 januari 2020 / 10:07

    Wauw, dit klinkt echt ongelooflijk goed! Doet me denken aan de werking van mijn favoriete Garnier-haarmasker dat ik wegens niet proefdiervrij al jaren niet meer gebruik. Ik ben even op de Aveda-site naar de ingrediënten gaan kijken en zie op de derde plaats wel al meteen dimethicone staan; dat verklaart dat gevoel alsof je net van de kapper komt … Deze skip ik dus ook liever. Jammer!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Eerlijke mode struggles
Mijn eerlijke mode struggles

Dordrecht, januari 2020   - Mijn eerlijke mode struggles - hokjesdenken, onzekerheid en het zoeken van mijn weg in de...

Sluiten