A life update

Het voelt als een eeuwigheid geleden dat ik rustig de tijd nam om een fijn blog artikel te maken. De eerste maanden van 2019 waren hectisch in alle vormen van het woord. Eind januari stond in het teken van mijn 30ste verjaardag en dit heb ik meerdere keren, én in verschillende landen gevierd. Kortom een verjaardag om nooit meer te vergeten. Daarnaast maakte ik enkele fijne reisjes, bracht ik veel tijd door met familie en had ik als fotograaf de fijnste shoots. Kortom, het is hoog tijd voor een mega update voor ik mijn gewone blog planning weer op pak. Want ondanks dat het hier vrij stil is geweest heb ik alles behalve stil gezeten.

 

– A life update –

een recap van de eerste 3 maanden van 2019

 

a life update linda's wholesome life

Yeezy cream white cluse watch rosefield bracelet
a life update linda's wholesome life
a life update linda's wholesome life
a life update linda's wholesome life Vila Augustus

 

– My 30th birthday –

birthday month

 

Laten we eerst even terug gaan naar het begin; januari, het voelt als een lifetime geleden. Het nieuwe jaar begon rot, mijn gezondheid werkte niet mee, ik miste mijn oma enorm en ik had extra pijn door de kou. En dat maakte dat ik nog meer zin had in mijn trip naar de Canarische eilanden. Ik weet dat de zon mij heel erg goed doet en ik hoopte deze week wat op te kunnen knappen. Daarnaast ben ik door nieuwe medicatie kuurtjes ook aardig wat kilo’s aangekomen wat mij vooral heel erg onzeker maakte. Ik shopte hierdoor aardig wat nieuwe kleding en grote gebreide truien (die ik altijd al heel erg fijn vind) waren nu een hele grote vriend.

Ag fijn, het einde van januari naderde en deze week stond in het teken van mijn dertigste verjaardag. Ik knapte langzaam aan al iets op waardoor ik mijn verjaardag gelukkig met een heerlijke high tea heb kunnen vieren. Ik nodigde de mensen uit die het dichts bij mij staan en samen schoven we aan, aan een mooie lange tafel bij Villa Augustus.

Hier ben ik echt overladen met cadeau’s. Mijn verjaardag vieren is iets wat ik eigenlijk bijna niet meer doe, en het voelde allemaal wat overweldigend aan hierdoor. Want naast mijn geplande trip naar mijn broer kreeg ik dus ook nog een trip naar Londen cadeau. Deze verjaardag is nu al onvergetelijk!

Ik heb dan écht de leeftijd bereikt waarop een anti-aging crème niet langer een overbodige luxe is en het tijd is om aan enkele bucketlist puntjes te gaan werken. But don’t worry, ik ga niets geks doen. Feitelijk is er eigenlijk nog niet zo gek veel veranderd.

 

a life update linda's wholesome life EasyJet airplane view

 

a life update linda's wholesome life Fuerteventura in de winter

– Fuerteventura –

een hele mooie zandbak

Kort na mijn verjaardag was het tijd om mijn koffer in te pakken en om een reisje naar de zon te gaan maken. Ik vertrek voor een week naar een heerlijk zonnig oord. De één zal het een grote zandbak noemen, een ander een strand wat nooit eindigt. De meningen zijn dus nogal verdeeld over dit eiland, maar ik vind het prachtig. De lange uitgestrekte vlaktes, de heuvelachtige landschappen die je het gevoel geeft dat je in Marokko bent beland gecombineerd met een onwijs mooi groen park. Liefde. En dat extra beetje zon kon ik namelijk wel gebruiken.

Een paar dagen voor vertrek kreeg ik namelijk een voorhoofdholte ontsteking. De dag voor vertrek ben ik nog naar het ziekenhuis gegaan om na te vragen of het wel veilig genoeg was om te vliegen. Gelukkig kreeg ik groen licht en stond ik al snel met een nieuwe neusspray weer buiten. De heenweg was alles behalve leuk. Na een rommelige nacht waarin ik 0 minuten geslapen heb sleepte ik mijzelf naar Schiphol. Thomas was zo lief om mij af te zetten en mij met mijn bagage te helpen. Je girl reist namelijk nooit écht licht en ik was eerlijk waar zo slap als een vaatdoek.

Tijdens de vlucht (wat overigens mijn eerste solo reis was) hebben de stewardessen mij wel goed geholpen met extra water en wat aromatische bekertjes. Maar het mocht weinig baten, ik kon niet klaren en heb de eerste dag half doof doorgebracht. Wat tijdens het vliegen zelf wel een zegen was. Ik zat namelijk tussen de peuters die langzaam aan veranderden in overactieve jengelende peuters, want ja; bijna op vakantie en vakantie is spannend. Iedere keer als ik even mijn oogjes dicht deed kreeg ik wel weer een knuffel naar mijn hoofd gesmeten. I do like children, maar op deze momenten kan ik alleen maar aan het stukje van Kluun denken wat over vliegen met kinderen gaat genaamd ‘vliegtuigterroristen’.

Who knew solo traveling would be so much fun.. 

a life update linda's wholesome life Fuerteventura in de winter

a life update linda's wholesome life Lanzarote in de winter

a life update linda's wholesome life Lanzarote in de winter
a life update linda's wholesome life Lanzarote in de winter
a life update linda's wholesome life Lanzarote in de winter
a life update linda's wholesome life Lanzarote in de winter

 

– Lanzarote –

a little getaway

Eenmaal los van de jengelende en overactieve peuters en een goede maaltijd later kwam ik langzaam aan weer tot leven. Zeelucht doet echt wonderen als je verkouden bent en als alle holtes verstopt zitten. Na een goede nacht was ik gelukkig alweer een heel ander mens.

Het weerzien van mijn broer was minstens net zo fijn. Onze familie is hecht en dan is het heel erg fijn om elkaar eens in de zoveel tijd toch even op te zoeken. Hij werkt in de reisbranche en draait seizoenen op verschillende plekken in Europa. Lucky me koos hij voor een zonovergoten bestemming en kon ik even opladen onder de winterzon.

Januari is onze verjaardagsmaand en daarom besloot ik hem te verrassen met een korte trip naar Lanzarote. Ik vond de leukste Airbnb, we huurde een auto en hebben -net als bij Fuerteventura- het hele eiland verkend. In tegenstelling tot Fuerteventura was ik een jaar of 10 geleden (als jonge en platinablonde tiener) al eens op Lanzarote geweest. Toen heb ik meer barretjes gezien dan stranden, maar ik stond er wel van te kijken hoeveel ik toen al van het eiland gezien heb.

Het was heerlijk om hier terug te zijn. Lanzarote heeft hele gezellige stadjes en mooie uitgestrekte vulkanische vlaktes. Ik sta dan ook te popelen om met de content die ik hier heb geschoten aan de slag te gaan. En wij genieten intens van dit alles. Het is een feestje om iedere dag weer heerlijk exotisch fruit te eten en jurkjes te dragen. Ik weet het zeker, dit zijn de temperaturen waar ik voor gemaakt ben.

Wat ik wel al deelde zijn mijn Fuerteventura iPhone background & wallpapers.

a life update linda's wholesome life Londen city trip

a life update linda's wholesome life Londen city trip lente
a life update linda's wholesome life Londen city trip

a life update linda's wholesome life Londen city trip

 

– London Baby –

een trip om nooit te vergeten

Eenmaal thuis heb ik weinig tijd om aan de iets wat koudere dagen te wennen. Ook in Nederland breekt de zon door en ik geniet opnieuw intens van het buiten zijn. En als het zonnetje zo blijft schijnen blijven ook mijn melkflessen aardig op kleur.

Helaas keert het weer om, en dat uitgerekend de dag dat Thomas en ik naar Londen vertrekken. We vertrokken al vroeg zodat wij 4 hele dagen in de stad konden zijn. Het weer gooide iets wat roet in het eten. Na een annulering van onze vlucht, een mega late omboeking, een extra omboeking en opnieuw een vertraging van onze nieuwe vlucht bereiken wij 7 uur later dan gepland dan eindelijk Heathrow airport.

Londen blijkt ook weer een feestje te zijn. Ik was eerlijk gezegd vergeten hoe fijn deze stad is! Het klimaat is zachter dan bij ons en daardoor is het ondanks het grijze weer, heerlijk om buiten te zijn. We eten bij de lekkerste restaurants, wandelen wat door de mooie straten van Notting Hill. Struinen wat vintage kleding winkels en marktjes af en uiteindelijk ga ik naar huis met de tas van mijn dromen. Mijn aller eerste Stella McCartney tas.

En wat heb ik al veel complimenten gekregen over deze tas. Veel mensen vragen dan toch uit nieuwsgierigheid wat het leer van deze tas nou eigenlijk zo bijzonder maakt. Dat het vegan leer is en hier geen dier aan te pas is gekomen komt vaak als een grote verrassing. De tas is nou eenmaal zo onwijs mooi gemaakt dat ik goed kan begrijpen dat mensen het niet eens door hebben dat het niet eens een echte leren tas is.

In dit artikel vertel ik je alles over het kopen van mijn aller eerste vegan designer tas. A dream come true.

a life update linda's wholesome life Londen city trip

a life update linda's wholesome life Lille France

a life update linda's wholesome life

– A vintage trip to Lille –

It’s good to be back

Een van de leukste verrassingen van het thuiskomen van Londen is dat mijn jongste broer ons op komt halen van Schiphol. Hij is voor een korte tijd in het land en wij besluiten hier ook alles uit te halen. We maakten de fijnste tripjes in Nederland en hopten van de ene naar de andere kringloop winkel om op zoek te gaan naar fijne schatten.

We doen het wel rustig aan, van de trip naar Londen heb ik namelijk een hardnekkige blaasontsteking overgehouden die pas na 2 antibiotica kuren weg wilde gaan. Enorm balen, maar we maken er gelukkig wel weer het beste van. Nog niet eerder kon ik een route zo strak uitstippelen, van winkels met toiletten en wat andere stops. En door dit teamwork was er ineens nog voldoende mogelijk. En wie vertelde nou dat vrouwen niet kunnen multitasken?

Maar ik dwaal weer af, Lille. Het was eigenlijk nog maar kort geleden dat ik met Thomas in Lille was. Maar nu de kerstmarkt was opgeruimd en de stad langzaam aan weer de bloemetjes buiten zet was het weer hoog tijd voor een tripje die kant op. Mijn broer en ik zijn namelijk dol op vintage tripjes en wij zijn in Lille dan ook weer zeer goed geslaagd. Daarnaast blijft Frankrijk een feestje om te bezoeken.

Eenmaal thuis kan ik langzaam aan, aan de slag gaan met mijn antieke schatten. Ik scoorde een mooie boekenkast (voor een prikkie) die ik op wil gaan knappen. Deze kan dan mooi dienst doen als tassen-kast, waar ik al mijn pareltjes veilig in op kan bergen. Thomas en ik zijn al een poosje op huizenjacht en het voelt goed om alvast een mooie kast te hebben.

Daarnaast vond ik ook een hele mooie antieke spiegel. Van de mooie gouden kleur was nog weinig over, de vorige eigenaar heeft de lijst zwart gemaakt en ik besluit zelf voor een zachte zanderige beige tint te gaan. Binnenkort plaats ik een artikel met alle voor en na foto’s! Eerst de kast nog even afmaken.

 

 

a life update linda's wholesome life Leiden

a life update linda's wholesome life Leiden

 

 

– On the road –

leuke meetings & perspakketjes

 

Terwijl het op mijn blog wat angstvallig stil blijft ben ik achter de schermen eigenlijk best druk bezig. Van etentjes met het Grieks verkeersbureau tot het City Break event en een toffe campagne in Leiden. En ik vind het heerlijk. Ik geniet er enorm van om onderweg te zijn en ook in Nederland nieuwe plekjes te ontdekken. Daarnaast blijven ook de perspakketjes binnenkomen en kan ik niet wachten om met alles aan de slag te gaan.

De afgelopen weken plofte mijn agenda bijna uit elkaar door allerlei afspraken voor etentjes met familie, gourmetten en diners buiten de deur. Ik vind het heerlijk om zoveel tijd met familie door te brengen en het is gek als er dan abrupt een einde aan komt omdat mijn broer weer voor maanden naar het buitenland vertrekt. En ik kan dan ook niet wachten om hem weer op te zoeken en samen nieuwe plekjes te ontdekken.

a life update linda's wholesome life Restaurant en Loungebar 3 Zussen Meteren

a life update linda's wholesome life Restaurant en Loungebar 3 Zussen Meteren

 

– Baby nieuws –

en alle leuke dingen die erbij komen kijken

 

De afgelopen weken ben ik ook met een aantal meiden bezig geweest om een babyshower te organiseren voor mijn schoonzus. Ik word namelijk voor het eerst in mijn leven tante en dat vind ik heel erg bijzonder! Ik heb haar zelfs een aantal keren voor mijn lens gehad om de fijnste zwangerschapsfoto’s te maken. En eerlijk is eerlijk, wat is dat enorm leuk om te doen. En bijzonder. Zeker als ik mij bedenk dat vrouwen maar een heel kort gedeelte van hun leven zwanger zijn. En dat maakt het denk ik wel extra bijzonder om dit moment vast te kunnen leggen.

Daarnaast is nu eindelijk een week aangebroken waarin het normale leven weer begint. Begrijp mij niet verkeerd, ik vind alle uitjes en tripjes geweldig om te doen, maar er schiet gewoon geen energie meer over om te werken. Ik lees van meer influencers van over de hele wereld dat zij ook tijdens het reizen of een druk bestaan, het lastig vinden om de tijd die ze hebben te managen. En hierdoor heb ik eigenlijk alleen maar meer respect gekregen voor mensen die altijd een volle agenda hebben en hiernaast nog volop content de wereld in sturen. Ik vind dat zó inspirerend.

Ik kan dan ook niet wachten om alle nieuwe campagnes uit te werken en in te plannen. Lente content te maken en om mijn vintage en preloved/thrifted vondsten met jullie te delen. En nu ik deze update waar ik al heel erg lang naar uitkijk heb gemaakt, eindelijk aan kan gaan beginnen.

Tot snel lieve mensen.

mega update linda's wholesome life

 

 

Vertel mij eens, hoe gaat het met jou?

 

Liefs Linda voetnoot

4 Reacties

 1. 4 april 2019 / 08:45

  Wat mooi om deze lange update te lezen, inclusief alle prachtige foto’s om bij weg te dromen. Ik heb weer genoten van je artikel. Je hebt een aantal heel fijne reizen mogen maken. Heerlijk om een paar winterse dagen in de zon te kunnen doorbrengen, zeker met iemand die je zo dierbaar is <3 En wat fijn dat je in de maand maart een tripje naar Londen hebt kunnen maken waar je, ondanks het gedoe op de heenreis, zo te lezen een heerlijke tijd hebt gehad. Die tas is zó mooi en is alle complimentjes absoluut waard.
  Heel veel succes en plezier met alle mooie nieuwe (blog)dingen die op je pad zijn gekomen en natuurlijk ook met de voorpret voor je aankomende tante-zijn. Zo spannend en leuk <3

 2. 3 april 2019 / 19:53

  Wat een heerlijke en grote update zeg, je foto’s zijn weer echt schitterend. En wat leuk dat jullie zulke toffe dingen samen plannen

 3. 3 april 2019 / 13:27

  Wat een heerlijk verhaal om te lezen, met prachtige foto’s zoals we gewend zijn 🙂 Zoo fijn dat je even de zon hebt opgezocht, beide eilanden zijn ZO mooi <3 Goed om te horen dat je een fijne verjaardag hebt gehad girl!

 4. 3 april 2019 / 10:49

  Wat heb je dit jaar al veel mooie plekken gezien! Ik ben erg benieuwd naar de content die je ermee gaat maken. Kan haast niet misgaan. ?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Body Shop Community Trade- Sheaboter
Community Trade- Shea Butter (vernieuwd) | The Body Shop

[dropcap]D[/dropcap]e ruige en eindeloze landschappen van Lanzarote lenen zich perfect om deze prachtige vernieuwde Shea-lijn aan jullie te presenteren. De...

Sluiten