Fuerteventura Desktop & iPhone wallpapers

Als een schildpad ontwaakte ik vorige week uit mijn winterslaap. Deze winter lijkt eindeloos te duren en een break kon ik dan ook goed gebruiken. Ik bracht een tijdje door op enkele prachtige Canarische eilanden. Een pareltje in de Atlantische Oceaan, ergens ten westen van Marokko en de Westelijke Sahara. En dat heb ik gezien. Het landschap van Fuerteventura is vergelijkbaar en we hebben zelf zanderige luchten vanuit de Sahara gezien. Dit bracht ons een van mijn mooiste zonsondergangen. Heel bijzonder allemaal. Het zonovergoten eiland staat garant voor een fijn overwinter zonnetje, veel cactussen en kilometers aan lavalandschappen, zandduinen en palmbomen. Ik trap mijn travel reeks af met enkele fijne iPhone achtergronden en wallpapers om je telefoon wat op te vrolijken.

 

– Fuerteventura –

Desktop & iPhone wallpapers

 

Fuerteventura Easy Jet Airplane viewFuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers

Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers Oasis Park
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers

Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers Ajuy

Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers Ajuy
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers Ajuy
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapersFuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers

Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers road trip sunset
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers Ajuy
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers Ajuy

 

Fuerteventura – een archipel in de Atlantische Oceaan

Fuerteventura, ik deed hier wat ik het liefste doe. Nieuwe plekken ontdekken en dit vastleggen. Ook sleepte ik weer genoeg fijne producten mee en merk ik dat ik met mijn nieuwe full frame camera nóg meer uit mijn foto’s kan halen. Ik merk dat ik hierdoor anders naar mijn omgeving kijk en ik veel meer details in mij op kan nemen. Kaders verschijnen spontaan in mijn gezichtsveld en de foto’s flitsen als dia’s door mijn hoofd. Hier word ik simpelweg gelukkig van.

Voel je vrij om je favoriete foto’s te pinnen op je Pinterest of op te slaan op je telefoon. You’re welcome. 

 

Wat staat er op dit moment als achtergrond op jouw telefoon?

 

 

Liefs Linda voetnoot

 

 

Pin op Pinterest

 

Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers
Fuerteventura Spain Canary Islands Desktop & iPhone wallpapers

13 Reacties

 1. 7 maart 2019 / 20:53

  Prachtige beelden, ik wil ze allemaal als achtergrond van mijn telefoon, haha! Met name de giraffen zijn favoriet, so cute. Op dit moment heb ik een foto van onze trouwdag op als achtergrond ingesteld. Daar word ik heel blij van!

 2. Frederique
  18 februari 2019 / 09:37

  Staat al lang op mijn wishlist. Erg mooi. Mijn achtergrond op mijn tel is Kroatië 🙂

 3. 17 februari 2019 / 16:14

  Prachtige plaatjes heb je gemaakt, kunnen inderdaad zo op een background of magazine! Ik vind die met de cactussen het leukst!

 4. 14 februari 2019 / 16:17

  Zo mooi! Ik blijf je een van de beste bloggers vinden als het om beeld gaat. Bizar gewoon! Op mijn telefoon staat als achtergrond een foto van de kids.

 5. 14 februari 2019 / 08:04

  Wauw wat een prachtige foto’s zeg! Echt heel erg mooi, wat een vakantie en wat een ervaring.

 6. 13 februari 2019 / 21:50

  Prachtige foto’s heb je gemaakt. Ik vind ze allemaal super maar als achtergrond zou ik gaan voor die weg tussen de bergen in. Op mijn achtergrond staat een foto van mijn dochtertje.

 7. 13 februari 2019 / 20:02

  Deze blogpost is genieten zeg, heerlijk! Wat heb je mooie foto’s gemaakt zeg. Ik ben wel weer toe aan wat zonnestralen!

 8. 13 februari 2019 / 18:00

  Wow wat prachtig! Ik ga je post opslaan en als ik een achtergrond zoek zeker opzoeken 🙂

 9. 13 februari 2019 / 13:53

  Jezus, wat een prachtige foto’s. Wat een talent, jij! Ik heb een donkere Pinterest-afbeelding van een kampvuur als achtergrond, maar het wordt stilaan tijd voor iets frissers. Bedankt voor de inspiratie!

 10. 13 februari 2019 / 08:04

  Wauw, wat een schitterende foto’s, Linda! Stuk voor stuk! Hoe mooi dat je ze deelt! Ik weet zeker dat straks heel wat mensen dolblij met een zonnige wallpaper op hun telefoon zullen rondlopen dankzij jou 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
30th Birthday Linda's Wholesome Life
It’s my birthday! 30 years and counting

  [dropcap]I[/dropcap]k ben 21 landen, 3 continenten, veel verschillende haarstijlen + kleuren én 30 jaar verder. Vandaag vier ik namelijk...

Sluiten