2020 – let’s do this!

Linda's Wholesome Life 2020 Let's do thisBiesbosch, 2019

 

Hallo 2020, ik ben er klaar voor!

En dit is wat jij in 2020 op Linda’s Wholesome Life kan verwachten

 

Het nieuwe jaar is een mooi moment om al je doelen van vorig jaar eens af te stoffen en waar nodig nieuw leven in te blazen. Je hoeft namelijk echt niet altijd met nieuwe doelen op de proppen komen te zetten als je juist zo lekke bezig bent. Het einde van de kerstvakantie is dan ook voor mij hét startschot om de riemen weer wat verder aan te trekken en mij nog meer te focussen op duurzaamheid.

Ik wil jullie vaker kennis laten maken met groene beauty producten, wil meer delen over mijn plastic dieet en weer wat vaker heerlijke vegan recepten gaan delen. Daarnaast wil ik mij nog meer gaan richten op de vintage en tweedehands markt, omdat deze bodemloze put onwijs veel pareltjes bevat die echt een tweede leven verdienen. En zo hopelijk de stap voor jou ook makkelijker te maken om vaker preloved te shoppen. Ik zie namelijk dat de stap naar tweedehands vaak makkelijker te maken is dan naar nieuwe producten duurzame merken (want waar te koop, door de bomen het bos niet meer zien etc.). Daarnaast is het de perfecte manier voor iedereen die toch een voet in de ‘gewone’ modewereld wilt houden, maar dan op een duurzamere manier (en je bent ook vaak voordeliger uit – win win!).

Ook de nieuwe duurzame pareltjes van mooie merken zullen voorbij komen, don’t you worry. Ik wil mij simpelweg niet in een klein hokje stoppen, omdat er een enorm grijs gebied is in de duurzame wereld die minstens net zo interessant is. Dat er iets moet veranderen mag duidelijk zijn, in Noorwegen piekte het weer afgelopen weekend zelfs tot 19 graden en zo staat al een kwart van Australië in brand. Mijn hart huilt en de tijd om actie te ondernemen is hier. Kun je niet helpen, dan is doneren ook een optie. Zo heb ik recentelijk nog gedeerd aan Animal Rescue Kos en WIRES Wildlife Rescue in Australië (zij vangen gewonde dieren op die getroffen zijn door de branden) want alle kleine beetjes helpen tenslotte.

Via Linda’s Wholesome Life wil ik jullie, net als voorgaande jaren, laten zien dat een duurzame(re) keuze maken helemaal niet zo lastig is.

Het nieuwe jaar begin ik grieperig, verkouden én met migraine (yay!) maar door die bijtank dagen heb ik er na de feestdagen nog meer zin in. 2020 is hét jaar van de verandering, dat weet ik zeker. En ik hoop dat jullie gezellig aan boord springen en deze reis met mij willen maken.

 

De aarde heeft ons nodig, let’s do this together!

Wat zijn jouw doelen voor 2020?

 

Liefs Linda

Delen:

2 Reacties

  1. 7 januari 2020 / 09:57

    Dat belooft! Ik kan niet wachten om je posts te lezen en weg te dromen bij je prachtige foto’s. Al het beste voor het nieuwe jaar, lieve Linda!

  2. 6 januari 2020 / 07:55

    Wat een mooie (content)plannen voor het nieuwe jaar! Ik wens je een geweldig mooi, liefdevol en gezond 2020 toe en zie nu al uit naar jouw nieuwe artikelen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Nieuwjaarspakket Green Beauty Cruelty Free
Win een nieuwjaars- beautypakket t.w.v. €160,00

  - Win een nieuwjaars- beautypakket - duurzaam, natuurlijk & dierproefvrij   Gelukkig nieuw jaar allemaal! Laat ik dit artikel...

Sluiten