Win een nieuwjaars- beautypakket t.w.v. €160,00

Win een nieuwjaars- beautypakket t.w.v. €160,00 Linda's Wholesome Life

 

– Win een nieuwjaars- beautypakket –

duurzaam, natuurlijk & dierproefvrij

 

Gelukkig nieuw jaar allemaal! Laat ik dit artikel eerst beginnen met de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ik hoop dat iedereen een hele fijne jaarwisseling heeft gehad. Met het nieuwe jaar komen automatisch ook altijd de goede voornemens en doelen. Mocht een groenere wereld er een zijn voor jou, dan heb ik goed nieuws. Ik geef namelijk een beauty pakket cadeau met een waarde van €160,00! Een pakket gevuld met enkele van mijn favoriete merken, merken die stuk voor stuk streven naar een groenere wereld. Ze zijn allen dan ook dierproefvrij en op hun manier bezig met duurzaamheid. Ik laat je dan ook graag kennis maken met mijn favoriete merk Beauty Kitchen, gevolgd door Aveda en The Body Shop. De beauty producten zijn allemaal vegetarisch en enkele zelfs ook vegan.

Kun jij wel een groene start gebruiken in het nieuwe jaar, sta je te popelen om deze producten in huis te halen of wil je iemand anders blij maken met dit heerlijke verwen pakket? Dan heb ik goed nieuws voor je, ik ga één van jullie heel erg blij maken met al deze goodies.

Wat zit er in het beautypakket?

↠ Beauty Kitchen Discovery Collection t.w.v. €34,49
↠ Beauty Kitchen Rainbow Baby Bombs t.w.v. €11,99
↠ Beauty Kitchen Eco Glitter Balm t.w.v. €10,79
↠ Aveda hand relief t.w.v. €9,00
↠ The Body Shop Camomille Gentle Cleansing Kit t.w.v. €25,00
↠ The Body Shop Festive Body Butter Trio t.w.v. €12,00
↠ 3 x The Body Shop Bath Bombs t.w.v. €6,00
↠ The Body Shop Drops of Gold t.w.v. €16,00
↠ The Body Shop Himalayan Charcoal facial soap t.w.v. €5,00
↠ The Body Shop Sheet Masks t.w.v. €10,00
↠ The Body Shop Aloë soothing day cream t.w.v. €18,00

Ik hoop dat dit pakket je mag stimuleren om vaker voor natuurlijke en/of dierproefvrije merken te kiezen, omdat dit niet alleen beter is voor alle diertjes maar zeker ook voor je huid. En jij verdien natuurlijk het aller beste. Dat 2020 maar een heel mooi jaar voor je mag worden.

 

Wat moet je doen om kans te maken?
Laat een comment achter met daarin jouw huidige e-mail adres (in het daarvoor bestemde vakje) en de reden waarom jij dit pakket zal moeten winnen. Wat zijn jouw doelen voor het nieuwe jaar bijvoorbeeld? Wil je extra kans maken op dit pakket? Deel deze actie dan op Instagram en tag Linda’s Wholesome Life erin. Volg je mij op Instagram, dan maak je nóg een extra kans. De winnaar krijgt 6 januari 2020 persoonlijk bericht van mij.

Liefs Linda

Delen:

57 Reacties

 1. 13 januari 2020 / 01:13

  Gewoon omdat ik weet dat ik (inmiddels) niets moet. Ik wil alle mensen bedanken die mij hierbij geholpen hebben want zo kan ik ook anderen weer van dienst zijn. Het heeeele jaar door!

  Liefs Elle de Jonge

 2. Claudia Diependaal
  9 januari 2020 / 14:57

  Wauw ik loot heel erg graag mee! Ik ben niet mee van het doelen stellen, het is de vraag of ik de dag soms wel doorkom. Dus ik leef bij de dag! Wat morgen is zie ik dan wel weer. Ik heb MS. De ene dag kan ik de wereld aan. En de volgende word ik daarvoor gestraft. Maar ik laat me niet stoppen om heel erg leuke dingen te doen!

 3. Peet Veenman
  6 januari 2020 / 19:58

  Na een zware operatie in november, ben ik nu klaar voor een gezonde en fris begin van 2020. Dus duimen maar voor dit prachtige pakket

 4. Kaat (ophissss)
  5 januari 2020 / 23:43

  Super leuke actie! Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd, morgen start ik dan ook met mijn 1ste “grown up” job ooit! Buiten de grote goesting om erin te vliegen zit ik ook boordevol stress. Zo’n selfcare pakket zou dus zeker van pas komen, niet alleen voor mijn huidje maar ook voor mijn hoofd om af en toe es een rustmomentje in te lassen ? Bovendien is het dierproefvrij, dus winwin! ??

 5. Kaat
  5 januari 2020 / 22:30

  Super leuke actie! Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd, morgen start ik dan ook met mijn 1ste “grown up” job ooit! Buiten de grote goesting om erin te vliegen zit ik ook boordevol stress. Zo’n selfcare pakket zou dus zeker van pas komen, niet alleen voor mijn huidje maar ook voor mijn hoofd om af en toe es een rustmomentje in te lassen ? Bovendien is het dierproefvrij, dus winwin! ??

 6. Vandecasteele Linda
  5 januari 2020 / 21:46

  wauw wat een prachtige nieuwjaarswinactie van Linda’s Wholesome Life , ik waag graag mijn kans dit prachtige dierproefvrije verwenpakket????, fingers crossed , i liked & shared

 7. Inge (@tineleke)
  5 januari 2020 / 20:11

  Oooh Linda! Het ultieme goede voornemenspakket voor ecogirls als ik! Ik dòe al superveel mijn best, maar beloof je, uit de grond van mijn groene hartje, dat ik all the way zal gaan met deze pure topproducten! ?

 8. Alycia Fonck
  5 januari 2020 / 18:32

  Omdat ik zelf veel moeite doe om enkel cruelty-free beauty- en makeupproducten in huis te halen en dat niet altijd evident of goedkoop is. Als alleenwonende student kan ik mij veel van die producten financieel niet veroorloven en het zou fantastisch zijn mijzelf nog eens te kunnen verwennen. Mijn droge huid zou er ook alleen maar baat bij hebben!

 9. Anneliese de Waal
  5 januari 2020 / 17:59

  Een geweldige prijs, Lijk me heerlijk om alle producten uit het pakket uit te proberen, doe heel graag mee ??❤❤

 10. Geer Jonker
  5 januari 2020 / 17:44

  Een zwangere vrouw kun je nooit genoeg verwennen toch? 
  Voor mijn liefste zus!

 11. 5 januari 2020 / 17:31

  Ik ben al jaren bezig om mijn familie mee te nemen in het hele vegan/duurzame leven en tegenwoordig eten zij allemaal al vegetarisch dus dat is een stap in de goede richting! Dit zou super leuk zijn om in de badkamer te hebben zodat zij zien en ervaren dat een duurzamer leven niet moeilijk hoeft te zijn maar juist heel mooi en stijlvol kan zijn 🙂

 12. JS Gajadhar
  5 januari 2020 / 17:25

  Voor de leukste schoonmoeder,de mijne! 🙂 Ze heeft veel voor mijn gezin gedaan afgelopen jaar,ik wil graag iets speciaals terug geven!

 13. Karen Hoornenborg
  5 januari 2020 / 14:42

  Op 1 of andere manier word mijn reactie niet geplaatst..dus probeer het nog maar eens. Ik zou je graag dit pakket winnen omdat ik toe ben aan ontspanning. Ik ben een student die dit jaar afstudeerd als lifestyle professional, tijdens mijn studie leer ik veel over trends en duurzaamheid. Dit pakket past er dus helemaal bij. Daarnaast ben ik 2 jaar geleden gestopt met mijn studie door psychische problemen. Gelukkig gaat het nu weer oke door therapie en lieve mensen om me heen en heb ik mijn studie weer opgepakt. Alleen ik ben in de tussentijd verhuisd, ik woon niet meer in mijn studentenstad en moet elke keer als ik naar school ga 5 uur per dag reizen. Bij thuiskomst ben ik gesloopt en een lekker maskertje doen uit het pakket zou dan heerlijk zijn. Bedankt voor de leuke actie en het delen van mijn verhaal. Nog de beste wensen !

  • Karen Hoornenborg
   5 januari 2020 / 14:44

   Ooeps, mijn reactie is 2 keer geplaatst. Ik ben mevrouwtje ongeduld haha. Een van de reacties kan wel weg want nu staat mijn verhaal er 2 keer

 14. Karen Hoornenborg
  5 januari 2020 / 14:37

  Hoi! De beste wensen allereerst. Ik wil dit pakket erg graag winnen omdat voor mezelf zorgen er het afgelopen jaar een beetje bij in is geschoten. Ik zit in mijn laatste jaar als Lifestyle student waar ik erg bezig ben met trends en duurzaamheid. De producten in de box spreken me dan ook erg aan. Komend jaar studeer ik af en dat is stressvol. Ik ben 2 jaar even gestopt met deze studie door psychische problemen, gelukkig gaat het door therapie en lieve mensen op me heen nu allemaal weer goed en heb ik mijn studie weer opgepakt. In de tussentijd ben ik verhuisd en woon in niet meer in mijn studentenstad. Ik moet nu per dag 5 uur reizen om naar school te komen, wat naast afstuderen eerlijk gezegd ook best veel energie kost. Dit pakket zou ik goed kunnen gebruiken voor me-momentjes, even weer opladen met bijvoorbeeld een fijn maskertje. Alvast bedankt en leuk dat ik mijn verhaal mocht delen.

 15. Grete Karina
  5 januari 2020 / 14:35

  Wat een verwennerij, ik loot heel graag mee! ❤️
  Natuurlijk wens ik je alle goeds voor 2020, dat het maar een mooi jaar mag worden. ??
  Beauty Kitchen, Aveda en The Body Shop zijn alle 3 fantastische merken.
  Puur natuur en dierproefvrij, ik hou ervan.
  Een beter milieu begint nog altijd bij jezelf en ik ben van plan in 2020 nog meer mijn best te gaan doen om groener en duurzamer te leven.
  Nu maar duimen….. ?

 16. The_cooking_mom
  5 januari 2020 / 14:05

  Beste wensen voor 2020, hoop dat het een mooi gezond jaar mag worden voor iedereen. Wat een gaaf pakket. Die wil ik heel graag winnen om te genieten met mijn kids. Ook voor hun is het belangrijk dat ze mooie natuurlijke en dierproefvrij producten gebruiken.
  Liefs Amanda the_cooking_mom

 17. Anita H.
  5 januari 2020 / 12:55

  Allereerst de beste wensen!

  Mijn doelen: meer bewegen; wat gewicht verliezen; huishouden op orde krijgen en houden (ben nogal een rommelmaker) en een gezonder lijf. Voor mijn huid gebruik ik overwegend producten op natuurlijke basis en dat wil ik nog wel iets gaan aanscherpen. En ik ben fan van Beauty Kitchen.

 18. Linda Smeets
  5 januari 2020 / 12:41

  Alsnog een voorspoedig en gezond 2020 toegewenst!
  Ik wil in dit nieuwe jaar veel minder plastic gaan gebruiken door bijvoorbeeld een tandenborstel van bamboe te gaan gebruiken etc. Daarnaast ben ik sinds kort overgestapt op vegetarisch eten.
  Tevens maak ik graag kennis met dierproefvrije artikelen en doe daarom dan ook graag mee.

 19. Angeline
  5 januari 2020 / 12:04

  Een “rimpelloos” 2020 dat zou mooi zijn. Nog groener te gaan leven en nog beter te zorgen voor mezelf en onze aarde dat is wat ik me voorgenomen heb voor het nieuwe jaar. Ik ben heel zuinig op mijn huid dus dat is sowieso een must voor mij om de juiste producten te gebruiken daarom doe ik graag mee.

 20. Ingrid
  5 januari 2020 / 11:47

  Hi Linda, de beste wensen voor 2020. Wat een fijn pakket, ben vooral fan van Beauty Kitchen, zo mooi dat ze ook restproducten uit de voedingsindustrie redden en die weer gebruiken voor hun producten. Want ja veel pitjes en schilletje bevatten massa’s vitamines. Mijn goede voornemen is vaker kiezen voor vers en lokaal. Minder gemakzuchtig zijn. Woon nu niet meer in de stad, dus kan bij boeren in de omgeving groenten, fruit en vlees vers halen. Plus een nieuwe fiets gekocht dus ik kan vaker op de fiets ipv met de auto.

 21. Anouk
  5 januari 2020 / 10:32

  He lieve Linda,

  Wat bijzonder én gaaf dat je dit prachtige pakket weg geeft zeg! Ik ben helemaal voor natuurlijke producten die minder schadelijk zijn voor het milieu. Ik heb zelfs een tandenborstel van bamboe gekocht. Ik hoop het dit jaar nog verder uit te kunnen breiden 🙂
  Dit nieuwe jaar begint straks met weer een eigen plekje, ik ga weer proberen om op mezelf te wonen, er kwam iets op mijn pad, waar ik je binnenkort nog meer over ga vertellen! Ik doe graag mee met deze winactie!

  Veel liefs en een prachtig liefdevol jaar gewenst

  ✿•°•♡•°•✿

 22. Emma (@eplusk)
  5 januari 2020 / 10:16

  Super leuk pakket! Ik ben sinds oktober vegan gaan eten (omdat ik niet wilde wachten tot 1 januari), maar mijn beautyproducten zijn dat nog lang niet. Dit pakket zou een goed begin zijn om thuis te worden in de diervriendelijke producten en los daarvan is het gewoon een heerlijk pakket om het jaar mee te beginnen!

 23. Marja
  5 januari 2020 / 10:02

  Gelukkig Nieuwjaar óók voor jou ??? Graag loot ik mee ,om mijn nichtjes hierin mee te laten delen.Zelf heb ik geen kinderen om het aan door te geven maar wil een voorbeeld zijn voor nichtjes en neefjes omdat iedereen een “schone” wereld verdient ….En deze producten zijn héérlijk voor wat me-time wat we in deze drukke tijd allemaal nodig hebben ??

 24. SONJA DE JAGER
  5 januari 2020 / 09:36

  Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou niet mijzelf maar mijn dochter graag dit beautypakket willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk DÉ powervrouw die ik ken.

  Met volle overgave gedurende de dag, elke minuut, elk uur,
  Gaat zij voor de dieren en cliënten door het vuur.

  Op de zorgboerderij,
  Maakt zij de dieren en mensen met een beperking ontzettend blij.

  Harde wind, kou of regen,
  Niets of niemand houdt haar tegen.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan Kimberly verzinnen.

 25. Johannes Henderikus
  4 januari 2020 / 22:11

  Verras graag mijn lieve vrouw,ze is herstellende van twee heupoperaties,ze kan deze fantastische opkikker wel gebruiken! ♥

 26. Sien van Biessum
  4 januari 2020 / 21:46

  Voor mijn lieve dochter met een huilbaby,die door een loodzware periode gaat!
  Ze kan wel wat vrolijks gebruiken en ik wil haar graag weer even heel vrolijk zien! ♥

 27. Lieke van Veen
  4 januari 2020 / 18:37

  Mijn doel voor dit jaar was om samen te gaan wonen met mijn vriend. We zijn 2020 al goed begonnen en hebben te horen gekregen dat we op nummer 1 staan in de loting en dat het appartement voor ons is. Nu moeten we het papierwerk nog regelen en nog even goed doorsparen en spulletjes verzamelen. Daarnaast loopt mijn vriend nog bij de psycholoog om aan zichzelf te werken en ben ik bezig met rijlessen, dus nog genoeg doelen voor dit jaar om te behalen.

  Ik maak graag kans op dit beautypakket.

 28. Kim
  4 januari 2020 / 17:20

  het lijkt me gewoon een superfijn pakket om mezelf en mijn lieve mama mee te verwennen en van te genieten! we gaan in 2020 nog meer samen ondernemen want dan gaat ze met pensioen en heeft ze extra veel tijd

 29. Bianca Brink
  4 januari 2020 / 10:19

  Super mooi pakket en zeker leuk voor het nieuwe jaar te beginnen ik zou het pakket graag willen winnen!

 30. Evie
  3 januari 2020 / 22:56

  Gelukkig nieuwjaar?. Ik wil graag het pakket winnen om me moeder en me oma te verassen. Me oma is vaak ziek of moe en ze heeft een bad. Dus de badbommen kan ik aan haar geven.
  Me moeder zit met Me broertje, me zusje en mij midden in een woningruil en is daardoor heel moe ze koopt meestal haar ijgen cadeautjes. En ik zou haar graag willen verassen. Met bijvoorbeeld de maskers. Ik hoop dat ik ze beide kan verassen met allebij de helft van dit superleuke pakket.?

 31. 3 januari 2020 / 18:48

  Een liefde vol 2020 lieve mensen. Wauw super gaaf hoor doe graag mee???????wat een schitterende producten

 32. Roos
  3 januari 2020 / 18:14

  Wat een fantastische actie om het nieuwe jaar goed te starten. Mijn goede voornemens genieten van de kleine dingen, en mezelf goed verzorgen is daar eentje van ☺️.

 33. Anja
  3 januari 2020 / 17:57

  Geweldig leuk pakket dat ik graag met mijn 18-jarige dochter zou willen delen. Zij vindt het soms nog lastig om de juiste producten te vinden (,dierproefvrij) en met dit pakket kunnen we een goede start maken zo aan het begin van het nieuwe jaar. Voir mezelf zou het een verlaat kerstcadeau/pakket zijn aangezien ik niets heb gehad

  • Anja
   3 januari 2020 / 18:10

   En natuurlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar ??

 34. Josien Hillebrands
  3 januari 2020 / 14:24

  Verras graag mijn lieve mama,een echte powervrouw! Samen met mijn vader is ze voor de tweede keer zijn kanker aan het verslaan!
  Ik wil deze sterke vrouw graag in het zonnetje zetten! ♥

 35. Cindy Sanders
  3 januari 2020 / 02:09

  Mooi pakket zeg!
  Goede producten ??
  Deze sluiten meteen goed aan op mijn goede voornemens: bewuster kopen en beter voor mijzelf zorgen.

  Ja, dit pakket is heel welkom!

 36. Romy
  2 januari 2020 / 15:56

  Oee wat een gave winactie! Ten eerste: De beste wensen! Ik wil het pakket winnen met precies dezelfde reden als alle anderen die meedoen. Mijn doel voor 2020 is vooral eindelijk wat meer voor mezelf gaan zorgen. Zo’n 4 jaar geleden heb ik een enorme rottijd gehad, maar in plaats van wat liever voor mezelf te zijn, was ik er een kei in om net zo weinig of nog minder voor mezelf te zorgen en bedacht ik elke keer excuses waarom ik iets niet gedaan had of niet wilde doen (ja, ik was ook erg goed in zelfmedelijden hebben). Dat is in 2020 een keertje klaar. 🙂 Ik volg je op instagram trouwens 🙂

 37. 2 januari 2020 / 13:32

  Ai, er ging wat mis met reageren waardoor mijn reactie dubbel gepubliceerd is. Sorry!

 38. 2 januari 2020 / 13:28

  Wat een leuke winactie. Ik waag dus graag ook mijn kans (als dat tenminste mogelijk is vanuit België, anders mag je mijn berichtje negeren) 🙂 Hoe dan ook… ik zou dit pakket heel graag winnen omdat ik mij steeds meer en meer bewust word van het feit dat een veganistische levensstijl zo belangrijk is. Als we willen streven naar een groenere wereld, dan denk ik dat zo’n vegan levensstijl een hele goede (en grote!) stap in de goede richting is. Zelf ben ik al meer dan 20 jaar vegetarisch, en probeer ik verder ook zoveel mogelijk plantaardig te leven. En zeker niet enkel op vlak van eten, maar ook op vlak van kleding en verzorging en dergelijke. Met een pakket als dit zou je mij dus zeker gelukkig maken!

 39. 2 januari 2020 / 13:21

  Wauw! Een super leuke winactie. Ik waag dus graag ook mijn kans (als dat tenminste mogelijk is vanuit België, anders mag je mijn berichtje negeren) 🙂 Hoe dan ook… ik zou dit pakket graag winnen omdat ik me steeds meer en meer bewust word van het feit dat een vegan levensstijl zo belangrijk is. Niet alleen op vlak van eten, maar dus ook op vlak van verzorging en kleding en dergelijke. Als we willen streven naar een groenere wereld, dan denk ik dat zo’n veganistische levensstijl een hele goede (en grote!) stap is in de goede richting. Zelf ben ik al meer dan 20 jaar vegetarisch, en doe ik mijn best om verder ook zo plantaardig mogelijk te leven. Met een pakket als dit kan ik er, op vlak van verzorging, dus zeker weer een tijdje tegen.

 40. Linda Wanrooy
  2 januari 2020 / 10:00

  ❤️ wauw ❤️ik ben er dol op
  Wat een verwennerij ..
  Nieuw voornemen was om meer tijd voor mezelf te maken ..
  met heel veel plezier waag ik mijn kansje voor zo’n fantastische actie..??? hopelijk zijn we eens bij de gelukkige..!!? !! #letshope..??????

 41. Paulien
  2 januari 2020 / 07:44

  Ik word erg blij van dit pakket! Mijn doel is gezonder leven in 2020.

 42. Lisette Kleiweg
  2 januari 2020 / 05:18

  De beste wensen voor 2020 ! Mijn doelen zijn hetzelfde als vorig jaar, dwz bewuster consumeren, nog meer zelf kweken in de tuin en een baan vinden die me blij maakt. Ik volg je al op instagram 🙂 Ik doe graag mee, zo’n heerlijk en verantwoord verwenpakket is wel de ultieme goede start van het jaar !

 43. Elise Vergroesen
  1 januari 2020 / 23:45

  Super gaaf!! Ik doe mee!! Wat een fantastisch cadeau om het nieuwe jaar mee te beginnen! De beste wensen voor 2020!

  Mijn doel voor 2020 is meer tijd nemen voor mezelf en rust nemen waar dat nodig is. Tegenwoordig wordt er zo veel van je verwacht en is nee zeggen zo moeilijk. Maar ik ga het toch proberen dit jaar, ik kom dit jaar op 1.

 44. 1 januari 2020 / 21:52

  Lieve Linda, de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Ik wens je een geweldig mooi jaar toe met heel veel fijne momenten, goede gezondheid en liefde (zowel van en voor mens als dier) <3
  Wat een prachtig pakket en hoe lief dat je dit weggeeft. Ik waag graag een gokje om dit pakket te winnen. Niet alleen voor mezelf, maar om het te delen met de moeder en twee zussen van mijn vriend. Ik heb mijn vriend vorig jaar leren kennen en ben al na een paar maanden in zijn familie opgenomen alsof ik hun eigen dochter ben. Heel erg bijzonder, zeker nadat ik in het verleden vaker door mensen teleurgesteld ben geweest. Ik zou hen daarom, mocht ik winnen, heel graag verrassen door dit leuke pakketje met hen te delen.

 45. Anita te Gussinklo
  1 januari 2020 / 19:54

  Linda ook de allerbeste wensen voor 2020.
  Mijn doelen voor 2020 zijn wat meer te gaan bewegen (ben een slechte sporter) en sinds kort doe ik vrijwilligerwerk en hiermee hoop ik in 2020 veel mensen blij mee te maken.

 46. Jeanelle
  1 januari 2020 / 19:27

  Allereerst wens ik je een mooi en liefdevol en gezond 2020!
  Wat een leuke winactie aan het begin van het nieuwe jaar.
  Ben steeds meer bezig met het gebruiken van natuurlijke producten. En na een niet zo’n super 2019 ga ik ervoor om van 2020 een mooi jaar te maken.

 47. Marloes de Vetten
  1 januari 2020 / 18:19

  Wat een geweldige actie, ik doe supergraag mee. De Bodyshop is een merk dat ik vooral ken uit mijn jeugd. Mijn vriendin en ik gingen heel graag even neuzen in de winkel. White musk was onze favoriet. Ik ben dit merk in de loop der jaren wat uit het oog verloren… jammer eigenlijk…
  Beauty Kitchen ken ik helemaal niet. Tijd voor een ( vernieuwde) kennismaking met beide merken lijkt me fantastisch.

  Duurzaam, natuurlijk en dierproefvrij, daarmee maak je me zeker blij!

 48. Marloes de Vetten
  1 januari 2020 / 18:12

  Wat een heerlijk pakket. Ik doe graag mee om mijn wereld wat groener te maken. De bodyshop is echt een merk uit mijn jeugd. Een winkel waar mijn vriendin altijd even gingen neuzen. White musk was onze favoriete geur. Beauty Kitchen is mij onbekend, maar ik zou dit merk heel graag willen uitproberen.
  Duurzaam, natuurlijk en dierproefvrij…. maakt mij superblij!

 49. 1 januari 2020 / 17:03

  Wauw wat gaaf dat je zo’n pakket weggeeft! Goed om het jaar mee te beginnen zo te zien. Ik ben heel benieuwd naar die producten eigenlijk, dus het lijkt mij heel leuk om dit te winnen 🙂 Happy New Year! X

 50. Lana Oude Weernink - Poth
  1 januari 2020 / 11:54

  Momenteel ben ik 35 weken zwanger dus een beetje verwenmateriaal kan ik wel gebruiken! Natuurlijk wil ik voor onze kleine natuurlijk ook al het beste dus was ik me al aan het verdiepen in verantwoordere producten. Helemaal leuk dat ik daarbij jouw actie tegenkwam!! Ik zou deze spulletjes heel graag proberen.

 51. Ling
  1 januari 2020 / 10:03

  Gelukkig nieuwjaar! Wat een mooi pakket verloot je. Sindskort heb ik kennis gemaakt met het merk Beauty Kitchen waar ik enthousiast ben. Andere groene merken zijn ook geweldig. Top voor de dieren en de welzijn. Ik ben dol op huidverzorging en groene producten doen mijn huid goed.

  • Amber
   1 januari 2020 / 14:40

   Gelukkig Nieuwjaar! ?? Wauw super leuk heel graag men kansje gewaagd voor deze heerlijke verwennerij zou nog een zalig verjaardagscadeautje zijn ik was gisteren (31 december) jarig! Genieten van elk moment elke dag opnieuw! ?????

 52. Jade
  1 januari 2020 / 09:17

  De beste wensen voor het nieuwe jaar. Ik moet eerlijk zeggen dat ik helemaal niet groen bezig was, maar vanaf vandaag gaat dat veranderen. Daar heb ik wel wat hulp bij nodig en wie weet gaat dit pakket mij het juiste pad laten bewandelen.

 53. Esmeralda
  1 januari 2020 / 08:41

  Allereerst de beste wensen voor 2020. Wat een mooi pakket. Ik zou deze graag willen winnen omdat ik mijn koers die ik in 2019 heb uitgezet graag wil doortrekken naar 2020. Ik ben vorig jaar al overgestapt op vegan dagcrème en ben gestopt met het eten van vlees. Mag mezelf geen veganist noemen . Maar ben wel bewuster van alle groene opties geworden. Met dit geweldige pakket zorg ik ervoor dat ik wat dat betreft op t juiste pad blijft en t kijken me ook gewoon geweldige producten!

  • 5 januari 2020 / 12:08

   Nog de beste wensen voor 2020. Dat er dit jaar alleen maar mooie dingen op je pad mogen komen. Ik ga toch een kansje wagen hoor. Je hebt een heerlijk pakket samengesteld met 2 van mijn 3 favoriete merken. Metime en ontspanning zijn wel nodig na de drukke feestdagen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Zo maak je de mooiste IG Stories
Zo maak ik mijn Instagram Stories + opslag

[dropcap]I[/dropcap]nstagram Stories, ze zijn niet meer weg te denken. De een is een voorstander voor het direct plaatsen van een...

Sluiten