⭒ De stilgeboorte van Fos ⭒ 🕊️

Fos Linda's Wholesome Life. Mag niet gedeeld worden.

Noord-Brabant, juni 2024

Met intens veel trots en verdriet wil ik jullie vertellen dat wij ouders zijn geworden van het allermooiste sterrenkindje.
Op 7 juni 2024 is onze mooie zoon Fos stil geboren en is de hemel een ster rijker. Een blogpost waarvan ik had gehoopt hem nooit te hoeven maken, laat staan publiceren..

 

 

⭒ Fos ⭒ 

‘Nooit loslaten of verwerken
niet zomaar verder gaan
We zullen je verweven
jij hoort bij ons bestaan

We komen er niet overheen
en gaan het ook geen plekje geven
Omdat liefde ons verbond
zullen we met jou verder leven

Niet zoals we willen
maar wel zoals het kan
Met jou diep in ons hart
ons hele leven lang

Jij hoorde al bij mij
nog voordat ik je zag
Van je lieve kleine handjes
droom ik elke dag

Ik wil je zo graag voelen
en knuffelen steeds weer
Ik mis je elke dag nog steeds
en soms een beetje meer.’

🤍 papa & mama 

 

Linda's Wholesome Life zwanger

Linda's Wholesome Life zwanger
Fos Linda's Wholesome Life. Mag niet gedeeld worden.

Fos ⭒

We nemen voor nu de tijd om dit grote verlies zo goed als het kan een plekje te geven. Al weten we dat dit litteken op ons hart nooit zal helen. Er komt een dag dat ik het fijn zal vinden om alles wat onze Fos ons heeft geleerd tijdens mijn zwangerschap te delen. Van mijn veranderende lichaam, de kracht en blijdschap die ik haalde uit het zwanger zijn. Mijn favoriete jurkjes waarin mijn mooie buik zo goed uitkwam tot de fijne beauty producten die mijn veranderende huid zo hebben geholpen tijdens deze zwangerschap. Zo hoop ik mijn ervaring te kunnen delen. Want met Fos, ons mooie mannetje en de bijzondere zwangerschap die ik door hem heb mogen beleven, bezig zijn voelt goed. Helend op een manier. Wetend dat we zijn verlies nooit een plekje kunnen geven, opzoek gaan naar een manier om te leren leven met het verlies. Want wat is hij geliefd in de korte tijd dat hij bij ons was en wat is het gat groot dat hij achterlaat.

 

Mijn lieve Fos, de mooiste ster aan de hemel ⭒

Liefs Linda

 

P.s. de beelden op deze pagina mogen op geen enkele manier gedeeld worden. Lees mijn disclaimer

De gebundelde gedichtjes zijn afkomstig van Vlinderkusje. 

Delen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
kerstballen opbergen
Kerstversiering opruimen | Opberg tips waar je echt wat aan hebt

Noord-Brabant, december 2023 [dropcap]O[/dropcap]f je de kerstboom nu op 1 januari aftuigt en fris het nieuwe jaar in gaat, of...

Sluiten