Zomer planning & blog verjaardag

Afgelopen week scrolde ik, zoals ik dat iedere dag doe, door mijn Timehop heen om te zien wat ik de jaren ervoor, op dezelfde dag, uitspookte. Mijn oog viel al snel op een screenshot die ik twee jaar geleden maakte. Lifestylebylinda.nl werd in een nieuw jasje gestoken en ondanks dat mijn blog in september 2013 begon, ben ik twee jaar geleden pas écht begonnen. Het is ongelofelijk hoe snel de tijd vliegt als je het naar je zin hebt.

Ik was niet van plan hier groots aandacht aan te besteden, maar eenmaal thuis na het drukke Amsterdam FashionWeek besefte ik mij hoe dankbaar en blij ik ben met wat ik nu heb, en waar ik nu sta. Voor ik het wist zat ik met mijn laptop op schoot dit artikel te schrijven. En wil ik het kort ook nog even over een zomer blog schema hebben. Kortom, een perfect excuus om even gezellig bij te kletsen met jullie!

 

Zomer planning & blog verjaardag

 

Twee jaar LifestylebyLinda.nl

Voor mijn blog heb ik eigenlijk altijd wel bepaalde doelen voor ogen gehad. Hoe mijn blog eruit moest zien, wat het uit moest stralen en hoe de locaties van foto’s en de producten waar ik mee werk hier invloed op konden hebben. Niet alles paste uiteindelijk bij mij, en wie mijn blog al wat langer volgt weet dat er aardig wat veranderd is. En dat is goed, stilstaan is achteruitgaan en om te groeien moet je al bloggende leren wat wel en niet bij je past.

Het was een enorm hoogtepunt toen twee jaar geleden mijn eigen lay-out online kwam op mijn net gekochte domein naam. Een hoogtepunt wat vele bloggers die zo begonnen zijn denk ik niet zullen vergeten. Jouw plekje op internet wordt daarmee nog persoonlijker. Tot er een copy-cat kwam en alles één op één over nam op zijn/haar eigen site. Het kriebelde toch al even om het nóg persoonlijker te maken en die stap, om een nieuwe layout te nemen, heb ik toen ook gezet. En ik ben nog steeds onwijs blij met mijn huidige lay-out. En de copy-cat? Die nam alles één op één over en heeft de site na weken gelukkig alsnog offline gehaald. Het zijn roerige tijden geweest in blog land laten we maar zeggen.

Ik heb mijn blog eigenlijk altijd wel als mijn persoonlijke re-integratie traject gezien. Toen ik na een ziekte periode van ruim 2 jaar te horen kreeg dat ik moest gaan re-integreren, opnieuw, en dat solliciteren hierbij hoorde was het met instanties zoeken naar een speld in de hooiberg. Mijn gezondheid is sinds de dag dat ik ziek ben geworden niet stabiel geweest en een werkgever vinden die werk heeft dat bij mij past was onbegonnen werk. Letterlijk. Mijn blog opstarten was een manier om alles van mij af te schrijven, rolde over in een lifestyle blog en nu, ruim 2 jaar later staat Lifestylebylinda.nl als een huis. Met een uitstraling en inhoud waar ik enorm blij van word. Waar ik trots op ben. Zeker omdat ik er keihard voor heb gewerkt.

 

lindaswholesomelife.nl lifestyle by linda blog verjaardag

 

Het bloggen heeft mij zo enorm veel gebracht

Bloggen heeft mij nieuwe vriendschappen gebracht, toffe ontmoetingen, samenwerkingen met merken, bedrijven en PR bureau’s door het hele land. Ik word uitgenodigd voor de tofste events en moet steeds vaker een ‘nee’ verkopen omdat ik anders geen energie meer over heb voor wat ik het liefste doe. En dat is toch wel het creëren van nieuwe content. Mag werken met de mooiste merken, heb enorm veel bijgeleerd over de beauty industrie en natuurlijk ook de kleding industrie. Ook ben ik nóg gezonder gaan leven en deel ik heel erg graag mijn heerlijke ontbijtjes en lunches met jullie. Wat ik nog leuker vind is dat jullie hier zo enorm leuk op reageren. Dank jullie wel daarvoor.

Vooral persoonlijk heeft het mij veel gebracht. Ik ben nooit de luidste in de kamer geweest, kijk graag de kat uit de boom als ik ergens nieuw ben en voor mijzelf opkomen was iets wat ik alleen bij artsen deed. Ik had nooit durven dromen dat door het bezoeken van event en samenwerken met bedrijven mij op zo’n fijne manier uit mijn comfort zone hebben kunnen trekken. Je leert wat dat betreft echt het meeste als je iets doet wat je leuk vind. Daar ben ik heilig van overtuigd.

 

Zomer planning

Met de zomervakantie in aankomst lijkt het haast een trend om een zomerrooster te maken voor je blog. Omdat ik mij juist in deze tijd van het jaar op mijn best voel heb ik besloten om net als vorig jaar, hier geen gebruik van te maken. Ik doe mijn best om tussen de 5 á 7 keer in de week iets te posten, wat de meeste weken meer dan prima lukt (soms weken dagelijks) en dat schema wil ik met alle liefde vasthouden. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat wij tóch een hittegolf gaan krijgen in Nederland, de mussen van het dak vallen en half Nederland aan een zwembad of strand ligt. Neem het mij dan niet kwalijk dat ik tussen deze mensen neer plof. Maar met het slechte weer van de afgelopen weken is dat scenario haast nog niet voor te stellen.

 

lindaswholesomelife.nl lifestyle by linda blog verjaardag

 

Linda, ga je deze zomer nog wel iets doen?

Don’t you worry. Ik ga deze zomer heus niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Er staat nog niets concreets op de planning en qua uitjes. Thomas is nog druk met het lopen van stage en het afronden van school, en wat dat betreft hebben wij straks genoeg tijd om een soort van ‘Go With The Flow’ mentaliteit aan te houden. Ik hoop wel op mooie lange zomeravonden die wij buiten door kunnen brengen, spontane uitjes en leuke tijden met vrienden.

Wél is het een zomer vol hoogtepunten. Het concert van Coldplay en Beyoncé heb ik al van mijn lijstje af kunnen strepen en daar kan ik mijn eerste échte persreis bij op gaan tellen. Het is zo onwijs gaaf en onwerkelijk tegelijkertijd. Dit is namelijk mijn grootste blog droom die nu al werkelijkheid mag worden. Ik dagdroom al over deze prachtige bestemming en in mijn hoofd heb ik alle outfits die ik mee ga nemen al samengesteld. Hoe, wat, wanneer en natuurlijk waar? Dat ga ik jullie binnenkort allemaal vertellen!

 

Maar jij bent wel het belangrijkste van alles

Zonder al mijn bezoekers, degene die iedere dag terug komen, of diegene die maar één keer geweest is. Zonder al jullie bezoeken was mijn blog maar een hele lege, kale bedoeling. Ik ben mij er goed van bewust dat ik zonder jullie niet zou staan waar ik nu ben. Vanuit de grond van mijn hart wil ik jou, ja jij daar, hier onwijs graag voor bedanken!

Maar ook zeker de bloggers die mij tips hebben gegeven, waar ik events mee heb bezocht, door jullie gaan er steeds weer nieuwe deuren open. En een dikke shout out naar de mensen om mij heen die wél in mij geloofden en mij pushten uit mijn comfort zone te komen. You rock! Thanks for all of that. 

 

Laten wij toasten op een prachtige zomer!

 

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

11 Reacties

 1. 22 juli 2016 / 16:39

  Yay! Ik vind je blog super leuk en je moet vooral zo doorgaan. Zo tof dat je een persreis mag maken, dat is toch wel de droom van iedere blogger. x

 2. 18 juli 2016 / 14:36

  Wat super leuk en tof dat je al zoveel hebt bereikt, waar jij je energie in stopt komt uit tot iets moois!

 3. 17 juli 2016 / 23:02

  Toppertje, gefeliciteerd met je blog verjaardag en een hele fijne zomer gewenst <3

 4. 17 juli 2016 / 19:56

  Een droom van velen! Aankomende week wordt het toch heerlijk zomer begrijp ik, dus ook lekker genieten. 😉

 5. 17 juli 2016 / 18:45

  Wat heerlijk om te horen dat het zo goed met me gaat! Ben heel benieuwd naar je volgende avontuur.

 6. 17 juli 2016 / 14:19

  Wat een mooi stuk weer Linda! En je eerste persreis! Spannend :-). Ik houd het in de gaten want ik ben natuurlijk super benieuwd. Geniet van je dag! Liefs, Eva

 7. 17 juli 2016 / 11:56

  Super mooi verwoord allemaal! Gefeliciteerd met je twee jaar bloggen!

 8. 17 juli 2016 / 11:21

  Wat heb je dit alle mooi verwoord :-). Wauw, je eerste persreis gaat eraan komen, hoe gaaf is dat!! Ik ben erg benieuwd naar wat dit allemaal voor gaat stellen :-)! Ps.. wat was Queen B tof he, ik ben nog aan het nagenieten <3!!

 9. 17 juli 2016 / 10:47

  Zo tof dat het helemaal is uitgerold tot wat het nu is en wauw je eerste persreis!? Dat is voor mij toch ook wel een droom hoor!! Ik vind het heel knap dat je je blogplanning voortzet, mij lukt dat helaas niet helemaal!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Tropical Pineapple Breakfast Bowl lifestyle by linda
Tropical Breakfast Bowl

Het zomerse weer in Nederland vraagt om een bijpassend, tropisch ontbijt. Deze Breakfast Bowl zit vol tropische vruchten die nu...

Sluiten