Tropical Breakfast Bowl

 

Tropical Breakfast Bowl

 

 Tropical Breakfast Bowl Pineapple lifestyle by linda

 

Tropical Breakfast Fruit Bowl ingrediënten

↠ Granola
↠ Alpro Naturel met kokosnoot
↠ Passievrucht
↠ Ananas
↠ Banaan
↠ Blauwe bessen
↠ Aardbeien
↠ Chiazaad

 

De tropische twist van deze Breakfast Bowl zit hem in de Alpro Naturel met een kokossmaak. Dit geeft het ontbijt net weer iets extra’s. Voeg daar een banaan, passievrucht, 2 schijven verse ananas (kan natuurlijk ook uit blik), een paar aardbeien, blauwe bessen en chiazaad aan toe. Niet alleen lekker als ontbijt, maar ook zeker als brunch. Ben je een grote eter? Vergeet er dan zeker niet wat granola aan toe te voegen. Een fijne, zoete en voedzaam begin van je dag. Zo kan jij er weer een paar uur tegenaan.

 

 Tropical Breakfast Bowl Pineapple lifestyle by linda

 

Juist vandaag kan ik dit heerlijke en stevige ontbijtje goed gebruiken. Ik ben mij namelijk klaar aan het maken om aan het begin van de middag richting Amsterdam te vertrekken. Beyoncé treed vanavond op in de Amsterdam Arena en daar heb ik echt onwijs veel zin in. De laatste keer dat ik haar live zag stond ze samen met haar man Jay Z op het podium in Stade de France (Parijs) tijdens de On The Run Tour. Dat was écht het concert van de eeuw en ben dan ook heel benieuwd wat vanavond gaat brengen. Hopelijk breekt de zon ook nog even door vandaag, het voorproefje wat wij gisteren hebben gehad smaakt namelijk naar meer. Fijn weekend allemaal!

 

Ben jij ook zo dol op tropisch fruit?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

8 Reacties

 1. 16 juli 2016 / 21:17

  Het ziet er zowel prachtig als heerlijk uit! Ik ben ook dol op tropisch fruit, maar ik eet het veel te weinig. Sowieso eet ik weinig fruit, omdat ik mezelf er de tijd vaak niet voor gun.. of ik vergeet het gewoonweg. Veel plezier bij Beyoncé vanavond!

 2. 16 juli 2016 / 19:54

  HoiHoi! Erg leuk stukje wat je hier geschreven hebt. Ik ga eens verder kijken hier wat voor andere interessante dingen er te vinden zijn 🙂 Groetjes uit Haarlem

 3. 16 juli 2016 / 17:16

  Hallo! Leuk artikel, veel informatie, top! Zal dit artikel zeker delen met wat vrienden! Groetjes uit Utrecht 🙂

 4. 16 juli 2016 / 17:08

  Hallo! Leuk artikel, veel informatie, top! Zal dit artikel zeker delen met wat vrienden! Groetjes uit Utrecht 🙂

 5. 16 juli 2016 / 10:27

  Ziet er echt uit als een feestje! Ik ben echt helemaal dol op tropisch fruit zoals ananas en mango <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
NYX soft matte lip cream smlc08 San Paulo lifestyle by linda
NYX Soft Matte Lip Cream | San Paulo

Eindelijk is het zover, mijn aller eerste NYX review. Ik denk dat ik haast als laatste blogger aanhaak in deze...

Sluiten