Zomer benen met Yves Rocher

 

Zomer benen met Yves Rocher

 

 

Zomer benen met Yves Rocher hydratatie plantaardige cosmetica zomerse benen met yves rocher lifestyle by linda

 

Verfrissende Gel voor de Benen

Je herkent het vast wel. Na een dag op je benen te hebben gestaan kunnen je benen ineens een stuk zwaarder aanvoelen. Ze zijn vermoeid en kunnen wel een goede nachtrust, of twee, gebruiken. Yves Rocher heeft een Verfrissende Gel voor de Benen die ervoor zorgen dat jouw vermoeide benen weer lichter en energieker aanvoelen.

 

Zelf ben ik een groot fan en verbruiker van beengels. Mijn benen zijn al snel vermoeid, voelen zwaar aan en ’s nachts wanneer ik op bed lig zijn ze erg onrustig en kan ik kramp krijgen. Nu heb ik daar medicijnen voor, maar wat je met een plantaardig middel kunt oplossen wil ik daar natuurlijk ook het liefst mee verhelpen.

 

 Zomer benen met Yves Rocher hydratatie plantaardige cosmetica zomerse benen met yves rocher lifestyle by linda

 

De beengel is verrijkt met kamfer (werkt positief op pijn en vermoeidheid) en menthol. Deze geur komt jou dan ook rijk tegemoet. De formule is vrij van kleurstoffen, minerale olie en parabenen. De gel is wit van kleur, laat zich gemakkelijk doseren en is met een kleine hoeveelheid ook al zeer effectief. Na het aanbrengen voelt de huid al snel heel fris, hierna kan hij gloeiend aanvoelen (wat misschien niet voor iedereen een prettig gevoel is). Je merkt dat de gel zijn werk gaat doen en de bloedcirculatie goed stimuleert. Wanneer ik de volgende ochtend wakker word voelen mijn benen weer licht en energiek aan.

 

Goed om te weten: Niet geschikt voor zwangere vrouwen.

 

Zomer benen met Yves Rocher hydratatie plantaardige cosmetica zomerse benen met yves rocher lifestyle by linda

 

Hydraterende Bodymilk

Ook in de zomer heeft jouw huid het zwaar te verduren met de constante wisselingen in temperatuur, een andere luchtvochtigheid en de steeds sterker wordende zonnestralen. Goede huidverzorging is daarom minstens net zo belangrijk als in de winter. Deze Hydraterende Bodymilk heeft een frisse, zachte melkformule is aanzienlijk dunner dan een body butter die je in de winter zal smeren. Hij is geschikt voor de droge en zeer droge huid en ook mijn gevoelige huid (met aanleg voor eczeem en psoriasis) reageert positief op deze heerlijke bodymilk.

 

 Zomer benen met Yves Rocher hydratatie plantaardige cosmetica zomerse benen met yves rocher lifestyle by linda

 

De Aloë Vera die Yves Rocher verwerkt in haar producten zijn afkomstig van een biologische teelt in Mexico. Aloë Vera staat bekend om haar hydraterende werking en is daarom zeer geliefd in huidverzorgingsproducten. Ik zie het zelf ook heel graag terug in huidverzorgingsproducten. Zoals is al zei ik het een heerlijke frisse en lichte bodymilk die zich ook gemakkelijk laat verdelen over jouw lichaam. Een maal daags aanbrengen is voldoende en is zuinig in gebruik. De formule is vrij van parabenen, minerale olie en kleurstoffen.

 

 Zomer benen met Yves Rocher hydratatie plantaardige cosmetica zomerse benen met yves rocher lifestyle by linda

 

De plantaardige huidverzorgingsproducten van Yves Rocher trekken steeds vaker mijn aandacht. Ik vind het belangrijk om te weten wat ik op mijn huid smeer en grijp daarom snel naar producten met samenstellingen uit de natuur. De producten van Yves Rocher zijn bijna 100% plantaardig, zijn zacht voor mijn droge en gevoelige huid, zuinig in gebruik en doen wat ze beloven.

 

De haargroei vertragende mousse hydrateert mijn benen goed en remt tegelijkertijd de haargroei, iets wat ik zeker tijdens het blote benen tijdperk erg goed kan waarderen. En denk dat voor vrouwen met overmatige haargroei dit ook echt een uitkomst kan zijn. De verfrissende beengel doet ook wat hij belooft en zorgt voor frisse benen. De Hydraterende Bodymilk is mijn grootste favoriet uit dit rijtje. Zeker omdat ik iedere dag een bodymilk gebruik, de prijs mij erg aanstaat en mijn huid er erg blij van wordt.

 

Hydraterende en Nagroei Vertragende Mousse – 200 ml €16,90 / €8,45*
Verfrissende Gel voor de Benen – 200 ml €14,90 / €7,45*
Hydraterende Bodymilk – 200 ml €9,50 / €4,75*

* Er zijn online en in de winkels van Yves Rocher regelmatig 50% korting acties, dat maakt deze producten nóg fijner. 

 

Zal het wat voor jou zijn, zo’n haargroei vertragende mousse?

 

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

 

 

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen voor een review. Lees mijn disclaimer.

Delen:

13 Reacties

 1. 21 juni 2016 / 12:47

  Altijd fijn hè, die leuke aanbiedingen van Yves Rocher. Ik ben nog niet bekend met deze producten maar je hebt me zeker nieuwsgierig gemaakt!

 2. 20 juni 2016 / 18:08

  Klinkt als een heerlijke lijn. Ik wil die mousse zelf ook wel eens proberen, want dat lijkt me ideaal! En wat een mooie foto’s trouwens!

 3. 20 juni 2016 / 14:27

  Leuke producten, ziet er goed uit, mooi neergezet ook. YR komt met steeds aantrekkelijkere producten (vind ik). Ik heb er nog niets van maar dat gaat denk ik niet lang meer duren.

  • Linda
   Auteur
   20 juni 2016 / 14:50

   Dat ben ik helemaal met je eens. Twee jaar terug had ik ook nog niets van het merk en dat is langzaam aan meer aan het veranderen <3

 4. 20 juni 2016 / 12:57

  De gel en de haargroei vertragende mousse (vooral straks op vakantie!) lijken me vooral erg interessant. Het is dus niet de bedoeling dat je de mousse gebruikt als een soort scheergel (want dat dacht ik eerst), maar laat intrekken en daarna afspoelen en dan komen de haartjes mee?

  • Linda
   Auteur
   20 juni 2016 / 13:54

   Oh goed dat je het zegt, dat heb ik dus niet helemaal duidelijk omschreven. Je brengt hem in de avond en ochtend aan op je benen en je laat hem ook zitten! Hij verwijderd dus niets, is niet om mee te scheren, maar is een verzorgende mousse die tegelijkertijd de groei afremt 🙂

   • 20 juni 2016 / 22:26

    Duidelijk verhaal. Bedankt voor het uitleggen!

 5. 20 juni 2016 / 12:29

  Wat een prachtige foto’s! Ik ben gek op de verfrissende gel voor de benen. Ik heb in de avond vaak rusteloze benen en deze crème zorgt ervoor dat het minder wordt.

  • Linda
   Auteur
   20 juni 2016 / 12:44

   Fijn dat jij er ook zo’n positieve ervaring mee hebt! 🙂

 6. 20 juni 2016 / 08:42

  Ik vind de producten van Yves Rocher altijd zo mooi en zeker ook fijn. Ik vind het jammer dat ze niet dierproefvrij zijn 🙁

 7. 20 juni 2016 / 08:38

  Wat klinkt dit als een heerlijke lijn! Vooral de nagroei vertragende mousse lijkt mij ideaal! De beengel klinkt ook heerlijk verfrissend, vooral voor na een dagje shoppen lijkt het product mij een uitkomst!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Instagram best 9 travel lifestyle by linda
Mijn populairste Instagram Travel foto’s

Reis foto's zijn bij uitstek de foto's die ik het liefste maak. Maar zeker ook naar kijk. Net als de...

Sluiten