What I Bought in Luxembourg

 

What I Bought in Luxembourg

 

Wat ik kocht in Luxemburg What i Bought in Luxembourg shoplog Laduree Marc Jacobs
Wat ik kocht in Luxemburg What i Bought in Luxembourg shoplog Laduree Marc JacobsEen citytrip is eigenlijk niet compleet zonder een bezoekje te brengen aan de Ladurée. Macarons zijn naast donuts mijn favoriete guilty pleasures als het op zoetigheid aankomt. Uiteraard verpakt in een prachtig groen en fotogeniek doosje.

 

Wat ik kocht in Luxemburg What i Bought in Luxembourg shoplog Laduree Marc JacobsWat ik kocht in Luxemburg What i Bought in Luxembourg shoplog Laduree Marc Jacobs

 

De grootste verassing van het winkelen in Luxemburg was denk ik wel het feit dat er een Marc by Marc Jacobs winkel aan de rand van het centrum zit. Zeker met het oog op het uitsterven van deze Marc by Marc Jacobs lijn gaat mijn hartje sneller kloppen als de zwarte tassen in de final sale zijn. De modellen zie je namelijk regelmatig in kleur in de sale voorbij komen, maar de zwarte modellen zijn vaak een uitzondering op de regel. Tot nu.

 

Nu de lijn toch écht gaat stoppen en Marc by Marc Jacobs in nieuwe designs overgaat naar de hoofd lijn; Marc Jacobs. Deze Too Hot To Handle Satchel mocht met mij mee naar huis. Als cadeautje van mijn Thomas. Super lief! En daarmee voeg ik alweer de vierde telg toe aan mijn MBMJ familie, welkom mooie satchel!

 

Wat ik kocht in Luxemburg What i Bought in Luxembourg shoplog Laduree Marc JacobsWat ik kocht in Luxemburg What i Bought in Luxembourg shoplog Laduree Marc Jacobs

 

In de Sephora had ik eigenlijk maar één missie; de items van mijn laatste wishlist scoren. Tot overmaat van ramp kon ik eerst de counter niet vinden (resultaat: klamme handjes en een kloppend hartje) en bleek het Marc Jacobs beauty vak dusdanig klein te zijn dat ik niet alles aan kon schaffen. First world problems, I know. Maar eenmaal je handen op beauty producten in de Sephora (die wij hier dus niet hebben voor de mensen die het nog niet wisten) en je kloppende portemonnee in de andere word je toch genoodzaakt om keuzes te maken. Yes, the struggle is real.

 

Uiteindelijk rekende ik de nieuwe Velvet Noir Major Volume Mascara af en een nieuwe Enamored nagellak in 142 Fluorescent Beige. Ik ben een gezegend en een gelukkig mens kan ik je vertellen.

 

Heb jij iets wat je eigenlijk altijd wel koopt op een citytrip?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

7 Reacties

 1. 30 maart 2016 / 19:57

  Wat een mooie spulletjes heb je gekocht zeg! Die macarons zien er echt prachtig uit! En de tas is ook heel erg gaaf! Ik heb niet iets wat ik standaard koop tijdens een tripje

 2. 29 maart 2016 / 15:00

  Wat een mooie foto’s! Allemaal leuke spullen bij elkaar 🙂

  Liefs,
  http://www.merelteunis.nl
  A personal lifestyle blog about the little things in life and with a touch of health, wanderlust & beauty.

 3. 26 maart 2016 / 17:26

  Luxemborg heeft gewoon Sephora! Wow, weer wat ontdekt. Echt prachtige foto’s en heel mooie aankopen!

 4. 26 maart 2016 / 16:53

  Wow wat een prachtig nagellakje van Marc Jabobs is dat, echt een hele mooie kleur! En wat een goed idee om een Benelux roadtrip te maken. Ik ben ook nog nooit in Luxemburg geweest maar het lijkt me toch wel de moeite om eens heen te rijden! ^^

 5. 26 maart 2016 / 11:07

  Wauw hele leuke spulletjes heb je gekocht <3

 6. 26 maart 2016 / 09:36

  Wat een gave foto’s zeg <3 Ik vind je aankopen erg leuk, ik wil ook ZO graag weer naar een Sephora!

 7. 26 maart 2016 / 07:51

  Wat ik koop per citytrip verschilt echt heel erg aan hoe lang we de winkels in gaan, of ik zin heb om te winkelen (wat ik vaak niet heb haha) en hoeveel ik van mezelf mag uitgeven. Wat super lief dat je een Marc by Marc Jacobs tas mocht kopen van Thomas. Fijne aankopen heb je gedaan meis :-).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Dinant - Een pittoresk stadje in de Belgische Ardennen
Dinant – Een pittoresk stadje in de Belgische Ardennen

In een dal, tussen hoge heuvels, rotsachtige bergen en bruggen, omringd door de Maas en valleien met kastelen vind je...

Sluiten