Wanderlust – Dinant – Luxemburg – Trier

 

Wanderlust – Dinant – Luxemburg – Trier

 

Lifestyle by linda

 

To Wander Is To Be Alive – Roman Payne

 

Terwijl mijn lieve Thomas met zijn kont in Miami zat besloot ik er met mijn jongste broertje even heerlijk tussenuit te gaan. Wij bezochten de eerste dag het pittoreske stadje Dinant wat tussen de Maas en valleien vol Château’s ligt. Hier verbleven wij in een gezellig hotel (Ibis) en verkenden wij de tweede dag vooral hier de omgeving voor wij doorreden naar Luxemburg stad. Hier sliepen wij in een fijn wellness hotel waar wij na een lange dag wandelen heerlijk konden ontspannen. Even waren wij in een tropisch oord in het mooie Luxemburg. Om na een paar dagen hier te verblijven nog even het Duitse Trier aan te doen. En eindelijk kon ik met eigen ogen zien wat er allemaal in de DM madness shops (spotgoedkoop) te verkrijgen is! Ik heb tijdens onze mini road trip veel foto’s gemaakt en gefilmd, hier gaan jullie heel snel meer van zien.

 

Heerlijk vind ik het om ertussen uit te zijn en tegelijkertijd voelt het zo gek aan omdat het zo onrustig blijft in Europa. Diep geschokt kreeg ik vanuit Luxemburg steeds meer mee over de aanslagen in Brussel en hield ik mijn hart vast. Waar gaat het toch heen met de wereld?

 

Vandaag is het alweer Pasen, de zomertijd is ingegaan en de bloesem knoppen springen open. Naast dat de zomer mijn favoriete seizoen is, kan ik zo genieten van de veranderende natuur en mij vast verheugen op de fijne, warme en zonnige dagen die gaan komen. Deze schildpad is in ieder geval klaar om uit z’n winterslaap te komen! Vandaag heb ik naast een heerlijk paasontbijt weinig op de planning staan. Thomas is gisteren terug gekomen uit Miami en vandaag staat vooral in het teken van heerlijk samen zijn. En dat is alles wat ik mij nu wensen kan.

 

Fijne Pasen iedereen!
Ga jij iets leuks doen tijdens dit extra lange weekend?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

5 Reacties

 1. 28 maart 2016 / 13:05

  Ik heb al wat foto’s op Instagram voorbij zien komen en ik ben heel nieuwsgierig naar meer! Luxemburg is ook echt een prachtig land. Heb je veel gekocht bij de DM trouwens haha?

  • Linda
   Auteur
   29 maart 2016 / 12:22

   Luxemburg is echt super mooi, doet niets onder aan steden als Parijs of Brussel, maar is tegelijkertijd zoveel rustiger. Zodat je al het moois ook écht ziet!

   In de DM schrok ik gewoon van de prijzen van de haarverf, daar is dus een voorraad van meegegaan haha! En een lipstick houder en wat kleine beauty dingen die je altijd gebruik maar daar zoveel goedkoper haalt. Ook in de DM is er een wereld open gegaan haha! Alleen jammer dat ik niet zo dicht bij de grens woon 🙂

 2. 27 maart 2016 / 21:36

  Fijn dat jee mini roadtrip hebt gemaakt! Dinant is in mijn eigen land, maar ik ben er nog nooit geweest. Best wel jammer. En ik kan de gebeurtenissen van Brussel nog altijd niet geloven. Ik vind echt extra angstig omdat het bewijze van spreke vlak kom de hoek ligt.

 3. 27 maart 2016 / 12:56

  Wat leuk dat je er zo fijn op uit bent gegaan!! Wij hebben vooral veel afspraken staan.

 4. 27 maart 2016 / 10:28

  Leuk dat je op pad bent gegaan met je broertje. Ik heb geen plannen met pasen, doen wij eigenlijk nooit echt iets aan. Ik heb zelf ook het idee dat aan Pasen en Pinksteren ook steeds meer gedaan wordt (op de festivals na uiteraard)!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Wat ik kocht in Luxemburg What i Bought in Luxembourg shoplog Laduree Marc Jacobs
What I Bought in Luxembourg

Afgelopen week heb ik genoten van een heerlijke mini road trip door de prachtige Benelux. Je hoeft echt niet ver...

Sluiten