Weekvlog 10 | Airlie Beach, Whitehaven Beach & Boxing Day

 

Airlie Beach, Whitehaven Beach & Boxing Day

 

Zie je geen video? Klik dan hier.

Ik kan serieus niet wachten om jullie nog meer van deze mooie plekken te laten zien, en heb mijzelf dan ook echt in moeten houden om deze vlog niet te vol te stoppen met mooie beelden. Deze ga ik dus per stad of streek terug laten komen in nieuwe blog artikelen en video’s. Heb je iets leuks gezien (wat is er geen bucketlist materiaal?) hou mijn blog dan zeker in de gaten, daar ga je binnenkort nog meer van zien. Zo’n winkel als Color me crazy zal ik zelf ook wel in Nederland willen starten, ik word iedere keer weer verrast door de onwijs leuke spullen die zij verkopen. Heb jij wat leuks gezien? Een winkel waarvan ik denk dat hij in Nederland ook wel aan zullen slaan, zeker de leuke items. Een aantal daarvan heb je al in mijn Australië shoplog voorbij zien komen. Hoe vinden jullie de vlogs tot nu toe? En hebben jullie Australië ook al een beetje in je hart gesloten?

liefslinda2Bloglovin-button

 

Delen:

9 Reacties

 1. 10 januari 2016 / 10:57

  Ik heb echt alleen maar ”oooooh” zitten roepen. De hele vlog door hahaha! Die kikker of wat was het??? Ooooh! Ik ben verliefd! Echt waar, wat een schatje zeg. Ahw afscheid nemen is altijd zwaar verrot. Ik zag het aan je. Maar wat moet je genoten hebben zeg. Wat een ervaring weer. X

 2. 9 januari 2016 / 11:45

  Wauw! Door je vlog heb ik bijna het idee dat ik eventjes op vakantie in Australië ben geweest. Wat ziet het er allemaal schitterend uit. Ik krijg echt een drang om ook op vakantie te gaan. Ik vond die kikker in je vlog er trouwens extreem cute uitzien. Ik heb eerder nog nooit een schattige kikker gezien, maar dit was echt een leukerd. Haha.

 3. 8 januari 2016 / 10:33

  Jay weer een nieuwe vlog over je mooie reis! Wauw, wat heeft je familie daar toch een prachtig optrekje! En douchen met dat uitzicht, wie wil dat nu niet?! White heaven beach ziet er ook echt als een paradijs uit, dat was vast enorm genieten <3 Super dat wij d.m.v. je video een beetje mee kunnen genieten!

  • Linda
   Auteur
   8 januari 2016 / 21:43

   Whitehaven is zo mooi, daar moet je gewoon een keer geweest zijn in je leven. En ik blijf er naar terug gaan <3 Het is dat er niet gebouwd mag worden op het eiland, anders zal ik er regelmatig wel een week vertoeven denk ik haha

 4. John
  8 januari 2016 / 08:44

  Wat een leuke blog en geweldige vlog weer.
  Zo’n winkeltje zou het goed moeten kunnen doen hier in Nederland, wat een leuke spullen.
  Ik snap nu goed waar je liefde voor de ananas ? vandaan komt.
  Ik kijk uit naar je volgende blogs/vlogs
  Groetjes,
  John

 5. 8 januari 2016 / 07:03

  Wauw, just wauw… dat uitzicht bij het douchen! Die natuur daar, prachtige vlog weer :-)!

  • Linda
   Auteur
   8 januari 2016 / 21:42

   Jaaaaa dat wil ik iedere dag wel. Pretty Please <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
queensland australie vlog
Weekvlog 9 | Roadtrippen door Queensland Australië

Het is tijd om de grote oversteek van Brisbane naar Springbrook National Park naar Mackay te maken. Er ligt zo'n...

Sluiten