Wat neem ik mee op vakantie? | Beauty essentials

 

Wat neem ik mee op vakantie?

 

Travel Beauty Essentials

 

Vandaag laat geef ik jullie een kijkje in zowel mijn toilettas als mijn beauty case. Want waar het op een vakantie altijd op neer komt, is dat je jouw ultieme beauty en skincare favorieten van dat moment inpakt. Het artikel is in twee delen opgesplitst. In de video (die je hieronder vindt) laat ik jou al min skincare essentials zien, samen met mijn beauty essentials. Maar omdat het artikel veel te lang zal worden als ik ook alles op de foto zal zetten, heb ik besloten om in het artikel alleen mijn beauty essentials te behandelen. Voor ieder wat wilt, en hopelijk kun jij er voor jezelf iets uithalen.

 

Skincare essentials

 Travel Beauty Essentials

 

 

Beauty Products to Pack for Travel

In deze video laat ik jou de inhoud van mijn nieuwe vegan toilettas van Rituals zien. Ik kocht hem onderlaatst in de winkel omdat ik niet alleen verkocht was door de turquoise kleur, maar ook vanwege de afwerking. Hij heeft uitvouwbare randen waardoor hij mooi rechtop blijft staan. En maakt onderdeel uit van de luxe Travel Essentials lijn. Heb ik trouwens al gezegd dat hij vegan is?

Daarnaast laat ik je ook de inhoud van mijn beauty case zien, en zie je mijn ultieme favoriete voorbij komen als het op beauty aankomt. Als je de video niet kunt zien, klik dan hier.

 

 Travel Beauty Essentials

 

De basis

Het scheelt enorm dat ik niet naar een land op vakantie ga waar je make-up binnen no-time van je gezicht glijdt. En daarnaast ben ik nog steeds fan van enkel een beetje mascara en een wenkbrauw potloot op vakantie. Ik wil immers toch een lekker kleurtje opdoen en ook mijn huid een break geven. Maar aangezien ze in Noord-Frankrijk geen hittegolf opgeven gaan mijn dagelijkse beauty essentials gezellig mee.

Onmisbaar zijn mijn nagelvijl en pincet (ik weet niet hoe jij erover denk, maar wilde wenkbrauw haren vind ik heel erg moeilijk..). Een foundation vind ik ook veel te dekkend voor de zomer, en deze Tea Tree BB Cream van The Body Shop is de laatste tijd een grote favoriet. Hij heeft een medium dekking waardoor mijn huid er toch egaal en verzorgt uitziet. Een concealer van Essence om de donkere kringen onder mijn ogen een boost te geven. De Eyeshadow Primer Potion van Urban Decay gebruik ik als basis van mijn oogschaduw.

 

Travel Beauty Essentials

 

 

Basis II

Nadat de basis is aangebracht is het tijd om mijn wenkbrauwen wat meer vorm en kleur te geven. Het doen van mijn wenkbrauwen is de laatste tijd zelfs belangrijker geworden dan mascara, en dat terwijl mascara het langst op nummer één heeft gestaan als het over onmisbare beauty producten gaat. Grappig hoe dingen kunnen veranderen en rends ons kunnen beïnvloeden.

Nadat ik mijn wenkbrauwen ingetekend heb is het tijd om af te poederen (daar komen we zo bij) en zet ik de haartjes van mijn wenkbrauwen vast met de Brow Shape van delilah. Dit merk verovert ondertussen een steeds groter plekje in mijn hart. Het zijn de ultieme cruelty chique producten.

De eyeliner die ik meeneem is van Pupa. Het is de Vamp! stylo liner in de zwarte versie. Het is echt de enige eyeliner (van wat ik geprobeerd heb) waar ik fijn mee kan werken. En sommige looks vragen nou eenmaal om een eyeliner. Dus ik ben blij dat ik deze nu zonder al teveel struggles aan kan brengen.

Mijn mascara is van Marc Jacobs. En deze Velvet Noir mascara is echt wel mijn holy grail geworden. Ik hoop dan ook in de Sephora in Frankrijk een back-up te kunnen kopen. Want het ding blijft dat de beauty producten (die vrij zijn van dierproeven, in tegenstelling tot de parfums) van Marc Jacobs niet in Nederland verkrijgbaar zijn.

 

 

 

 

Travel Beauty Essentials

 

Poeders

De poeder die ik meeneem op vakantie is van Essence (maar deze ben ik vergeten op de foto te zetten..) en breng ik aan met deze poederkwast van de Hema. Geen hele bijzondere kwast, maar hij doet zijn werk. Ook gaat deze bronzer van Boho mee om te testen.

 

Travel Beauty Essentials

 

 

 

 

 

 

Eyelids in Bloom

Nu mijn oogschaduwbasis (de primer van Urban Decay) ondertussen is ingetrokken is het tijd om aan de slag te gaan met mijn nieuwe palette van Tarte. Het is het tartelette in bloom palette. En naast dat hij enorm lekker ruikt, zijn de oogschaduws ook nog eens onwijs zacht. Hierdoor zijn ze erg fijn om mee te werken en zacht voor mijn huid. Als je benieuwd bent naar de inhoud van het palette, dan ben je hier maandag aan het juiste adres. Dan komt de review van dit pareltje online.

 

 

 

 

 

Travel Beauty Essentials

 

 

 

 

 

Cheeks on fleek

Het Energy Noir Eye & Cheek Palette gaat mee als back-up voor de oogschaduw, maar bevat daarnaast ook mijn favoriete blush van dit moment. Nu ik een klein kleurtje heb op mijn gezicht, en dagelijks voor een vrij neutrale look ga, hoeft de blush niet té aanwezig te zijn. Deze kleur ‘underearthed’ does the trick. Zowel voor mijn oogschaduw als voor mijn blush gebruik ik kwasten van Real Techniques.

 

Travel Beauty Essentials
Travel Beauty Essentials

 

 

 

 

 

Bronzer

Mijn go-to bronzer van dit moment is deze bronzer van delilah. Nu NARS namelijk de overstap naar China aan het maken is, en daardoor niet meer dierproefvrij is (echt om te huilen dit..) zal ik niet langer aandacht aan dit merk besteden. Het enige wat wel mee is van NARS, en wat ik ook wel zal blijven gebruiken, is deze fijne bronzer kwast. De poeder bronzer van delilah is ook bijzonder fijn. En ziet hij er niet fancy en chique uit?

 

 

 

 

 

 

 


Travel Beauty Essentials
Travel Beauty Essentials

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Glow it all out baby

Om mijn look af te maken gebruik ik dit Cleopatra’s Kiss palette van Sleek. Sleek is sinds kort op de dierproefvrije lijsten verschenen en daar ben ik onwijs blij mee. Dit palette is namelijk betoverend mooi. En als zelfs ik dat zeg als een liefhebber van een matte look, zegt veel. Dit palette is namelijk zo veelzijdig. En de intensiteit van de poeder highlighters is zo fijn dat je niet het idee hebt dat je met een lichtgevende streep op je gezicht rondloopt. Waardoor hij mijn looks écht af maakt. Love it.

 

 

 

 

 

Travel Beauty EssentialsTravel Beauty Essentials

 

 

 

 

 

 

 

 

The finishing touch

Mijn favoriete lip producten van dit moment zijn, en blijven, toch wel de New Nudes lipsticks van Marc Jacobs. Met de nude en satijn zachte finishes maken ze mijn neutrale looks echt af. Daarnaast is de verpakking ook stunning. Ze hebben mijn stash wat dat betreft echt een upgrade gegeven. En ook de lipgloss van delilah gaat mee in de kleur Modesty. Hij staat erg mooi over een nude lipstick heen, maar is ook zeker op zichzelf een beauty die deze zomer zeer geliefd is. En naast het feit dat ik eerder haast nooit een highlighter aanraakte, heb ik de lipglosjes ook jaren ontweken. Maar ze zijn terug. En geliefd.

 

 

 

 

 

Travel Beauty Essentials

 

 

 

 

 

 

 

 

Parfume of the day

Als laatste bezegel ik mijn beauty ritueel met een heerlijk parfum. Mijn laatste ontdekking is het nieuwe Eau de Toilette van The Master Perfumers (wat je spotgoedkoop bij het Kruidvat vind). De geur heet Pearly Lotus N°16 en is een mix van lotus, roos en muskus. Het is een zacht en vooral lief parfum wat mij erg verrast heeft.

 

 

Wat mag er niet in jouw beauty case ontbreken op reis?

 

 

Delen:

6 Reacties

  1. 19 augustus 2017 / 12:44

    Wauw wat een prachtige foto’s! Ik voel me nu net een man als ik dit alles zie en lees, ik neem weinig make-up mee als ik op vakantie ga.

  2. 16 augustus 2017 / 18:29

    Wat een uitgebreid artikel! Ik probeer voortaan zo min mogelijk mee te nemen, dus ook echt de essentials haha!

  3. 16 augustus 2017 / 17:40

    Wat ontzettend leuk om een kijkje te krijgen in jouw beautycase op vakantie en al helemaal met zulke schitterende foto’s erbij! Mooie producten zitten er in je koffer. Ik ben benieuwd naar je review! En aan dat parfum van Kruidvat ga ik ook eens snuffelen. Ik vind dat ook zo’n heerlijke lijn, maar dit lichtje kende ik nog niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Happy List Lifestyle by Linda
Happy list ☾- Baby nieuws & gelukmakers

[dropcap]W[/dropcap]e leven tegenwoordig in een wereld die word gedomineerd door volgers en likes. Hoe populair je vroeger op school was...

Sluiten