Wat ik kocht bij Blokker

 

 Wat ik kocht bij Blokker

 

 Blokker shoplog rose goud koper fotolijst fotolijstje Blokker shoplog rose goud koper fotolijst fotolijstje

 

Ik ben dol op het maken van foto’s. Ze lopen als een rode draad door mijn blog heen en thuis wilde ik dit ook meer terug laten komen. Na de make-over van mijn appartementje begin dit jaar miste ik nog wat items die mijn huis nog meer als een thuis laten voelen. Geheel per toeval liep ik tegen leuke koper kleurige lijstjes aan die verder alleen uit glas bestaan. Omdat Thomas een iets minder grote koper kleur fan is besloot ik ook een zwart exemplaar mee te nemen.

 

Drie is een magisch getal als het op stylen van je interieur aankomt. En dat wilde ik bij de lijstjes ook terug laten komen. De twee kleinere lijstjes bevatten foto’s (die ik laatst liet afdrukken) die ik iets kleiner knipte dan het frame, zodat je de doorzichtige rand goed kunt zien. Ain’t it pretty? Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!

 

↠ Fotolijst 13 X 18 cm á €3,99
↠ Fotolijst 10 X 15 cm á €2,99

 

Blokker shoplog inpak papier cadeau papier

 

Cadeaupapier is zo’n typisch product wat ik eigenlijk altijd vergeet om in huis te halen. Een nog zo’n fijne eigenschap van mijzelf is om last minute cadeau’s in te pakken. En dat is op een zondag ochtend alles behalve fijn. Deze onwijs leuke gekleurde rollen inpakpapier nam ik daarom graag mee. En als ik nog op de middelbare school had gezeten had ik ze waarschijnlijk zelfs als kaftpapier gebruikt, zo leuk vind ik ze!

 

↠ Cadeaupapier 200 X 70 cm á €0,79 

 

Blokker shoplog rose goud koper fotolijst fotolijstje

 

De batterijen vond ik niet zo boeiend om op de foto te zetten. Maar waren wel essentieel aangezien de afstandbediening van mijn camera (waar ik altijd mijn foto’s mee maak) een wasbeurt heeft gekregen in de wasmachine. But nothing I can’t fix. En met een nieuwe volle batterij en een nachtje drogen doet hij het gelukkig weer.

 

Wat vind jij van de koper trend?

 

liefslinda2Bloglovin' button
Delen:

12 Reacties

 1. 8 augustus 2016 / 14:04

  Leuke spulletjes! Toch leuk dat foto’s nog in een lijstje terecht komen, staat gezellig in huis en dan zie je ze tenminste nog eens. Het is jammer dat ik niet genoeg muren heb maar anders kwamen alle foto’s van mijn laptop ergens te hangen 🙂

 2. 6 augustus 2016 / 15:51

  Ik vind de kopertrend erg leuk. Maar het cadeaupapier vind ik ook heel erg leuk!

 3. 6 augustus 2016 / 14:38

  Die lijstjes en het cadeaupapier zijn zo leuk!

 4. 6 augustus 2016 / 12:27

  De kopertrend vind ik ook erg tof! Ik ben alleen bang dat ik het snel zat ben als ik er accessoires van koop. Vind die lijstjes echt heel erg leuk! Blokker vond ik een paar jaar geleden nooit zo leuk, maar het afgelopen jaar ga ik steeds vaker even een kijkje nemen omdat ze steeds toffere dingen krijgen!

 5. 6 augustus 2016 / 12:19

  Wat een mooie dingen heb je er gekocht. Vooral dat pakpapier: love it!

 6. 6 augustus 2016 / 12:12

  Leuke lijstjes, zelf kom ik eigenlijk niet heel vaak bij de Blokker. Toch mar weer eens langs gaan 🙂

 7. 6 augustus 2016 / 10:08

  Ik was altijd al gek op koper en rosé, al lang voor dit een trend was en dat zal dan misschien ook wel de reden zijn dat ik het nu bijna niet heb. De Blokker is zo’n fijne winkel :-)!

 8. 6 augustus 2016 / 10:02

  Liefde voor de koper trend! Al heb ik niet zoveel items daarvan in huis, maar ik zou het wel willen haha 🙂

 9. 6 augustus 2016 / 09:59

  Wat een leuke lijstjes! Mooi! Ik wist niet dat je dat bij de Blokker kon kopen!

 10. 6 augustus 2016 / 09:08

  Ik ben dol op de kopertrend! En ik word ook heel vrolijk van het inpak papier 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lindaswholesomelife.nl love shoot
Gastrobar Post

Dordrecht is sinds een poosje een knusse Gastrobar rijker. Op loopafstand van het centraal station vind je, op weg naar...

Sluiten