Vrolijk Pasen!

Vrolijk Pasen boerderijBiesbosch, april 2020

 

Vrolijk Pasen!

 

Al bijna mijn hele leven woon ik op een boerderij in de prachtige polder die de Biesbosch rijk is. Omringd  door groen, akkers, griend en vooral heel veel dieren groeide ik hier op. Al jong leerde ik hoe gewassen groeien, keek ik met bewondering naar de moestuin van mijn opa en oma, leerde ik voor dieren zorgen en dat alle seizoenen erg belangrijk zijn.

Het wonen op de boerderij, ik geniet er dagelijks van. Ondertussen ben ik plantaardig gaan eten, maar mijn liefde voor de dieren en de boerderij blijft. Afgelopen vrijdag kwam mijn eerste tuin artikel online waarin ik jullie meer wil gaan leren over duurzaam tuinieren met oog voor de dieren en de natuur.

A Wholesome Garden. En dat is het. Vegan is het niet, en zal ik ook nooit 100% worden. De ras-echte vegans verafschuwen het houden van dieren. Dat terwijl ik geloof dat mens en dier heel goed samen kunnen leven. Zonder er zelf iets van de consumeren. Op een mooie en respect volle manier. Dat wil ik jullie graag laten zien.

 

Vrolijk Pasen
Landelijk Pasen vieren decoratie

 

Vrolijk Pasen!

een vrolijke groet van a wholesome farm

 

Al langer wil ik jullie meer van mijn leven op de boerderij laten zien. Nu de intelligente lockdown er is, roet in de reisplannen wordt gegooid, voel ik mij meer dan ooit verbonden met thuis. De uitgelezen kans om jullie mee naar de boerderij te nemen. Op Instagram gooi ik mijn feed om. Van dromerige plaatjes over de gehele wereld wil ik jullie nu meenemen in kleine geluksmomentjes thuis, op de boerderij.

Mijn leven op de boerderij. Op mijn blog wil ik jullie hier meer van laten zien, maar zeker op Instagram. Ik ga proberen om voor het eerst van mijn leven proberen een consistente, up-to-date feed te creëren. Iets wat door mijn chronisch energie tekort (voor de nieuwe lezers ik heb o.a. ME en Fibromyalgie) een uitdaging is. Maar nu mijn wereld kleiner is, en ik 24/7 thuis in de polder ben, beter haalbaar moet zijn dan voorheen. Eerder hoefde het niet, of dromerige foto’s die dag zijn gemaakt of maanden ervoor, dat maakt dan niet uit. Nu wil ik maximaal gebruik maken van de seizoenen en alles om mij heen.

Daarnaast wil ik jullie tot slot ook hele fijne paasdagen toewensen! Dat ze voor velen anders zullen zijn, dat is één ding wat zeker is in deze onzekere tijd. Ik hoop dat je ook als je alleen bent, jezelf even in de watten legt met iets lekkers. Even wat extra tijd voor jezelf neemt. En als je eenzaam bent of hulp nodig hebt, dat je dan aan de bel durft te trekken. Of stuur mij een privé berichtje als je simpelweg even wilt kletsen. Het is het minste wat ik kan doen.

 

Hoe breng jij de paasdagen door?

 

Liefs Linda

 

 

Delen:

5 Reacties

 1. Jasmina Gajadhar Borgeld
  14 april 2020 / 23:04

  Prachtige fotos en super leuk hoe de kip aan het poseren is

 2. 14 april 2020 / 15:50

  Wat een geweldige foto weer, perfect voor Pasen! ik was gewoon helemaal de eieren vergeten… maar verder hebben we een heerlijk en vooral rustig weekend gehad.

 3. 14 april 2020 / 08:49

  Wat een mooie foto’s! Hopelijk heb jij zelf ook fijne Paasdagen gehad!

 4. Marushi
  12 april 2020 / 20:52

  Wat een geweldige foto’s meid, zo leuk die kip daartussen! Fijne paasdagen nog!

 5. Jessica J.
  12 april 2020 / 12:13

  Vrolijk Pasen, Linda! Ik ben erg benieuwd naar wat je met je feed gaat doen, maar zorg alsjeblieft dat je niet te veel van jezelf eist. Je feed hoeft niet up-to-date te zijn als het even niet lukt. Pas goed op jezelf! ?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Stay Home Series Dit kun je nu in de tuin doen
Dit kun je in april in de tuin doen | A Wholesome Garden

Biesbosch, april 2020 [dropcap]D[/dropcap]e lente is écht hier. De dagen beginnen vroeg en zonnig. De vogels zingen vrolijk hun lied....

Sluiten