Vlog | The Roller Lash event Benefit

Ik denk dat ik wel meerdere keren een sprongetje in de lucht heb gemaakt toen ik een persoonlijke uitnodiging ontving van Benefit. Er wordt namelijk een nieuw product uitgebracht begin maart, het enige wat ik wist is dat het iets met krul en een kapsalon te maken had. Benefit introduceert een gloednieuwe mascara die het gebruik van een krultang overbodig moet gaan maken. Uiteraard heb ik gevlogd (op twitter werd er ook hard ‘ja’ geroepen toen ik het uitvroeg, leuk!) en vandaag neem ik jullie dus mee naar een regenachtig Amsterdam, naar een kapsalon waar binnen de zon volop scheen.

Benefit en Novita Doro zorgden ervoor dat ik een stap terug in de tijd deed, het was letterlijk alsof we in de 70’s leefden. Uit een oude grammofoon kwamen heerlijke oude nummers, de Benebabes waren schattig gekleed (inclusief haarrollers in hun haar), tel daar een retro kapsalon bij op en je snapt waarom Benefit hier de nieuwe mascara revolutie wilden vieren. Maar genoeg gekletst, de rest laat ik jullie in mijn vlog zien.

 Klik hier als je de video niet kunt zien. Ook lijkt het mij erg leuk als jij je abonneert op mijn kanaal.
En zet je hem op HD voor de beste kwaliteit?

3Ik wil Benefit graag bedanken voor de onwijs leuke middag, mijn perfect gewaxte wenkbrauwen en de mooie goodies, en Novita Doro Hairsalon voor de gastvrijheid en de mooie krullen! De producten ga ik uitgebreid testen en zien jullie hier snel terug.

 

Wat denk jij, heeft Benefit echt een nieuwe super krul op de markt gebracht?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

11 Reacties

 1. 12 februari 2015 / 22:46

  Super leuk (en jaloers, hihi!). Ik zou er graag bij willen zijn geweest, is het via het pr bureau of zo?
  Super leuke vlog en mooie foto’s.

  Liefs, xo

 2. 12 februari 2015 / 01:38

  Echt een hele leuke vlog. Wat heb je een eind gelopen joh, zag er heerlijk uit!

 3. 11 februari 2015 / 22:15

  super leuke goodiebag inderdaad ook erg leuke vlog ook

 4. 9 februari 2015 / 16:00

  Dit lijkt mij een geweldig event! Wat gaaf! De vlog is heel leuk geworden. Ik ben dol op de uitstraling van Benefit. Ik hou van die retro stijl!

 5. 8 februari 2015 / 12:44

  Wat een leuke en vooral ook gezellige vlog! Het event zag er echt super leuk uit. Die locatie paste er helemaal bij zo te zien.

 6. 7 februari 2015 / 15:41

  Wat een leuke vlog om te zien, leek me gaaf om daar te zijn, maar helaas!

 7. 7 februari 2015 / 14:42

  Het event was echt geweldig! Heb de mascara al geprobeerd en vindt hem heel fijn 🙂

 8. 7 februari 2015 / 12:34

  Ah zo leuk dat je gegaan bent. Ik kon het helaas niet meer in mijn planning verwerken. Ziet er super leuk uit!

 9. 7 februari 2015 / 12:00

  Wat heb je er een gezellig filmpje van gemaakt! Was leuk je gezien te hebben 🙂

 10. 7 februari 2015 / 09:13

  Ooooh zo te zien heb je weer een geweldige dag gehad <3 Vind je vlogs altijd heel leuk om te zien! En je kat is zo een dotje <3 Wat tof trouwens dat je een MJ items mag uitzoeken als cadeau, ben nu al benieuwd wat voor een pareltje je gaat uitzoeken!

 11. 7 februari 2015 / 08:14

  Wat gaaf dat je naar dit persevent bent geweest! De vlog is heel leuk geworden ::)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Travel Notebook | Tips om gemakkelijk geld te (be)sparen

De zomervakantie is geboekt en dat betekent simpelweg dat de portemonnee even op de knip moet. Vriend lief en ik...

Sluiten