Lifestyle by Linda enquête | Ik ben benieuwd naar jou mening!

Hi lieve volgers, vandaag even iets anders dan anders op zondag. Graag wil ik jou via een enquête een paar vragen stellen. Mijn blog maakt een mooie groei door en ik wil graag weten of ik op de goede weg ben. Ik heb bijna de 500 Bloglovin’ volgers gehaald en het lijkt mij dan ook een mooi moment om eens de balans op te maken. En aan wie kan ik dit beter vragen dan aan mijn volgers, bezoekers en ook aan jou, als je een toevallige passant bent?

Ik ben heel erg benieuwd naar hoe jullie mijn blog zien, voor welke artikelen jij langs komt en hoevaak. Het zijn 7 korte vragen, verwerkt in een kleine enquête en je zal mij er een groot plezier mee doen als je deze voor mij wilt invullen!

Je kunt de enquête hier vinden en hij is uiteraard anoniem.

Eeuwige liefde en extra toefjes glitters voor wie hem voor mij in wilt vullen ♡

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

12 Reacties

 1. 8 februari 2015 / 21:34

  De vraag over “welke categorieën ik graag zou willen zien” kon ik niet invullen, verder heb ik de enquête ingevuld.

  • 9 februari 2015 / 10:34

   Het is een vraag waarbij je jou voorkeur van graag naar minder graag schuift 🙂

 2. 8 februari 2015 / 18:00

  Ik heb hem natuurlijk meteen voor je ingevuld <3

  • Linda
   Auteur
   8 februari 2015 / 18:28

   Lief, dank je wel! <3

  • Linda
   Auteur
   8 februari 2015 / 18:29

   Lief, dank je wel! <3

 3. 8 februari 2015 / 16:38

  Ik zal het eens even bekijken, fijne zondag!

  Liefs, Elbrich
  xfashionmeep.blogspot.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Vlog | The Roller Lash event Benefit

Ik denk dat ik wel meerdere keren een sprongetje in de lucht heb gemaakt toen ik een persoonlijke uitnodiging ontving...

Sluiten