Vintage Kilo Sale Haul + Try On

 

Vintage Kilo Sale Haul + Try On

 

Vintage Kilo Sale Rotterdam haulVintage Kilo Sale Rotterdam haulSpijkerjasje – United colors of Benetton (vintage) | Top – H&M Conscious | Jeans – H&M Conscious | Sneakers – Adidas Superstars. 

 

Spijkerjasje

Het perfecte spijkerjasje, ik was er al wat langer naar opzoek. De kleur is zacht, lief en daarom ook perfect voor de lente. Hij is ideaal wanneer je de deur uit gaat en het nog iets te fris is om zonder jas op pad te gaan. Of om op een iets koelere zomer dag je zomer jurkje mee af te stylen. Zo kan hij romantisch en stoer tegelijk staan. En die veelzijdigheid maakt het zo’n fijn spijkerjasje. Hij is van het merk United Colors of Benetton, het is mij niet helemaal duidelijk hoe duurzaam het merk is, maar door hem vintage te kopen heb ik hem gelijk een stuk duurzamer gemaakt.

 

Vintage Kilo Sale Rotterdam haulVintage Kilo Sale Rotterdam haulCoat – Vintage Kilo Sale | Dress – Zara | Sneakers – Adidas Superstar.

 

Vintage Coat

Oh, wat ben ik blij met deze jas. Hij is oversized, warm en de kleur matcht perfect met mijn haar. Waar ik de afgelopen jaren niet veel jassen heb gekocht, ben ik deze winter een enorme inhaalslag aan het maken. Maar dat is dan ook het fijne van vintage coats, zeker als je ze per kilo koopt, ze zijn zó voordelig. Ze wegen namelijk gemiddeld iets meer dan een kilo, en als jij je dan bedenkt dat je €15,00 per kilo betaalt, hoef je geen reken wonder te zijn om te zien dat dit een fijn buitenkansje is. En hij lag daar, op een stapel met ‘wel gepaste, maar niet gekochte’ kleding, waar ik hem net op tijd uit wist te vissen. Sommige items schreeuwen nou eenmaal je naar als je ze ziet, and I could not resist her.

 

Vintage Kilo Sale Rotterdam haulVintage Kilo Sale Rotterdam haulSpijker blouse – GAP (vintage) | Top – H&M Conscious | Jeans – Vero Moda | Sneakers – WODEN. 

 

Spijker blouse

De zoektocht naar een fijne spijkerblouse is ook zo’n zoektocht die iets te vaak strand. De mouwen zijn vaak te kort, de body te strak of de kleur is nét niet my cup of tea. Terwijl ik in de rij stond om mijn kleding te wegen en af te rekenen spotte ik deze blouse bij iemand op de arm. Na even twijfelen belandde hij op tafel en wist ik gewoon dat ik mijn slag moest slaan. And it was ment to be. Hij zit als gegoten! En ik ben er fan van, zowel open als dicht. En net als bij het spijker jack kan hij heel erg goed over een fijn jurkje gedragen worden op een mooie zomer avond. Oh, I can’t wait.  

 

GAP, waar het bloesje van is, staat helaas niet heel goed bekend als het om duurzaamheid gaat. Daarom is het merk preloved en vintage een veel betere keus.

 

Vintage Kilo Sale Rotterdam haulVintage Kilo Sale Rotterdam haulVintage Kilo Sale Rotterdam haul

 

Gypsy Dress

Deze jurk voelt iets meer gypsy dan boho aan, maar is daarom zeker niet minder fijn. Ik was op zoek naar een fijn en unieke jurk, en zodra ik deze jurk zag wist ik het zeker. Deze moest ik gewoon passen. Een merk en wasvoorschriften label ontbreken in deze jurk, en dat doet mij vermoeden dat hij misschien wel op maat is gemaakt voor iemand. Hoe bijzonder wil je het hebben? De combinatie van de kleuren en patronen geven mij een cleopatra vibe. Heel bijzonder. You either hate it, or love the dress. En ik ben duidelijk van de tweede!

 

Vintage Kilo Sale Rotterdam haul

 

I buy what makes my heart sing.

 

Vintage Kilo Sale Rotterdam haulVintage Kilo Sale Rotterdam haulDress – Vintage Kilo Sale | Spijkerjasje – Vintage Kilo Sale. 

 

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Vintage Kilo Sale

Ook de combinatie met het spijkerjasje vind ik erg geslaagd. En dat maakt het mixen en matchen van vintage items ook zo leuk. Je kunt er echt alle kanten mee op. En veel kleding stukken zijn nou eenmaal tijdloos en niet trend gevoelig, en kunnen als een fijne basis dienen in je kledingkast. Zeker als je jouw eigen stijl ontdekt hebt, en weet welke kleuren en vormen er bij jou en je figuur passen, is het nog leuker om te winkelen. Zo doe je nou eenmaal minder snel een miskoop. En is het zelfs niet erg om je kast aan te vullen met schatten die je iets minder vaak zal dragen. Maak jouw kast écht jou. Met wat liefde voor de wereld, en jezelf.

 

Wil jij ook eens shoppen per kilo? Bekijk dan de agenda van de Vintage Kilo Sale van The Vintage Rebel

 

Ben jij al eens naar een Vintage Kilo Sale geweest?

 

Delen:

14 Reacties

 1. 24 maart 2017 / 09:39

  Wat een toffe dingen! De jurk is ook heel gaaf en staat je super. Ik moet ook eens kijken naar zo’n kilosale in de buurt!

  • Linda
   Auteur
   24 maart 2017 / 11:20

   Ze trekken een beetje door het land heen, hopelijk zijn ze een keer in de buurt! 🙂

  • Linda
   Auteur
   23 maart 2017 / 23:35

   Dank je wel, ik ben er ook echt verliefd op geworden <3

 2. 23 maart 2017 / 18:52

  Heel leuk allemaal. Vooral die gypsydress staat je goed

 3. 23 maart 2017 / 11:04

  Je hebt goed je slag geslagen! De jurk is heerlijk voor de warmere lentedagen. Ik wil ook wel eens naar zo’n Vintage per kilo. Ik ga eens kijken of dat in mijn buurt komt :). En wat een mooie foto’s!

 4. 23 maart 2017 / 08:17

  Yaay je bent er geweest! Was al zo benieuwd wat je ervan zou vinden :).

 5. 22 maart 2017 / 21:45

  Ohhh Linda. Dit is toch niet meer normaal. De mooie content die je creëert. Echt hoor. Ik blijf me er over verbazen, in a good way natuurlijk! Je hebt echt geweldige dingen gescoord. Wat staat die jurk je ontzettend goed. Je straalt Linda. Wauw!

 6. 22 maart 2017 / 10:14

  Die jas en jurk: LOVE IT! Zooo mooi! Geweldige aankopen. Ik wil ook een keer naar zo’n vintage kilo sale! 😀

 7. 22 maart 2017 / 07:33

  Wauw, wat heb je veel toffe aankopen gedaan en dat voor die prijs en ook nog eens helemaal bewust/fair fashion! De outfits staan je stuk voor stuk prachtig, maar dat spijkerjasje is mijn favoriet.

 8. 22 maart 2017 / 06:25

  Wat een mooie aankopen zeg. Ze staan je allemaal super!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Byzoo turtle pompoensoep
Vegan pompoensoep | Sous vide koken met de Byzoo turtle

Het is al even geleden dat ik een recept met jullie heb gedeeld. Het lijkt mij leuk om dit weer...

Sluiten