Vegan breakfasts & bohemian dreams | Persoonlijke update

 

Vegan breakfasts & bohemian dreams | Persoonlijke update

 

 Vegan breakfasts & bohemian dreams | Persoonlijke update

 

Breakfast Bowl, vintage aankoopjes en een lichaam met een eigen wil

Ik hoopte bij terugkomst uit Thailand een vliegende start met mijn zonnige artikelen te kunnen maken. Zoals jullie weten liep dat al iets anders dan verwacht toen ik met een hersenschudding thuis kwam. Om mijn energie die ik in Thailand op heb gedaan vast te houden, en zo snel mogelijk op te knappen van de klap, ben ik nog fanatieker met gezonde voeding aan de slag gegaan. Dagelijks maak ik smoothies, uitgebreide vegan ontbijtjes, vegan lunches en eet ik in de avond nog wat extra fruit en groente heerlijk. De griep kon ik hierdoor helaas niet buiten de deur houden, en lag ik een week na thuiskomst alsnog onder de wol. Gelukkig was ik op tijd opgeknapt om Thomas zijn verjaardag in het toen heel zonnige Brussel te kunnen vieren. Ik ging al aan de slag met mijn eerste OOTD van mijn vintage aankoopjes. Waar ik onwijs blij mee ben.

 

Mijn lichaam zal alleen zichzelf niet blijven als het niet totaal een eigen leven zal gaan lijden. Het blijft voor mij enorm frustrerend als mijn lichaam het in stressvolle tijden het compleet van mij overneemt. En mijn energie lijkt dan als een stroom water, zo door het putje te verdwijnen. Vandaar ook de radiostilte van mijn kant. Ik wilde simpelweg geen artikelen online plaatsen waar ik niet achter stond. Ik besloot de afgelopen dagen dan ook leuke dingen te gaan doen met mijn energie die langzaam aan terug kwam, om lichamelijk en geestelijk weer even op te laden. Samen met mijn breakfast bowls en smoothies blijkt het nemen van rust een goed idee te zijn. Mijn hoofd zit weer vol fijne plannen en inspiratie, en mijn lichaam voelt iedere dag iets meer als dat van mij.

 

 Vegan breakfasts & bohemian dreams | Persoonlijke update

 

Blog doelen voor de komende weken

Mijn eerst volgende doel is dan ook vooruitwerken voor mijn blog. Content creëren zodat ik gaten als de afgelopen week weer prima op kan vullen. Ik blijf het soms vergeten dat ik chronisch ziek ben, en daardoor niet altijd een goed geoliede machine kan zijn. Met alle fijne aankopen en perspakketjes die liggen te wachten heb ik in ieder geval veel zin om weer aan de slag te gaan. En foto’s maken gaat nu zoveel fijner. Bij thuiskomst uit Thailand had Thomas namelijk een onwijs grote verrassing voor mij. Om onze verjaardagen te vieren, en om onze droom van een eigen huisje iets echter te laten voelen, heeft hij een prachtige nieuwe bank in het appartement gezet. Samen met de bohemian geïnspireerde kop boven de bank is deze ruimte eindelijk helemaal af. Ik ben er zo onwijs blij mee. En het is zo fotogeniek.

 

Een andere spiegelreflex camera waarbij ik weer wat stappen vooruit ga, staat al langer op mijn verlanglijstje. En deze droom lijkt sneller uit te gaan komen dan verwacht. Met de hoop dat de kwaliteit van mijn foto’s alleen maar vooruit mag en kan gaan. Ook lijkt het mij enorm leuk om het fotograferen met een analoge camera op te gaan pakken. Thomas is hier al even mee bezig, en het lijkt mij tof om ook zo’n vintage camera voor mijzelf te hebben. Zeker met de reisjes die dit jaar, en de komende jaren, in het verschiet liggen lijkt het mij leuk om momenten en belevenissen op een unieke manier vast te leggen. Deze vis zit gelukkig in fijn water, en zeker wanneer het weer wat opknapt (op regenachtige dagen ben ik net een schildpad) kan ik mijn dagen hier goed mee vullen. Dagdromen, en het werken om deze dromen uit te laten komen.

 

Daarnaast kunnen jullie natuurlijk nog veel artikelen over Thailand verwachten. Van onze bezoeken aan bergstammen, Birma (Myanmar), het noorden van Thailand en de fantastische tijd op het eiland Koh Yao Yai. Ook wordt het hoog tijd dat ik eens aan de montage van de travel video ga zitten. De meeste beelden heb ik met mijn nieuwe video camera geschoten (DJI OSMO) en ik ben zo onwijs benieuwd wat jullie ervan gaan vinden!

 

Vegan breakfasts & bohemian dreams | Persoonlijke update

 

Eerlijke kleding & bohemian dreams

Op de foto’s draag ik een fijne nieuwe Conscious outfit die ik laatst bij de H&M kocht. Mijn missie om eerlijkere kleding te kopen en dragen loopt dus al lekkerder dan verwacht. Ik kan ook niet wachten om meer fijne, preloved en conscious bohemian jurkjes te gaan kopen. Er komen richting het voorjaar weer fijne evenementen en kledingbeurzen aan waar ik hopelijk weer fijn mijn slag kan slaan. Heerlijk. Ik merk dat ik steeds meer mijn eigen weg aan het inslaan ben. Ik durf te zijn wie ik ben, en uit te dragen waar ik voor sta. Dit voelt zo enorm fijn en vrij. En deze lijn wil ik dus nog lang door gaan trekken, en zullen als een rode draad door mijn foto’s lopen. Ook merk ik dat steeds meer bloggers opzoek gaan naar vintage schatten, en dat maakt mij blij. Blij dat meer mensen durven te laten zien dat verantwoord leven helemaal niet oubollig hoeft te zijn.

 

Hoe gaat het eigenlijk met jou?

 

 
Delen:

4 Reacties

 1. 27 februari 2017 / 19:15

  Wat een leuke update 🙂 Ben benieuwd naar alles wat nog komt hihi 🙂

 2. Hermien Grootveld
  27 februari 2017 / 09:42

  Ha Linda, ik vind t erg leuk hoor om een beetje op de hoogte te blijven via je blogs.
  Een heerlijke vakantie achter de rug, fijn joh ?, maar vervelend om te lezen dat je een hersenschudding had.
  Geniet van de aankomende lente ?, het beste met je hoor ?
  Groetjes Hermien

 3. 27 februari 2017 / 07:49

  Wat leuk om zo’n update te lezen met een paar gezellige foto’s erbij 🙂 Ik kan me voorstellen dat het na de vakantie weer even inkomen was, zeker als je chronisch ziek bent. Maar zo te horen heb je de blog- en fotografiespirit weer helemaal te pakken. Ik ben héél benieuwd naar de foto’s met je nieuwe camera.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lama-laine OOTD Rotterdam Vintage coat slow fashion melting pot kilo
Iris | New vintage coat

Terwijl de fijne zonnestralen die aanvoelen alsof de lente er al is, de lucht opvrolijken, wandel ik door de straten...

Sluiten