Urban Decay online verkrijgbaar in Nederland! ♡

GROOT nieuws voor alle Urban Decay lovers. De mensen die verslaafd zijn aan perfect gepigmenteerde oogschaduw mono’s en paletten, de primers, lipproducten en de primers. Vanaf vandaag zijn deze prachtige items weer binnen handbereik en hoeven wij de items niet meer online via America, Frankrijk of Engeland te bestellen, maar gewoon, bij onze oude vertrouwde Ici Paris XL webshop in Nederland! Isn’t that fabulous? 

Urban decay opnieuw online verkrijgbaar in de Ici paris XL webshop beauty nieuws NederlandHier zie je een aantal van mijn persoonlijke favorieten, items waar ik op een city trip voor naar de Sephora rende om inkopen te kunnen doen.

Naked 3 Palette – review 
Naked Flushed palette
Primer Potion
Naked Basics palette

Maar ook het wenkbrauw kitje vind ik erg fijn in gebruik, net als vele andere paletten. Het merk heeft mij simpelweg nog nooit teleurgesteld en daarom gaat mijn hartje ook sneller kloppen van dit fijne nieuws wat ik vandaag heel graag met jullie wil delen.

Op mijn wishlist vind je o.a. een nieuwe primer potion, een nieuw brow box en misschien wel wat nieuwe kwasten.

Wat staat er op jou U.D. wishlist?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

13 Reacties

 1. 19 mei 2015 / 07:47

  I love UD, heb alle 3 naked paletten en naked basics 2 en wat oogpotloden! Maar nu het makkelijke verkrijgbaar is komt er nog wel meer bij

 2. 18 mei 2015 / 21:09

  Super!!! Ik ga gelijk Naked palet bestellen die is zo fijn .

 3. 18 mei 2015 / 20:59

  Yesss zojuist een primer en een palette besteld. Zo blij als een kind hahaha

  • Linda
   Auteur
   18 mei 2015 / 21:24

   Dat snap ik helemaal hahaha!

 4. 18 mei 2015 / 20:13

  Wat een geweldig nieuws! Ik heb 5 UD dingen op mijn wishlist staan 🙂 x

  • Linda
   Auteur
   18 mei 2015 / 21:25

   Hopelijk kan je er snel wat van je wishlist afstrepen 🙂

 5. 18 mei 2015 / 18:19

  Supergoed nieuws! Ik hoop stiekem dat de prijzen in Belgie nog beter gaan zijn dan hier in Zwitserland en dan kan ik alles gewoon daar kopen.

  • Linda
   Auteur
   18 mei 2015 / 21:25

   Goedkoper klinkt altijd beter <3 haha

 6. 18 mei 2015 / 16:14

  Jaaaa leuk he? Ik wil de Naked Skin foundation en concealer wel proberen. Ook het Naked basics palette staat op mijn wishlist!

 7. 18 mei 2015 / 14:45

  Aaaah zo fijn. Ik ga die primer meteen bestellen!

 8. 18 mei 2015 / 14:33

  Echt super leuk nieuws, hierdoor zal ik meer producten van UD gaan toevoegen aan mijn stash denk ik!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
persoonlijke update mei lifestyle sunday by linda me/cvs wereld me-dag
Lifestyle sunday | XXl update

Hi allemaal! Het is de afgelopen dagen wat stiller geweest op de blog dan ik had gehoopt. Lichamelijk gaat het...

Sluiten