Naked 3 | FOTD Let’s Get Naked!

Om te zeggen dat ik een Urban Decay fan vanaf het eerste uur ben vind ik wat overdreven, maar sinds het eerste Naked palette uit is gekomen ben ik verkocht! De prachtige kleuren, de aantrekkelijke namen en het mooie design maken het niet alleen een lust voor het oog, ook de kwaliteit is erg goed. Mijn hart maakte dan ook direct een sprongetje toen nummer 3 in de webshops te vinden was (stiekem nog erg droevig dat we hier niet ‘gewoon’ even de Sephora binnen kunnen lopen) en toen kon het lange wachten beginnen. Inmiddels heb ik hem al een aantal weken in huis en heb ik er al vele mooie looks mee kunnen maken. Toch deel ik mijn juweeltje graag met jullie, met een kleine review en een van mijn favoriete looks!


8En daar ligt hij dan, mijn palette uit Canada, gekocht bij de Sephora en naar Nederland gevlogen met de post. Mijn vriend kocht hem voor mij met deze omweg omdat hij in de webshops steeds al was uitverkocht. Alsnog voor mijn verjaardag, is dat niet lief?

4Zoals wij gewend zijn word het palette geleverd met twee hele fijne kwaten. Het blik bevat een spiegel en sluit erg goed. Dit maakt het een ideaal palette om mee te nemen.

Naked 3 paletteDe doosjes van de paletten bewaar ik ook allemaal, ik vind ze zo gaaf!
76Een close-up van de fijne kwasten. Ze zijn een stuk stijver dan de kwasten uit de vorige paletten en daar ben ik zelf erg blij mee. Zo kan ik afwisselen in gebruik, de UD kwasten zijn namelijk mijn favorieten. 2Zijn de kleuren niet prachtig? Het is haast zonde om hem te gaan gebruiken.3Vele zullen €45,- voor een palet misschien wel prijzig vinden, maar als je ziet wat je ervoor terug krijg; 12 prachtige nieuwe kleuren die goed gepigmenteerd zijn, lang mooi blijven zitten, je kan eindeloos combineren en de hoeveelheid oogschaduw is ook top.

En mocht je ooit eens met EasyJet naar Londen vliegen, hou hun aanbiedingen aan boord in de gaten. Mijn nicht kocht vorig jaar Naked 2 met een leuke korting!

FOTD | Let’s Get Naked!

N 2N 1Ik gebruikte voor deze lente look de volgende shades: Burnout bewegend ooglid, Darkside in de arcadeboog en Dust onder mijn oog.

Look Naked 3

Gebruikte producten:

BB Cream light Rimmel London
e.l.f. oog concealer fair/glow – review
MUA cover up stick – review
Essence all about Matt!
Brows in Bloom Anastacia Bruin
Scandaleyes retro glam mascara
MUA mosaic blush English Rose
MAC Fan fare

Wat vind je van mijn look?
En heb jij een UD juweeltje in jou stash?

Fijne eerste Koningsdag allemaal!

signature Lin

Delen:

9 Reacties

 1. 28 april 2014 / 17:20

  Prachtige make up heb je er mee gemaakt…

 2. The Beauty Magazine
  Auteur
  27 april 2014 / 20:03

  Je look is heel mooi! Ik heb het palette ook en vind hem echt prachtig!

 3. 27 april 2014 / 13:32

  Prachtig!! Nog nooit gekocht, maar alleen al door de populariteit zou ik het ooit nog weleens uit willen proberen 😉

 4. 27 april 2014 / 07:33

  Wat is dit palette (en de 1 en 2) toch mooi <3 Je look is ook heel erg mooi!
  Misschien dat ik één palette in Amerika ga kopen, maar ze zijn zo duur!

 5. 26 april 2014 / 09:20

  Prachtig palette is het<3. Mooie look ook! Ik zou hem ook nog graag willen kopen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Wedding MoodBoard | Tassen inspiratie

De bruiloft van een lieve vriendin van mij komt langzaam aan steeds dichterbij. 23 mei geeft zij haar ja-woord en...

Sluiten