Lifestyle sunday | XXl update

Hi allemaal! Het is de afgelopen dagen wat stiller geweest op de blog dan ik had gehoopt. Lichamelijk gaat het even wat minder, maar niets gekkers dan de normale cyclus van een maand (daarvan is de laatste voor een behandeling altijd wat minder). Normaal gesproken probeer ik vooruit te werken zodat ik zelf ook de rust heb om even een stap terug te doen, maar doordat het privé even wat rommelig was (en het volle maan was, ik minder in medicijnen, Jip voor het eerst hele nachten buiten is (mama much?) en het veranderende weer invloed heeft) liep het allemaal wat in de soep (ken je dat, zo’n week dat niet volgens planning gaat?) en ik gok dat ik zelf degene ben die het meeste moeite heeft om dit los te laten haha. Anyway, genoeg gebrabbel en tijd voor een inhaalslag in een nieuwe XXL Lifestyle Sunday! 

update mei 1

De bloesem stond onwijs mooi in bloei, helemaal met de blauwe lucht erboven stond het onwijs mooi én fris. Sil kwam hier ook even snuffelen aan de bloemen voordat Max er gelijk een hap uit nam. En mijn uitgebreide poetsbeurt was ook nergens meer te bekennen met madame d’r wilde coupe. 

Dit jaar kwam de Koning voor Koningsdag naar ons Dordrecht, heel erg leuk allemaal, maar alle leuke en normale festiviteiten werden een jaartje opgeschoven en daardoor vond ik het zelf nogal wat saai in de stad. Wel hebben we een stukje van de Koninklijke route gelopen opzoek naar een terrasje wat open was en dan ontdek je toch weer fijne plekjes in onze eigen stad. 

update mei 2

De dagen na Koningsdag voelde ik mij niet zo fantastisch en ik besloot met mijn broertje en Floyd even naar het tuincentrum te gaan om even een frisse neus te halen. Mijn broertje ging voor vissen, ik wilde graag wat leuke accessoires bekijken en Floyd ging enthousiast voor de konijnenafdeling. Ik weet niet wat het is, maar ze heeft een crush op fluffy nijntjes! 

update mei 10

Jip ontdekte dat onze voordeur, die wij als achterdeur gebruiken (je kent de ongeschreven regel op een boerderij misschien wel, daar kom je altijd achterom) dat je ook daar kan babbelen met ’t vrouwtje. Hij dacht ook echt via een mini raampje naar binnen te komen en toen dat niet lukte kreeg ik een luide serenade. Hij was prachtig. 

Een weinig make-up op selfie, op de wat mindere dagen kost het mij veel energie om er representatief uit te zien en een beetje foundation, blush, wenkbrauwpoeder en mascara kan gelukkig al wonderen doen.

update mei 3

Bloesem in mijn haar! Ik maakte een vlecht waar ik de bloemetjes vervolgens in deed, had super leuk gestaan op het strand.

En maximaal genieten van de bloemen, de storm (dagen van regen en wind) die gepland stonden hebben ook gelijk de boom weer helemaal leeg gerukt. Gelukkig hebben we er toch even van kunnen genieten, zeker van het roze uitzicht vanuit mijn appartementje. 

update mei 6

Still going strong zonder al teveel make-up en dit keer ruilde ik mijn mascara in voor een lipstick, Flat out Fabulous! 

Wat gebeurd er als je Jip buiten tegen komt en hij merkt dat je weg gaat? Dan werpt hij zich spontaan voor mijn voeten! No human, stay hoooomeeeeee. Voor hem helaas zonder succes, na een lange wacht sessie bij de apotheek was ik gelukkig weer terug. Ik haalde een halve jaar voorraad Carnitine op en kwam met een mega tas thuis, en een tas van de slijterij, mensen zullen onderweg wel gedacht hebben.. haha

update mei 4

Op een mooie, redelijk zonnige maar iets winderige vrijdag besloot vriend lief dat het mooi weer was voor een brunch op het strand. Of dat een goed idee was? Think again! Wij voeden ons als een aapje in een kooi als top attractie van een dierentuin, binnen no-time waren wij omsingeld (op de grond en in de lucht) door héél.véél.vogels. Wij hebben nog nooit zo ontspannen gegeten..

En wat is het Kurhaus toch mooi vanaf de weg, ik vind deze kant echt veel sfeervoller dan die je vanaf het strand ziet. Het doet zelfs zomers aan zo met de blauwe lucht en palmbomen. Kan ik er 30 graden bijbestellen?

update mei 5

En als ik dan toch aan het bestellen ben, doe er dan maar zo’n beach-look VW busje bij om het gevoel af te maken! Deze stond in hartje Dordrecht (wat gelukkig zijn leven weer terug gekregen heeft ná Kingsday) en staat onwijs cute.

Waarom ik in de stad was? Le Boyfriend besloot mij spontaan op een diner bij de Griek te trakteren. Beiden zijn wij dol op de Griekse keuken en hebben deze avond onwijs lekker gegeten. Thomas besloot een zoete wijn te bestellen, bij het voorgerecht wat uiteindelijk een dessertwijn bleek te zijn, je snapt dat de sfeer er gelijk goed in zat haha! 

update mei 7

Yay, er zijn eindelijk weer heerlijke zoete aardbijen te verkrijgen, ik snoepte alvast een dozijn op! 

Samen op de foto (hoe fotogeniek is tegen de zon in kijken mét wind hihi) voor wij op weg naar Rotterdam gingen voor de verjaardag van mijn neef. Wij waren vooral mega blij dat de zon even scheen na mega veel regen op deze druilerige Bevrijdingsdag. 

update mei 8

Mijn neef is zo’n iemand die iets ouder is als mij en de halve Haribo snoep afdeling leeg koop voor een party, omdat het kan. Tel daar een roze flamingo bij op en gezellige deuntjes. Deze smoothies stonden er onwijs leuk bij. En hmmm.. wat ruiken ze lekker al die gezonde snoepjes met fruitsmaak <3 De sfeer zat er gelijk goed in.

De Haribo snoepjes ruilden wij iets later in voor heerlijke sushi. Het was even een gok om op Bevrijdingsdag niet te reserveren bjij SUMO Markthal, maar na een paar minuten wachten was er voor ons samen al een plaatsje vrij. Heerlijk. Opnieuw hebben we weer heerlijk en onze buikjes rond gegeten. Met als klap op de vuurpijl fruit met kokosmelk, wat is dat super lekker zeg! 

update mei 9

Op een andere mooie dag besloot ik met mijn lief en neefje naar Rotterdam te gaan om bij een aantal camera speciaal zaken te gaan kijken. Het was immers vakantie, dus de mannen konden gezellig mee. Na 2 zaken hadden wij waar we voor kwamen en kocht ik een grote flitser voor op mijn Nikon camera en mijn lief wat nieuwe snufjes om te filmen. 

En mijn nieuwe bunny ears-hoesje is binnen, is hij niet cute? Ik bestelde hem cheap ass op Ebay en sinds deze dag zit hij vergroeid aan mijn telefoon. Mijn selfies knappen ook een stuk op, vind je niet?

update mei 14

Na de mooie blauwe luchten gingen ook de temperaturen de goede kant op, was was het heerlijk zomers warm! Ik besloot verkoelende drankjes te maken met verse citroen en aardbijen, heer-lijk! 

En een kleine outfit of the day foto, mijn korte jeans klopte ik uit het stof, mijn slip ons konden aan en mijn TOMS zonnebril op mijn neus. Zon, wat heb ik je gemist!

update mei 11

Op moederdag besloot ik sinds een hele tijd weer eens heerlijk mijn make-up te doen, ik ging voor een casual jeans look en MAC Candy Yum-Yum kon daarbij niet ontbreken. 

En Thomas en ik genoten van onze nieuwe koffie, wij leefden alweer een poosje zonder Nespresso cupjes en nu konden wij eindelijk zelf weer koffie zetten. Ik zal het echt super handig vinden als er meer verkooppunten in Nederland komen, los van de bezorgservice die er natuurlijk ook is. En laten we de aardbijen niet vergeten, nog meer aardbijen, nommm! 

update mei 12

Daar is hij dan, mijn jeans look of the day. Samen met mijn Timberlands en mijn Her Fashion Box tasje, ik besloot deze eens mee te nemen aangezien ik hem vaak laat hangen omdat mijn telefoon er niet in past. Een iPhone 6plus heeft niet alleen maar voordelen hihi. 

Op moederdag brachten moeders, Thomas en in een bezoekje aan opoes die nu iets langer dan een jaar in een verzorgingstehuis woont omdat zij geestelijk en lichamelijk heel erg hard achteruit gaat. Onze bezoekjes vind ze vaak leuk maar ook erg vermoeiend, vandaag hadden wij geluk en had ze een goede dag en besloten wij heerlijk te gaan wandelen buiten. Het is lang geleden dat ik haar zo gelukkig heb gezien. En het grappigste aan deze foto vind ik nog wel dat ik hier mijn eigen rolstoel duw! 

update mei 13

Weer thuis besloot ik Appel Roosjes te gaan maken, en hier gelijk foto’s van te maken voor een artikel wat eind deze week online komt. Het is een plekje op de blog waard omdat ze onwijs lekker zijn en heel erg leuk zijn om te maken. Hebben jullie ondertussen mijn assistent al gespot? 

En hij gaat werkelijk overal waar ik ben. Overdag slaapt hij veel bij omdat hij ’s nachts buiten tijgert en hoe moe hij ook is, zonder gezelschap wilt meneer niet slapen. En.. iets met color blocking! 

update mei 16

Maar niet alleen Jip en ik luieren veel overdag, ook deze madame kan er wat van. Afgelopen week kwam Floyd veel bij mij buurten omdat iedereen of weg of buiten was. Samen bijtanken is ook zoveel gezelliger dan alleen. 

Afgelopen weekend besloten Thomas en ik om Fast and Furious 7 eindelijk eens te gaan bekijken. Groot fan van de reeks zijn wij niet echt meer omdat de verhaallijnen steeds meer plaats maken voor actie, maar zeker rondom de tragische dood van Paul Walker waren wij enorm benieuwd naar de film. Het besef is zo gek dat je hem voor het laatst ziet en dat later zijn broer de film voor hem afmaakt, heel erg bijzonder hoe iedereen het werk op heeft weten te pakken vóór Paul! 

update mei 15

Op 12 mei was het Wereld ME-dag en ik besloot er een persoonlijk stukje over te schrijven over mijn leven als chronisch zieke. Een dag later besloot ik samen met een lotgenoot en inmiddels dierbare vriend bij te kletsen op het terras van Vila Augustus in Dordt. Vrienden zijn onmisbaar en lotgenoten onbetaalbaar omdat zij jou écht snappen zonder teveel woorden te hoeven gebruiken. En dat blijft zo bijzonder. En dat geld eigenlijk wel voor alle lotgenoten waar ik contact mee heb. 

update mei 17

Op Hemelvaartsdag besloten wij de dag te plukken ondanks dat mijn lichaam al ‘raar’ aanvoelde. Voor het eerst begroette ik de binnenstad van ’s Hertogenbosch met mijn lief en schoonouders. Het was heerlijk om er even uit te zijn, en dat terwijl er nog veel blog werk op mij lag te wachten, maar op een vrije dag moet ik dat toch echt leren loslaten, zeker omdat ik er dan niet 100% achtersta wat ik presteer en creëer. Deze foto maakte ik op snapchat (Lindavandel), volgen wij elkaar al?

Ook de entre is mooi en moest als echte toeristen natuurlijk ook 20 keer op de foto haha! 

update mei 19

Op een hoekje van een straat rook ik de LUSH goodies al en ik was heel erg warm, direct liepen wij tegen een winkel aan waar natuurlijk even een bezoekje aan moest worden gebracht. Het is dat ik geen bad heb thuis, anders waren deze lieverds zeker meegegaan naar huis. 

Ook heb ik een heerlijke tosti op als lunch terwijl mijn schoonouders zich stortte op een flinke echte Bossche bol. En zoals ik begreep kan je hier echt de lekkerste eten, de drukte in het tentje verraadde dit eigenlijk al, ze zaten prop vol. 

update mei 20

Die avond werd afgesloten met, hoe kan het ook anders, sushi! Wij aten bij Sakana waar ik ooit mijn eerste échte sushi ervaring had en verreweg de lekkerste sushi geserveerd word. Zeker een aanrader om eens te gaan eten, maar vergeet zeker niet te reserveren, er zijn meer mensen die weten dat hij onwijs lekker is.

De afgelopen dagen bracht ik op de bank door met een heerlijk vrolijk dekentje en gezelschap van Jip. Zeker als ik wat mindere dagen heb weet meneer daar direct zijn voordeel uit te halen haha. Hij is onwijs lief en wilt de hele dag knuffelen. 

Maar genoeg over mij, hoe gaat het met jou?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

10 Reacties

 1. 18 mei 2015 / 07:52

  Wat een heerlijk foto verslag om te zien Linda <3 De foto met Jip op je rug is echt heel grappig en schattig tegelijkertijd!

 2. Ellen
  17 mei 2015 / 18:52

  Wow, de bloesemfoto’s zijn echt top! Heerlijk om dat als uitzicht te hebben.
  Als ik jou was zou ik vaker zonder, zoals je zelf zegt, teveel make up op doen. Een natuurlijke look vind ik je mooier staan en vooral de make up zien zitten vind ik zonde.
  Neem goed de tijd om uit te rusten en bij te komen, het is blijkbaar nodig gezien de spelfouten …

 3. 17 mei 2015 / 14:52

  Wat vervelend dat je je weer wat minder voelt, hopelijk voel je je snel weer wat beter! Ik vind de foto’s van Jip wel heel schattig en die foto waarbij hij bovenop je staat vind ik wel erg grappig haha!

 4. 17 mei 2015 / 13:44

  Hahaha de foto waarop de kat op je rug zit is geweldig!

 5. 17 mei 2015 / 12:37

  wat een super leuke update en die m&m wal hebben wij in onze pathe ook, heel chil. Vind jou en je vriend echt een mooi stel samen!

 6. 17 mei 2015 / 11:18

  Hi Linda,

  Deze blog was het wachten dubbel en dwars waard.
  Wat is het toch genieten om te lezen hoe jij van de mooie momenten in het leven weet te genieten.
  Geweldig hoe je lieve assistenten steeds weer verrasend op de foto’s voorbij komen!
  Die mindere dagen blijft super vervelend, maar de de positieve manier waarmee jij daarmee omgaat vind ik super knap!
  Ook hier wisselen de mooie momenten/dagen zich af met de mindere vermoeide momenten. Het is gewoon af en toe weer tijd om een stap terug te zetten naar de reserve bank en bij te tanken.
  Maar ik kan steeds vaker van die reserve bank en daar ben ik echt heel dankbaar voor.
  Fijne zondag,
  John

 7. 17 mei 2015 / 10:53

  Dat is inderdaad een flinke update, maar wel een hele leuke! Ik vind bloesem zo onwijs mooi en jij hebt ook veel gezien en mooie foto’s gemaakt! En wat goed dat je je rust neemt als dat nodig is 🙂

 8. 17 mei 2015 / 10:30

  Wat een heerlijke foodies meis! Sushi is always a good idea <3

 9. 17 mei 2015 / 07:06

  Wat een heerlijk artikel is dit geworden. Vervelend dat je je wat minder voelde afgelopen tijd. Goed dat je rustig aan hebt gedaan. Dan maar even wat minder artikelen. Die Jip… Ik heb echt vreselijk gelachen om die twee foto’s. Wat zijn dieren toch heerlijk. ♥

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
suiker alles over niet gezond verslavend nadelen niet goed voor de gezondheid suikervrij leven lifetsyle food voeding linda lifestyle by
Healthy Talk | Waarom minderen met suikers een goed idee is

Suikers liggen altijd op de loer, of het nu in een snoepje, jou ontbijt, koffie of een pot met kant...

Sluiten