Urban Decay Beached Palette

Ik heb geen idee hoe lang het geleden is dat ik een make-up product heb gereviewd. Maar voor mijn gevoel was het a lifetime ago, en het is hoog tijd om het weer eens op te pakken. Urban Decay is een van de merken die mijn liefde voor make-up aangewakkerd heeft. En dan gaan we helemaal terug naar het tijdperk van de eerste Naked palette. Wat een beauty. Urban Decay heeft sinds die tijd niet stilgezeten en brengt naast de Naked paletten ook regelmatig samenwerkingen en limited editions uit. Dit Beached eyeshadow palette is daar een van. Een op en top zomers palette, gevuld met de mooiste warme tinten. En aangezien ik in de zomer geen oogschaduw draag, komt hij deze nazomer perfect van pas.

 

Urban Decay Beached Palette

 

Urban Decay Beached eyeshadow paletteUrban Decay Beached eyeshadow palette

 

 

-Beached eyeshadow palette-

Ik ben een sucker voor mooie verpakkingen. Op de een of andere manier zorgen ze ervoor dat het gebruiksplezier nog groter wordt en ik een product daardoor vaker pak. Nu ik mijn nieuwe camera heb kon ik niet wachten om dit prachtige palette uit te pakken, te fotograferen en uit te proberen.

Wat mij nog vrolijker maakt is dat het merk, waarmee mijn liefde voor beauty is begonnen, met mij samen wilt werken. Ik vind dit echt een enorm compliment! Urban Decay is namelijk een luxe merk wat gelukkig ook nog eens vrij is van dierproeven. En sinds een poosje weer in Nederland verkrijgbaar is bij de ICI Paris XL (geselecteerde filialen). Daarnaast is het online verkrijgbaar en shop je het merk ook bij de Sephora.

Het Beached Palette heeft een prachtige cover, versierd met wuivende palmbomen. En is daarmee een van de mooiste palette die ik ooit heb gezien. Hij is uitgebracht in een gelimiteerde uitgave. Mocht je hem tegen komen in de winkel, twijfel dan zeker niet langer, want op = dan ook echt op.

Het limited edition Beached eyeshadow palette is verkrijgbaar voor €38,95.

 

 

Urban Decay Beached eyeshadow palette
Urban Decay Beached eyeshadow palette

 

Dierproefvrij & gecertificeerd

Urban Decay is dierproefvrij en is zelfs gecertificeerd door PETA. Ze claimen hun producten niet op dieren te testen, en geven ook geen toestemming aan derde partijen om hun producten op dieren te laten testen. Wel valt het merk onder L’Oreal, en dit moederbedrijf is helaas zelf niet dierproefvrij.

 

 

Urban Decay – Beauty with an edge

 

Urban Decay Beached eyeshadow palette

Urban Decay Beached eyeshadow palette

 

 

-Beached oogschaduw-

Het Beached palette bevat 8 zomerse oogschaduw kleuren waarvan er slechts één mat is en 7 glanzend. Hierdoor krijgen de warme tinten net iets extra’s. Maar om een look te maken gebruik ik toch altijd graag een neutrale basiskleur. Deze haal ik in dit geval uit mijn Urban Decay Naked Basics palette, en de look zet ik hierna aan met Daybreak.

De oogschaduws zijn iets wat vettig, hebben iets wat fall out, maar brengen wel prettig aan. En met een goede oogschaduwbasis blijft de oogschaduw ook de hele dag mooi op zijn plek zitten. Zoals je op de swatch kunt zien is de pigmentatie goed, en heeft alleen de lichtere kleur ‘salt’ iets meer nodig voor een mooie swatch. Deze kleur gebruik ik graag als highlighter en dan komt hij heel goed tot zijn recht.

 

Mijn signature look

Dit palette bevat alles om mijn signature look mee te maken. Als eerste breng ik een oogschaduwbasis aan, hierna breng ik een neutrale nude tint aan om de boel te egaliseren. Hierna breng ik daybreak aan in de arcadeboog en zet ik dit net iets heftiger aan met heatwave, dit blend ik door tot de 2/3e van mijn bewegend ooglid. Om zo meer diepte te creëren. Tot slot breng ik blaze aan op het binnenste gedeelte van het bewegend ooglid en zet ik salt aan onder mijn wenkbrauw en aan de binnenkant van mijn ooghoeken. En maak ik de look af met een wing. Et Voilà, I’m good to go.

 

 

Urban Decay Beached eyeshadow palette
Urban Decay Beached eyeshadow palette
Urban Decay Beached eyeshadow palette

 

Al met al is het werkelijk waar een pareltje van een palette. De blauwe kleuren zal ik niet snel verwerken in een look, maar de warme kopertinten vind ik prachtig. Zeker nu de rode kleuren helemaal terugzijn op modegebied kun je jouw oogschaduw hier probleemloos op aansluiten. En is het naast een zomers palette, een palette waar je eigenlijk het hele jaar wel plezier van kunt hebben!

 

Hoe ziet jouw signature look eruit?

 

 

See you next time voetnot

 

 

 

 

 

Het product in dit artikel is beschikbaar gesteld ter review. Lees mijn disclaimer.

19 Reacties

 1. 11 oktober 2018 / 12:41

  Wauw, wat een ontzettend mooi palette is dit van Urban Decay!

 2. 24 september 2018 / 11:24

  Prachtig palette. Heel mooi verpakking en mooi looks heb je gemaakt

 3. 24 september 2018 / 10:45

  Ik vind het palette geweldig mooi! De blauwe tinten zou ik niet zo gauw dragen, maar die aardetinten zijn helemaal mijn ding.

 4. 21 september 2018 / 15:01

  Mooie kleuren en je hebt ook prachtige foto’s!
  Zelf gebruik ik deze niet, maar staat jou wel erg goed!

  • Linda
   Auteur
   21 september 2018 / 20:26

   Dank je wel voor het mooie compliment!

 5. 20 september 2018 / 10:38

  ahhh heel veel liefde voor UD! Ik wil er graag nog een palette van, maar helaas nog niet van gekomen! Vind de pigmentatie gewoonweg prachtig.

 6. 20 september 2018 / 09:25

  Ik hou echt van dit palette! Alle warme kleuren en dan dat stralende blauw erbij. Ik gebruik het zelf ook heel regelmatig!

 7. 19 september 2018 / 19:33

  Wat een beauty zeg! Deze kleuren passen ook helemaal in mijn straatje!

 8. 19 september 2018 / 18:52

  Wauw, die kleuren zijn echt schitterend! En wat een mooie look heb je er ook mee gemaakt! Ik ben gek op bruintinten qua oogschaduw en deze tinten zijn helemaal mijn ding. Wat ontzettend leuk dat je met dit merk mocht samenwerken. Je hebt er een prachtig artikel van weten te maken 🙂

 9. 19 september 2018 / 14:59

  Wat een mooie look heb je ermee gemaakt! Helemaal mijn ding en ook meteen mijn go-to look, alleen laat ik de eyeliner meestal voor wat het is. De blauwe tinten zijn ook niet bepaald mijn ding, hoewel … Misschien moet ik zoiets maar gewoon eens proberen! Wie weet bevalt het me! 🙂

 10. 19 september 2018 / 12:19

  Wat een prachtig palette! Van de blauwe kleuren word ik echt enthousiast! Niet voor een alledaagse look maar perfect om een over the top ooglook te creeren! X

  • Linda
   Auteur
   19 september 2018 / 13:53

   Ja precies! Ik moet er alleen echt nog even mee oefenen zodat ik niet direct flashbacks krijg naar de 90’s! Haha

 11. 19 september 2018 / 10:47

  Wow, je foto’s zijn zo mooi! Zo’n fotogeniek palette is ook heerlijk om te fotograferen. Ik kon er destijds ook geen genoeg van krijgen. Ik vind dit een heel mooi palette, het ziet er misschien wel zomers uit maar het zijn kleuren die ik het hele jaar door kan dragen.

 12. 19 september 2018 / 10:47

  Ehm… gewoon naturel denk ik. De kleurtjes van dit palet vind ik erg mooi, en de cover zelfs schitterend!

 13. 19 september 2018 / 09:59

  Die verpakking doet het bij mij ook helemaal! Ik vind vooral de bruine kleuren prachtig en zijn ook kleuren die ik zelf vaak gebruik

 14. 19 september 2018 / 08:40

  Mooi, dit is precies de look waar ik ook van hou. Wat is dit toch een mooi palette :-).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Hotel de l'Ecluse Superior Luxemburg
Slapen aan de Moezel

[dropcap]T[/dropcap]he green and gold. Het gebied rondom de Moezel kleurt helder groen in de zomer. Heuvels met prachtige druiventrossen schitteren...

Sluiten