Update | Jet-lagged & blogplanning 

Hi allemaal! Het zit er allemaal alweer op, de scholen beginnen langzaam weer met hun drukke programma’s en klaslokalen lopen weer vol. Mensen gaan terug aan het werk en de bruine kleurtjes op onze gezichten zullen langzaam weer laten zien dat wij stiekem toch écht blanke Hollanders zijn. Hoi allemaal en fijn dat er ergens wel weer een vast patroon ontstaat en dat mensen hun dagelijkse routines weer op gaan pakken (want dan gaan meer mensen weer blogjes lezen hihi). Ik klets vandaag bij over hoe het met mij gaat nu ik weer thuis ben na een lange reis en vertel ik jou hoe mijn blogplanning eruit komt te zien en wat jullie kunnen gaan verwachten.

Terwijl het vandaag dan toch echt allemaal over en voorbij is probeer ik het vakantie gevoel nog even vast te houden. Nu weten de meesten wel dat ik geen 9 tot 5 baan heb, maar het feit dat de mensen om mij heen weer gaan werken en de scholen één voor één weer gaan beginnen zet wel een dikke streep door de zomer weken in de agenda. De jetlag zorgt ervoor dat ik iedere minuut van de dag nog voel alsof ik net ben thuis gekomen. Mijn lichaam probeert weer te wennen aan een nieuwe ritme en voedingspatroon. Alle souvenirs en foto’s laten zien dat wij de prachtige reis dan toch écht gemaakt hebben. Dankbaar ben ik daarvoor en verliefd op de dingen die ik heb mogen zien en meemaken. En nu dagdromend over alle nieuwe avonturen die nog niet begonnen zijn.

Mijn thuis is onderweg, samen onderweg. Nieuwe plaatsen ontdekken, culturen opsnuiven, alles vastleggen, genieten en doorgaan. Om vervolgens alle puzzelstukjes in een artikel, in een fotoboek en in verhalen samen te laten vallen. Want hoe kan je al het moois toch in een woord samenvatten?

Het was fantastisch, onwerkelijk en als thuiskomen tegelijkertijd. Home is not only where the WiFi connects automatically, but most of all where my body is free of pain and my mind is free. Wanderlust in overvloed.

na vakantie update persoonlijk lifestyle by linda kokosnoot blogplanning flower tropical

Door de jetlag, alle verhalen en spontane familie bezoekjes komt het eerste blogje wat later online dan gepland. Ook had ik verwacht op vakantie wel meer artikelen te maken, naast de persoonlijke updates die iedere week online zijn gekomen. Maar even was ik los van alles. Alle dingen die moeten, het creëren van content en het onderhouden van mijn blogjes. En eerlijk gezegd had ik dat even nodig. Was het goed en genoeg. Om nu vol nieuwe verse ideeën aan de slag te gaan met mijn blog. En eerlijk gezegd zijn mijn handen aan het einde van de vakantie ook wel gaan jeuken om aan de slag te gaan.

Wat kunnen jullie de komende tijd verwachten en is het zomersporten voorbij?
Vrijdag kunnen jullie weer een echt eerste artikel verwachten na mijn update van vandaag. Of ik het zomerrooster nog een week aanhoud ligt echt compleet aan mijn lichaam en hoe snel ik weer fit genoeg ben om iedere dag te gaan knallen. De voorsprong met blogjes die ik had is er al aardig doorheen gewerkt en op wat foto’s na zal alles nu weer vanaf 0 gemaakt worden. Ik ga vlogs monteren (want ik heb iedere dag gevlogd op reis, yay!) en zonnige artikelen schrijven. Mijn batterij is weer opgeladen en ik hoop het positieve effect daarvan op mijn lichaam nog lang vast te mogen houden.

Ook ben ik heel erg blij om te zien dat mijn blog, zonder dat ik actief aan het werk was de afgelopen 2,5 week wel is blijven groeien, ik nieuwe volgers heb mogen verwelkomen en mensen mijn blog ook dagelijks zijn blijven bezoeken. Hier lieve mensen, ben ik zo dankbaar voor! Het was namelijk een aardige klus om zover vooruit te werken en tegelijkertijd zoveel andere dingen ernaast te doen. En ik ben blij dat juist dat ook zijn vruchten heeft afgeworpen. En ja, ook dat geeft mij zoveel energie en inspiratie om vandaag alles weer op te gaan pakken. Ook mijn vakantie zit er nu op, maar het vakantie gevoel, ja dat heerlijke roze-wolk en het je 24/7 gelukkig voelen, dat hou ik natuurlijk vast!

Is jou vakantie ook al afgelopen?

liefslinda2Bloglovin' button

Delen:

6 Reacties

 1. 26 augustus 2015 / 18:00

  Welcome back! Wat tof dat je gevlogd hebt op reis, ik ben zo benieuwd!

  • Linda
   Auteur
   26 augustus 2015 / 21:46

   Ik ga ook een inhaalslag maken met die van jou 🙂 hihi

 2. 26 augustus 2015 / 11:27

  Super leuke foto, welkom terug!

 3. 26 augustus 2015 / 11:15

  Wat gaat de tijd toch vreselijk snel. Je bent alweer terug! Maar super om te lezen (en te zien) dat het zo mooi was en dat je hebt genoten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Caption come up for air P010c034 review lifestyle by linda swatch
Caption Nail Polish | Come up for air

Hi iedereen! Eind vorig jaar maakte ik al kennis met de nagellakken van Caption. Een gelnagellak die snel drogend is...

Sluiten