Travel Friday | Een Holiday vlog Teaser van mijn reis naar Azië

Hi iedereen! Voorlopig zal de vrijdag omgedoopt worden tot Travel Friday (met de droom dat ik ooit genoeg materiaal heb om jullie iedere vrijdag een reis artikel voor te schotelen). Ik zal jullie meenemen op reis naar Azië, want naast het maken van vele foto’s ligt er ook uren aan video materiaal klaar om verwerkt te worden in vlogs. Die vervolgens in stukjes geknipt online zullen verschijnen. Bereid je dus vast voor op een hoog tropisch gehalte, zonnige beelden van Thailand, palmbomen, de mooiste uitzichten en mijn geklets. Who’s excited with me?

Een Holiday vlog Teaser van mijn reis naar Azië

Vandaag trap ik vast af met een teaser, om jullie alvast een voorproefje te geven van wat er gaat komen de aankomende weken. Het was zó lastig om een aantal hoogte punten in zo’n kort filmpje te stoppen. Zo neem ik jullie mee naar de mooiste tempels, de trots van Krabi, de leukste en gekte producten die je in Thailand koopt en bezoek ik nog een andere wereld stad in Azië. En ik ben benieuwd wie eruit kan halen welke stad dat is! (psssst, voor wie mij op Instagram volgen zal dat vast geen nieuws zijn.) Ik heb zoveel zin om met de vlogs aan de slag te gaan en ben dan ook heel erg benieuwd wat jullie van de teaser vinden.


 

Klik hier als je de video niet kunt zien.
En zet je hem op HD voor de beste kwaliteit?

Het is alles behalve vanzelfsprekend voor mij dat ik zo’n fantastische tijd heb gehad, want dat hebben wij gehad. Ik ben mijn artsen en behandelaar zo onwijs dankbaar dat zij het met zijn allen mogelijk hebben gemaakt dat het lichamelijk mogelijk was om de reis te maken, en om op vakantie verder op te knappen. Je zult in het verloop van de video en vlogs zien dat ik opknap, meer energie krijg en nog fanatieker ga vloggen en filmen. Dankbaarheid is denk ik wel het sleutelwoord van onze reis. En zoals ik eerder al vertelde, ik kan niet wachten om de vlogs met jullie te delen!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe vakantie vlogs? Vergeet je dan niet te abonneren op mijn YouTube kanaal.


 

Thanks for watching! 

 


liefslinda2Bloglovin' button


 

Delen:

13 Reacties

 1. 29 augustus 2015 / 15:48

  Pleeeeeaaaaase tell me dat je vakantievlog minimaal een uur duurt! Ik heb er nu al zin in. Het ziet er prachtig uit! ♥

  • Linda
   Auteur
   30 augustus 2015 / 12:14

   Hahaha hij is leuk! 🙂 Ik ga hem in stukjes hakken en steeds 1 of 2 dagen in een vlog verwerken. Voldoende kijk materiaal denk ik zo hihi 😉

 2. 28 augustus 2015 / 20:57

  Ziet er al super leuk uit! En wat een prachtige plek zeg, echt wauwie!

  • Linda
   Auteur
   29 augustus 2015 / 12:12

   Dank je wel voor het mooie compliment! 🙂

 3. Bo stuffbybo
  28 augustus 2015 / 19:23

  Gave video Linda! Zo mooi en paradijselijk daar, zou daar ook wel eens naartoe willen gaan <3

  • Linda
   Auteur
   29 augustus 2015 / 12:11

   Thanks a lot <3 Thailand is echt een aanrader!

 4. 28 augustus 2015 / 11:07

  De teaser ziet er alvast superleuk uit! Ik kan niet wachten tot de rest van de vakantieartikels. En wat fijn dat je toch de kans had om deze reis te maken 🙂

 5. 28 augustus 2015 / 11:00

  Gaaf!! Ben onwijs benieuwd naar de rest! Waar bewerk jij je filmpjes eigenlijk mee?

  • Linda
   Auteur
   28 augustus 2015 / 18:31

   Dank je wel! 😀 Ik maak mijn video’s in iMovie 🙂 Gewoon de standaard versie die je op apple producten vind 😉

  • Linda
   Auteur
   28 augustus 2015 / 18:31

   hihi 🙂

 6. 28 augustus 2015 / 08:17

  Wauw, wat een prachtige beelden komen er voorbij. Echt super dat de artsen en behandelaars jou zo fijn hebben geholpen om deze reis mogelijk te maken. Ik hoop dat je nog vele onvergetelijke reizen mag maken! 🙂

  • Linda
   Auteur
   28 augustus 2015 / 18:32

   Echt dankbaarheid all over the place <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
na vakantie update persoonlijk lifestyle by linda kokosnoot blogplanning flower tropical
Update | Jet-lagged & blogplanning 

Hi allemaal! Het zit er allemaal alweer op, de scholen beginnen langzaam weer met hun drukke programma's en klaslokalen lopen...

Sluiten