Caption Nail Polish | Come up for air

 Caption Nail Polish | Come up for air

Caption come up for air P010c034 review lifestyle by linda swatch

Wat maakt Caption Nail polish uniek?

Droogt snel en word zo hard als een gelnagel
Hier heb je geen lamp voor nodig
Dekt in één laag door hoge pigmentatie
Spiegelglans en strakke finish
Houd langer dan gewone nagellak
Verrijkt met lac Q3 technologie; een nagelverharder

Caption come up for air P010c034 review lifestyle by linda swatchDe lakjes van Caption gebruik je in stappen. Zo begin je met lakken met een basecoat, gevolgd door de kleur om het hierna af te maken met een glitter en/of een topcoat. Zelf gebruik ik de base- en topcoat ook in combinatie met gewone nagellak, deze droogt dan sneller, zit mooier op de nagel en blijft langer zitten. Wat ik ook erg fijn vind is dat de lak snel droogt en hard wordt.

Caption come up for air P010c034 review lifestyle by linda swatchDeze keer nam ik Come up for air mee naar huis, een lieve pastel kleurige blauwe nagellak. Perfect voor de zomer en het strand dacht ik zo! Ik draag hem zowel op mijn nagels als op mijn teennagels, waardoor mijn huid zelfs nog bruiner lijkt. Mooi meegenomen dacht ik zo.

Caption come up for air P010c034 review lifestyle by linda swatchDe Caption lakken zijn vrij van DBT, Toluene en Formaldehyde. Hier schreef ik eerder al een uitgebreid artikel over, hierin laat ik ook de basecoat en de topcoat stap voor stap zien. 

Caption come up for air P010c034 review lifestyle by linda swatch
De kwastjes lakken fijn, zijn van een gemiddelde lengte en lopen uit in een waaier. Waardoor je de nagellak moeiteloos in één keer goed dekkend op je nagels aan kan brengen. De lak is door het pigment dikker, en met dit kwastje krijg je het er toch in een vloeiende beweging mooi op.

Caption come up for air P010c034 review lifestyle by linda swatchHier draag ik een basecoat, twee dunne laagjes Come up for air en een laag topcoat. Ik heb twee laagjes kleur aangebracht terwijl één laag zal moeten volstaan. Wat bij mijn andere kleur wel van toepassing is, maar door de lengte van mijn nagels is het lastig om in één keer veel product aan te brengen en koos ik voor twee wat dunnere laagjes. En zo dekt hij echt perfect.

Caption come up for air P010c034 review lifestyle by linda swatchZoals je aan mijn topcoat kan zien had ik hiermee meer moeite met lakken. Het is namelijk zo dat de nagellakken na openen 24 maanden houdbaar zijn en de mijne na een maand of 7 al stroperig was geworden, hierdoor is het aanbrengen heel lastig en vloeit hij heel stug uit. Hier moest ik meer van weten en ik heb contact gezocht met Caption Nail Polish.

Tips om jou Caption Nail Polish zo lang mogelijk goed te houden

Aangeraden wordt om de topcoat en basecoat dichter dan dicht te draaien omdat hij zo’n snelle droogtijd heeft. Door zuurstof, zon, een UV lamp of een warmtebron kan het product in de fles uitharden. Tip: sluit het flesje direct na het aanbrengen en houd hem weg uit de volle zon. Ik denk dat mijn flesje met de warme temperaturen ineens ‘overstuur’ is gegaan, ondanks dat ik hem in het donker weg had gezet.

Een verdikt product hoef je trouwens niet weg te gooien, ik kreeg als tip mee om ‘Nail Thinner’ (een paar druppels) aan het flesje toe te voegen. Zodat hij verdunt nadat jij hem goed geschud hebt.

Caption come up for air P010c034 review lifestyle by linda swatch
Caption come up for air P010c034 review lifestyle by linda swatchIk ben heel erg blij met mijn aankoopje, deze lieve pastelkleurige blauwe nagellak is niet meer van mijn nagels weg te denken en draag ik met veel plezier. Hij geeft mij een tropisch en vakantie gevoel en ja, daar word ik nou eenmaal heel vrolijk van! De lak blijft op mijn teennagels weken zitten, daar heb je op vakantie dus geen omkijken na. Op mijn handen is hij goed om een week goed en mooi te blijven zitten. Verzorg je nagels wel goed, vijl ze netjes en check op oneffenheden en kwetsbare punten, dan geniet jij veel langer van mooi gelakte nagels!

Caption nagellak vind je o.a. online in de NailPolish-shop en in geselecteerde salons voor €16,95. 


 

Draag jij liever een gelnagellak of een gewonen nagellak op je nagels?


liefslinda2Bloglovin' button


 

Fijnproevers gezocht!

Lijkt het jou leuk om gratis één Alpro Sojadrink Mild te testen? Meld je dan aan via onderstaande advertentie!

101250001-ALPRO_Banner_970x250_V1

 


 

Delen:

3 Reacties

  1. 24 augustus 2015 / 06:21

    Die kleur! Wauw! Ik draag niet heel vaak een knallende kleur, dus voor mij is het lakje te duur, maar ik vind ‘m prachtig. Absoluut.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
lifestyle sunday
Lifestyle Sunday | Reizen is mijn droom bestemming

Het mooie aan reizen vind ik dat al het onverwachte gaat gebeuren, niets is voorspelbaar en van niets weet je...

Sluiten