Uit de oude doos | 5 best gelezen artikelen

Hi allemaal! Er verschijnen bijna dagelijks nieuwe artikelen op mijn blog. Artikelen waar ongemerkt veel tijd, liefde en energie in gestoken wordt. Ik vind het dan ook een heel groot compliment dat Google mijn artikelen goed oppakt en veel mensen hun weg naar mijn artikelen vinden. Zo zijn er een aantal artikelen die ver boven de andere artikelen uitsteken en deze wil ik graag met jullie delen. Met het warme weer zitten de meeste niet dagelijks achter de computer, telefoon of tablet. En wie weet zit er vandaag voor jou wel een leuk nieuw artikel tussen. Ik schotel u graag voor: mijn 5 best gelezen artikelen!

Uit de oude doos | 5 best gelezen berichten

Benefit Roller lash mascara 9

#5 Benefit Roller Lash Mascara

Een artikel waar ik best wel trots op ben is toch wel deze review van de Benefit Roller Lash mascara. Vanaf de persdag was mijn nieuwsgierigheid al getriggerd en vanaf de dag dat ik hem uitgeprobeerd heb is hij ook absoluut mijn nummer één mascara. Mijn grote favoriet. Een review waar vele uurtjes werk in zit, laat ik dan graag ook nog een keer aan jullie zien.

Je vindt de Benefit Roller Lash Mascara review hier terug.

SuperTrash school agenda schoolagenda 2015-2016 ST Girls roze champagne nieuw review tip plannen lifestyle by linda

#4 SuperTrash schoolagenda

Een artikel wat onverwacht best goed loopt is mijn review van deze chique SuperTrash school agenda! Ik kan inmiddels eindelijk beginnen in mijn nieuwe agenda en ik denk dat hij jou bureau, werkplek of schooltafel direct een upgrade zal geven als hij voor je ligt. Want zeg nou eens eerlijk.. een roze ST agenda, die moet je toch gewoon hebben?

Benieuwd naar mijn artikel over de SuperTrash schoolagenda? Je vindt hem hier terug.

drinkbeker met rietje makro deksel sap glas beker jar maison nep look a like lifestyle by linda blog review sfeer foto's

#3 Sapbeker met rietje

Met de warme dagen kan ik er niet omheen. Nederland is opzoek naar verkoeling in stijl! Ik maakte een artikel over deze leuke budget sapglazen (mason jar look-a-likes) en blijkbaar zijn veel mensen opzoek naar een leuke budget versie van deze handige, vlieg en wespen werende, budget sapglazen met deksel en rietje!

Het artikel over deze sapbekers met rietjes vind je hier terug. 

Rosacea gel hypoallergeen dermatologisch getest Glad skin bacterial skin balance probleem huid rood heden plekjes review lifestyle by linda skin care

#2 Gladskin Rosacea Gel | Mijn persoonlijke verhaal

Leuke, verrassende en mooie artikelen schrijven is een passie en vind ik enorm leuk om te doen. In sommige gevallen kunnen ze ook enorm leerzaam zijn. Zo ook mijn kennismaking met Gladskin. Mijn positieve review over de Rosacea gel is heel goed gelezen en gedeeld door Gladskin. Vele ‘lotgenoten’ hebben mijn ervaring kunnen lezen, en het idee dat ik misschien wel één persoon heb kunnen helpen bij het verminderen van de Rosacea in het gezicht maakt mij al zo blij. En trots. Yes daar staat het dan, ik heb gezegd dat ik daar trots op ben.

Mijn complete verhaal en ervaring vind je in dit artikel terug. 

Xenos sapkan met kraan Mason jar look-a-like goedkoop budget sapjes, limonade leuk voor de zomer inspiratie review foto

#1 Sapkan met kraan | Xenos

Nog populairder dan de sapglazen zijn de sapkannen met kraan! Nederland eet en drinkt graag in stijl. En ik ben inmiddels erg benieuwd hoeveel mensen een sapkraan gevuld met water of sap in de koelkast of op tafel hebben staan. Want zeg nou eens eerlijk, ze blijven leuk hè, én handig!

Het hele artikel over de sapkan met kraan lees je hier terug. 


 Veel leesplezier!


 

liefslinda2Bloglovin' button


 

Fijnproevers gezocht!

Lijkt het jou leuk om gratis één Alpro Sojadrink Mild te testen? Meld je dan aan via onderstaande advertentie!

101250001-ALPRO_Banner_970x250_V1

 


 

Delen:

1 Reactie

  1. 22 augustus 2015 / 23:25

    De roze ST agenda is ook wel echt heel erg leuk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
waar moet je op letten als je op een tropische vakantie gaat reizen lifestyle by linda
Waar moet je op letten als je een verre reis gaat maken? | Gezondheid

Hi allemaal! Wanneer je een verre reis gaat maken is het verstandig om goed voorbereid op pad te gaan. Een...

Sluiten