A Very Merry Christmas Tag 2014

Ieder jaar komen ze weer voorbij, de Christmas Tags! Ik besloot een aantal oude tags samen te voegen en er een nieuwe draai aan te geven. Wat heb jij voor boom staan, wat staat er op jou (foute) kersttrui, en wat maakt jou kerst onvergetelijk? Het is tijd voor een flinke portie kerst glitter & glamour in deze nieuwe Very Merry Christmas Tag. Let’s spread some Christmas love!


Heb jij een echte of een nep kerstboom staan?

Dit jaar heb ik eindelijk de ruimte om een echte boom neer te zetten, geen reus, maar wel een mooi formaat wat met zijn ballen staat te pronken in mijn woonkamer!

 To kerstmarkt or not to kerstmarkt? 

Ieder jaar kijk ik toch even op de kerstmarkt in Dordrecht, deze is ook gelijk de grootste van Nederland. De leukste kerstmarkt die ik bezocht was in Brussel, een markt in Duitsland staan nog op mijn wishlist.

Kerstmarkt 1

Wat staat er bovenaan jou kerstwishlist? 

Het gehele jaar door denk ik vaak bij dingen die ik voor mijzelf niet wil aanschaffen ‘oh dat is wel leuk om met de kerst te vragen’, maar tegen de tijd dat het kerstmis is heb ik ineens geen flauw idee wat ik nou kan vragen. -En oh wat klinkt dat verwend hè?- Maar een MAC lipstick kan zeker niet ontbreken op mijn wishlist. 

Wat is jou favoriete kerstliedje en welke kan je echt niet meer horen? 

Waar ik nummers als ‘Ho Ho Ho’ van de Jeugd van Tegenwoordig, ‘8 Days of Christmas’ van Destiny’s Child wel kan waarderen zijn de goude oude nummers ook ieder jaar weer leuk. Last Christmas, All I want for Christmas.. lekker cliché, maar blijven het goed doen! Nummers van vroeger in een te hip jasje mag je van mij wel overslaan. 

Wat is jou favoriete kerstfilm en welke heb jij al helemaal grijs gedraaid?

Home Alone, for sure. Deze film heb ik zo onwijs vaak gekeken, en ook alle delen. Zo vaak dat ik hem voor de rest van mijn leven wel genoeg heb bekeken haha! The Grinch , The Ice Age kerst special en Bridget Jones (jaa er zitten kerst scenes in de film) blijven leuk met de kerst. De meeste kerstfilms vind ik maar een slap aftreksel van de klassiekers als (A Christmas Carol) verder kan ik een gewone feel-good comedie ook wel waarderen. 

Heb jij een favoriete kerstgeur? 

Over het algemeen hou ik wel van een wat zwaarder parfum op deze dagen, met Sexy Amber van Michael Kors als voorbeeld. Vooral een wat kruiderige geur vind ik wel lekker met deze dagen. Hiernaast kan ik ook niet zonder heerlijke geurkaarsen. Vanille en kaneel doen het altijd goed, de kaarsen hieronder staan al klaar om te proberen. 

christmas tag

Vier jij kerst met je familie of vlucht je liever het land uit?

Zeker met familie, ik vind kerstmis met familie toch altijd wel wat hebben. Al staat een Christmas uitstapje naar New York zeker wel op mijn verlanglijstje.

Maak jij je kerstcadeaus open op kerstavond of op een kerstdag/avond? 

Normaal was het iedere kerstavond vaste prik, zelfde tijd, zelfde zender en een avondje belachelijk veel cadeau’s uitpakken. Dit jaar verschuift het thuis naar tweede kerstdag en zijn wij eerste kerstdag bij mijn vriend thuis aan de beurt. Heb er nu al zin in!

Doe jij aan foute familie tradities niemand snapt maar jou kerst fabulous?

Oh yeah, waar wij vroeger de sjoelstenen door de woonkamer jaagden staat Monopoly nu iedere kerst op tafel!

kerst truiBron

Wat staat er op jou (foute) kersttrui?

Heel vroegâh toen je vroeger ook nog zo schreef, heb ik Knabbel en Babbel wintertrui gehad (way back) toen ik nog een klein meisje was en mijn mams nog overweg kon met een breinaald en wol. Jaren heb ik ze verafschuwd en gelachen om Mark Darcy. Laatst paste ik bij de Primark een exemplaar en nu heb ik er zelfs een online besteld. Welke het is hou ik nog even voor me, word dus vervolgd!

the christmas tag 4

Heb jij een mooie kerstherinnering? 

Kerstmis vieren in Australië vond ik erg speciaal, wel was het wennen om in een korte broek langs de kerstbomen te lopen, de sfeer is dan zo anders! Mijn eerste kerst met le boyfriend, gezellig samenzijn, heerlijk eten, witte kerst en blauw liggen van het lachen. Onbetaalbaar ♡.

Kerst 13

Welke lekkernijen eet jij het liefst met kerst?

Thuis vieren wij kerst avond, eerste kerstdag én tweede kerstdag. Er zijn dus bijna 3 hele dagen waarin heerlijk gegeten word, en op 3e kerstdag eten we de restjes, nomm! Ik kan geen genoegen krijgen van gourmetten, heerlijke toasts, verse vruchtjes en een lekker drankje erbij. En had ik de kerstkransjes van chocolade al genoemd?

Wat is jou grootste kerstblunder?

Thank god, heb ik nog geen hele maaltijd hoeven te verzorgen, dus de kookblunders zijn mij bespaard gebleven. (Note to self: deze 1e kerstdag het eten niet verpesten!) Wel is mijn eerste kerstdavond met mijn vriend zowat in de soep gelopen, terwijl iedereen gezellig pakketjes openmaakte renden ik tussendoor steeds naar de w.c.. (hallo buikgriep) erg charmant en gezellig! 

Welk ingrediënt maakt jou kerstmis onvergetelijk?

Liefdevol en gezellig samen zijn! Cadeautjes zijn een hele leuke bijkomstigheid, maar allemaal gezond samen zijn en een paar fijne dagen doorbrengen met elkaar vind ik al goud waard. Mijn vader werkt onwijs veel, net als mijn broer, en het is dan al heerlijk om de familie weer even compleet te hebben! En als ik dan toch mag kiezen, dan ook graag een wit pak sneeuw, dat maakt het kerstgevoel helemaal af!

christmas tag 3

Bij deze tag ik jou!

Bij deze wil ik vragen aan Mandy, Saskia, Dagmar, Lisette, Marloes & Kimberly of zij de tag ook in willen vullen. En uiteraard is iedereen vrij om hem over te nemen, ik vind het wel erg leuk als je dat laat weten!

 

Heb jij al een foute kersttrui in je kast hangen?

liefslinda2Bloglovin' button

 

 

Delen:

26 Reacties

 1. 26 december 2014 / 10:56

  Ik heb de tag zojuist ook op mijn blog geplaatst! (iets ingekort 😉 Was echt heel leuk om te lezen, en zeker net zo leuk om zelf in te vullen!

 2. 15 december 2014 / 13:29

  Helemaal leuk! Kerst is zo gezellig. Heerlijk die foute kersttruien. Ik ga de tag zo invullen, lief dat je mij hebt getagd!

  • Linda
   Auteur
   16 december 2014 / 02:28

   Ja leuk, ik ben benieuwd! 🙂

 3. 12 december 2014 / 20:00

  Wat een heerlijke kerstige tag! Ik word er ook helemaal vrolijk van <3 Naar Brussel wil ik ook nog wel een keer, ben daar heel benieuwd naar zo'n kerstmarkt daar! En New York lijkt me heel sfeervol tijdens kerst. Ik ga 'm ook invullen 😀

 4. 11 december 2014 / 22:05

  haha, wat een leuke en originele tas die had ik nog niet eerder voorbij zien komen. Ik ben op zich niet super super kerstig, maar wat ik wel heel leuk vind is dat ik nu heerlijk ongegeneerd kerstballen en glitters en takjes en sleetjes kan gebruiken op mijn blogfoto’s, haha;-)

 5. 10 december 2014 / 23:42

  Gezellig! Ik zou dit jaar ook zo graag een echte Kerstboom neerzetten, maar wij gaan naar Amerika met de Kerst dus dat heeft weinig nut helaas 🙁

 6. 10 december 2014 / 22:36

  Wat een leuke tag ik kende deze nog niet. Ik heb ook Home Alone heel vaak gezien en elk jaar komt die weer op tv hahah.

 7. 10 december 2014 / 22:04

  Leuk artikel! Heerlijk om alvast wat meer in de kerstsfeer te komen! Leuke foto’s heb je er ook bij gebruikt.

 8. 10 december 2014 / 21:18

  Wat een leuke tag! Gourmetten doen wij altijd op kerstavond, met zijn tweetjes.. Mooie foto’s, ben benieuwd naar je kersttrui!

 9. 10 december 2014 / 20:14

  Wat een onwijs leuke tag! 🙂 All I Want For Christmas vind ik ook een leuk liedje! Gourmetten met kerst vind ik altijd zo leuk! Zo gezellig ook!

 10. 10 december 2014 / 18:56

  Ik ben helemaal voor kerstmarkten en vanille en kaneel geurtjes/geurkaarsen. Ik ben afgelopen weekend heerlijk in Münster geweest. Super sfeervol op de kerstmarkt.
  Een foute kersttrui heb ik (nog) niet.

  • Linda
   Auteur
   10 december 2014 / 19:05

   Leuk, ik ga je plog van de kerstmarkt gelijk even bekijken! 🙂

 11. 10 december 2014 / 18:31

  Leuke tag! Ik hou echt mega veel van kerst. The santa claus is mijn favo kerstfilm! The Grinch kan ik wel dromen vanwege m’n broertje en zusje.. Ik vind dit nummer van Ariana Grande ook erg leuk 🙂

 12. 10 december 2014 / 17:39

  Super leuke tag! Ik word helemaal blij van al die foto’s. Ik ben echt verliefd op kersttruien, zo leuk!

 13. 10 december 2014 / 17:35

  Leuke tag! Ik vind gourmetten ook altijd heel leuk om te doen met kerst, daarom heb ik voor Sinterklaas een gourmetstel gevraagd haha dan kan ik met kerst gourmetten 😛

  • Linda
   Auteur
   10 december 2014 / 18:17

   Dat is helemaal slim! Niets gezelligers dan met kerst bakken en braden 🙂

 14. 10 december 2014 / 17:21

  Wat een heerlijke tag Linda! Leuke foto’s er ook bij! Ik ga hem zeker overnemen van je! Bedankt voor het taggen X

  • Linda
   Auteur
   10 december 2014 / 18:17

   Heel erg leuk, ben benieuwd hoe jij hem in ga vullen! 🙂

 15. 10 december 2014 / 17:17

  Ik heb onlangs The Grinch weer gekeken. Zo leuk! X

  • Linda
   Auteur
   10 december 2014 / 18:16

   Leuk! Ik heb ook gelijk zin om hem te bekijken haha! 🙂

 16. 10 december 2014 / 16:50

  Leuke tag! Ik vind kerst zo’n gezellige periode! Een gezelschapsspelletje spelen op kerstavond vind ik altijd heel leuk!

  • Linda
   Auteur
   10 december 2014 / 18:18

   Gelukkig zijn er meer mensen die het leuk vinden om met kerst spelletjes te doen, het klinkt soms zo suf, maar o zo gezellig! Haha 🙂

 17. 10 december 2014 / 16:44

  Leuke tag! Ik vind gourmetten met kerst ook altijd zo gezellig! Lekker keutelen met familie om de tafel. 🙂

 18. 10 december 2014 / 12:32

  Dat is inderdaad niet zo best als je een buikgriep hebt tijdens de kerst 🙁 Ik ben vorig jaar naar de kerstmarkt in Dusseldorf geweest en dit jaar wilde ik ook naar Dordrecht gaan. Misschien kom ik je nog wel tegen! Als dat zo is, houd ik je wel even staande voor een selfie. Of die kerstmarkt voor mij doorgaat is een beetje onduidelijk want ik zit momenteel ziek thuis. Aan de andere kant: Wat ik nu heb, heb ik later niet!
  Ik ben trouwens zelf ook enorm in need of an ugly christmas sweater. Ik ben in Berlijn geweest begin oktober met mijn beste vriendin en daar hadden ze ook Christmas onesies. WHAAA! Eerst dacht ik: Ja, daaaaaag daar ga ik niet aan beginnen maar sinds ik ze gezien heb, krijg ik ze maar niet uit mijn hoofd… oepsie.

 19. 10 december 2014 / 10:34

  Aaah wat een onwijs leuke tag, helemaal gepast bij de tijd van het jaar! <3

 20. 10 december 2014 / 07:52

  Hele toffe tag. Leuk om je antwoorden te lezen. Mooie foto’s erbij!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Maybelline Megawatt Super Stay lipsticks

Ondanks dat het weer somber is en mensen meer neigen naar de klassieke kleuren (met oog op de feestdagen) gaat...

Sluiten